Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

svraka
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 12, 2025 10:27 am

avlami97 je napisao/la:
uto avg 12, 2025 10:18 am
https://faktor.ba/sport/fudbal/navijaci ... sku/227443
dobio podršku hahahaha
Mogli bi pojedinci iz uprave zajedno s Adzemom uskoro pod ruku. Nije da nismo navikli da trener dobiju podrsku pa sljedecu utakmicu dobije otkaz. Ko mu je dao ugovor i ostali koji su bili za njega, neka se kupe s njim.
Forza 1921!

Oda majstore!

ficobahtic
Kontakt:

uto avg 12, 2025 10:33 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:
uto avg 12, 2025 10:26 am
avlami97 je napisao/la:
uto avg 12, 2025 10:18 am
https://faktor.ba/sport/fudbal/navijaci ... sku/227443
dobio podršku hahahaha
Cirkus od uprave
Ne znas ko je gori jal Uprava jal SSS

cikoradovic
Kontakt:

uto avg 12, 2025 10:33 am

02.10.2023.
Nermin Bašić i stručni štab su dugoročno rješenje za Klub. Bašić, stručni štab i igrači imaju maksimalnu podršku UO.
01.11.2023.
Nermin Bašić i FK Željezničar raskinuli saradnju.
21.04.2025.
Denis Ćorić ostaje na klupi Želje!
19.05.2025.
Ćorić napustio Želju.

DizelForce
Kontakt:

uto avg 12, 2025 10:42 am

ako prezivi august ostaje ako ne bit ce raskid

AdmirA
Kontakt:

uto avg 12, 2025 10:53 am

Ovaj klub samo moze spasiti investitor. Sve ovo trenutno je odron manje više u svakom segmentu. Nije uo kriv sto je ovo sve ovako nego onaj ko je njih izabrao, i sve u krug.

SkenderijaTM87
Kontakt:

uto avg 12, 2025 11:00 am

plavi kanarinac je napisao/la:
uto avg 12, 2025 9:57 am
SkenderijaTM87 je napisao/la:
pon avg 11, 2025 9:24 pm
Sta kae sto im se zvizdi, sto im se psuje. Malo je koliko treba biti i koliko su zaslužili. Raja se zasitila stagancije, svaka godina je ista. Ne zele vise ovo da trpe ljudi. Najbolji navijaci u drzavi ovo ne zasluzuju.

Nesposobni idioti nisu u stanju uzeti ekipu koja je bila treca u RSu, izgledali su konkrentnije nego mi.
U 3 kola nijedan napadac jebeni gola nije dao, pa sve vam spomenem nesposobno.

Na celu je naravno arogantni, prepotentni, psihicki bolesnik koji ima "petlje" nesto s navijacima kuhati. Sve najgore mu zelim i on je jedini krivac za ovo stanje.
Rotacije neke vrsi svako kolo, najboljeg igraca (Cvetanoskog) klupira radi ko zna cega, ekipa mu izgleda ko razbijena vojska u svakom momentu utakmice, igra na neke duge lopte bez potrebe ikakve, taktika ne postoji.

Malo se kritikuje i psuje, mnogo vise su zasluzili.
Roka nemoj tako imamooo golgetere Rakica i Holandeza topppp ocm :ganja: :D
Ma oni su bar u karijeri dali iznad jednog gola. Jednom i to nije uspjelo za rukom, a napadac je. Zamisli kakav je on tek onda kloc.

dobar tri
Kontakt:

uto avg 12, 2025 11:04 am

bjezi trznu me

ISB87
Kontakt:

uto avg 12, 2025 11:28 am

Vjerujem da je vecina ogorcena, i ja sam sam. A mislio sam da moze biti trener koji ce izboriti 4to mjesto sa finom igrom i afirmacijom par omladinaca.
Ali koja je alternativa? Morat cemo ga platiti za naredne 2.5 godine, a uz to placati i novog trenera.
Jedino neko ko bi radio za male pare.

Velika greska je ucinjena sa ugovorom na tri godine. Trebalo je na godinu, uz opciju produzavanja za jos jednu.
Poletili su kao da neko trazi nase trenere..
MIRZA RASCIC

Dzezvar
Kontakt:

uto avg 12, 2025 11:42 am

dobar tri je napisao/la:
uto avg 12, 2025 11:04 am
bjezi trznu me
:rofl:
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

salle86
Kontakt:

uto avg 12, 2025 12:10 pm

A dobro, nije ni realno da ode nakon 3 kola bez poraza 😂
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Sky1
Kontakt:

uto avg 12, 2025 12:27 pm

Logično da će dobiti podršku, kako ga isplatiti, ako je odbio sporazumni raskid. Nakon Veleža će tek da bude veselo. Mi dole ne možemo dobiti ni slučajno, naša igra ne obećava, a ako je suditi po igri Velža sa Širokim oni trenutno djeluju mnogo ozbiljnija ekipa.

SamoNapad
Kontakt:

uto avg 12, 2025 12:30 pm

Istina je da je "podrska" jer nece raskid i jer mu je badzo tu i tako su dovodili igrace( sto se tice igraca holandeza ja sam zadovoljan) . Prvi put mislim da nije do igraca vec do lose taktike i organizacije na terenu. Nama svaki igrac treeba i prije ce oni nalraviti sami atmosferu nego trener jer ih on samo nominuje kao krivce za sve.
A sto se tice da nema poraza daj boze da ih ne bude nikad jer vodi Želju ali realnost je niz poraza.

DizelForce
Kontakt:

uto avg 12, 2025 12:31 pm

Sky1 je napisao/la:
uto avg 12, 2025 12:27 pm
Logično da će dobiti podršku, kako ga isplatiti, ako je odbio sporazumni raskid. Nakon Veleža će tek da bude veselo. Mi dole ne možemo dobiti ni slučajno, naša igra ne obećava, a ako je suditi po igri Velža sa Širokim oni trenutno djeluju mnogo ozbiljnija ekipa.
i sta eto dobijemo ih, sta onda svi u rupe do sljedeće krize, previse je ovde struja da mi bi funkcionisali.
Lijepi Sanin

fcz
Kontakt:

uto avg 12, 2025 12:38 pm

E ako ovaj zadnji story na klupskom Instagramu nije iz Amarciceve glave, nije ni iz cije.

Opet pasivna agresivnost prema navijacima.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

avlami97
Kontakt:

uto avg 12, 2025 12:56 pm

Da budem skroz iskren. AA nakon ispadanja od Metalurga na Koševu, a vodili 2:0, nikada ne bih angažovao. Tada je idmah trebao dobiti otkaz i nikada više ni primirisati Želji.

Taj Kup što je osvojio protiv Krupe bi osvojio bilo koji trener sa onim sastavom i žrijebom.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Ludvig Leple
Kontakt:

uto avg 12, 2025 1:02 pm

Bojim se da se samo zamaramo da li će i kad će dobiti pedalu uvaženi gospodin Psiholog. Otići će vrlo brzo to je jasno kao dan, jer nema veze s vezom.

Na osnovu svih informacija koje sam prikupio sve sam više spreman da progutam pojam "ulaganje u igrački kadar" i da se nešto napokon desi.

Otjerajte šure, badže, rodbinske veze što dalje od kluba i da probamo stati na noge.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto avg 12, 2025 1:13 pm

Mi imamo dosta solidan igracki kadar, fale nam dva igraca sredine terena i klasicna 9-ka. Adzem nece dugo to je sigurno, jer sam ranije pisao ko se zamjeri navijacima taj ne "pozivi" dugo, a on je to uradio vec u prvom kolu.

Ko su alternative, ako mislimo dovoditi nekog od bivsih trenera necemo nista napravit, ako mislimo dovesti nekog iz Srbije, jedino moze Simo Krunic, jedina nada u bolji fudbal moze lezati u trenerima iz Slovenije ili Hrvatske, da li imamo kapaciteta za takvo nesto ostaje da vidimo.
Alea iacta est!

SamoIstina
Kontakt:

uto avg 12, 2025 1:26 pm

cipiripi je napisao/la:
uto avg 12, 2025 1:13 pm
Mi imamo dosta solidan igracki kadar, fale nam dva igraca sredine terena i klasicna 9-ka. Adzem nece dugo to je sigurno, jer sam ranije pisao ko se zamjeri navijacima taj ne "pozivi" dugo, a on je to uradio vec u prvom kolu.

Ko su alternative, ako mislimo dovoditi nekog od bivsih trenera necemo nista napravit, ako mislimo dovesti nekog iz Srbije, jedino moze Simo Krunic, jedina nada u bolji fudbal moze lezati u trenerima iz Slovenije ili Hrvatske, da li imamo kapaciteta za takvo nesto ostaje da vidimo.
U problemu smo jer kako sad dati otkaz treneru dok se ceka skupstina, a investitor i njegovi ljudi ce htjeti novog trenera ako im se dopusti da preuzmu klub. Ko ce doci da nas vodi znajuci da je bivsi za mjesec-dva? Teska situacija, iskreno.

I da otkantaju Mirvica, ova uprava je bivsa iste sekunde i dolazi neko drugi ko ce opet htjeti svog trenera. Jeste da ce nam tada trener biti najmanji problem, ali opet. Sta raditi?

plavi kanarinac
Kontakt:

uto avg 12, 2025 1:55 pm

uto avg 12, 2025 11:00 am
plavi kanarinac je napisao/la:
uto avg 12, 2025 9:57 am
pon avg 11, 2025 9:24 pm
Sta kae sto im se zvizdi, sto im se psuje. Malo je koliko treba biti i koliko su zaslužili. Raja se zasitila stagancije, svaka godina je ista. Ne zele vise ovo da trpe ljudi. Najbolji navijaci u drzavi ovo ne zasluzuju.

Nesposobni idioti nisu u stanju uzeti ekipu koja je bila treca u RSu, izgledali su konkrentnije nego mi.
U 3 kola nijedan napadac jebeni gola nije dao, pa sve vam spomenem nesposobno.

Na celu je naravno arogantni, prepotentni, psihicki bolesnik koji ima "petlje" nesto s navijacima kuhati. Sve najgore mu zelim i on je jedini krivac za ovo stanje.
Rotacije neke vrsi svako kolo, najboljeg igraca (Cvetanoskog) klupira radi ko zna cega, ekipa mu izgleda ko razbijena vojska u svakom momentu utakmice, igra na neke duge lopte bez potrebe ikakve, taktika ne postoji.

Malo se kritikuje i psuje, mnogo vise su zasluzili.
Roka nemoj tako imamooo golgetere Rakica i Holandeza topppp ocm :ganja: :D
Ma oni su bar u karijeri dali iznad jednog gola. Jednom i to nije uspjelo za rukom, a napadac je. Zamisli kakav je on tek onda kloc.
Haha ima ko i ovaj tvoj roki golova ... Al bar u Hnl nije neka litva 😁😂
..
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Zaxon11
Kontakt:

uto avg 12, 2025 2:11 pm

Dzezvar je napisao/la:
pon avg 11, 2025 4:40 pm
ubaceni element je napisao/la:
pon avg 11, 2025 4:33 pm
Nikad niko u istoriji Grbavice nije zaigrao bolje jer mu se yebe mater sa tribina, narocito ako je to horski. U utakmici gdje se sve lomi, umjesto podrske i hajca, umjesto pritiska na protivnicku ekipu, nas fokkus je da nasoj ekipi nabijemo jos veci pritisak i yebemo mater nasim igracima. Kad se zavrsi utakmica ostanes i yebes svima od-do, ali dok se igra podrska!
Ko ih yebe treba im nabiti pritisak.Za svako nezalaganje yebat mater.Doata vise tapsanja po ramenima i price bit ce bolje sljedeci put.Ko se ne moze nositi sa tim pritiskom neka ne dolazi u Zelju.
Dok se tako pritiskalo i osvajalo se.Zbog ovakhih partija se prije samaralo istjerivalo iz autobusa upadalo na trenimge...
Bukvalno je tako bilo. A tad je bilo i rezultata koji sad izgledaju nedostižno poput osvajanja lige prvaka.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 45 gostiju.

Prijava