pet jul 18, 2025 12:42 am
@Salle Vise puta sam ovdje i to vrlo detaljno pisao sta je rjesenje.
Naravno da sve lose ne moze biti stavljeno na teret ovom dvomecu.On je samo produkt lose politike, bezobrazluka pojedinaca (znamo i kojih), neznanja, nedostatka vizije svih ovih godina itd.Da se ne vrtimo sad oko toga.Izlisno je, zaista.
Vjerujem u ovu upravu, mislim da ljudi rade posteno, da ima napretka, ali mora i bolje.Licno ne vidim nikakav sistematski plan van vracanja dugova.Sva prica nam tu pocinje i zavrsava.Nedostatak bilo kakve dalje vizije ce nas dovesti do toga da sutra i kad vratimo te famozne dugove aBd, mi necemo znati sta dalje!? Bacaces pare opet na polovnjake (malo kvalitetnije od ovih sad) i zamazati oci raji nekim sitnim uspjesima.
Zeljo, a niti jedan klub u BiH ne moze funkcionisati na taj nacin.
Po meni, nama uzor treba biti Dinamo.Stvoriti jaku domacu bazu (omladinska skola+da kupis i dovedes sve ostalo u drzavi sto valja od igraca do 21 godine) i da TI igraci igraju, razvijaju se i budu nesto od cega ce klub zivjeti!! Sa njih ces teret skinuti tako sto ces im dovesti 3-4 PRAVA pojacanja u svakoj liniji koji kostaju 2 mil godisnje u platama, a ne 15 polovnjaka koji nisu nista bolji od te djece. To je formula i drugog puta nema.
Mahalastina nam je prisutna u klubu.Nedavno mi jedan rukovodioc kaze, pa ne mozemo mi dovesti igraca i dati mu 20milja platu.Ne zato sto ga mozda ne mozemo platiti, vrc zato sto je, prosjek u klubu (bubam sad) 7milja.Bunice se, kaze, drugi.Zamisli ti sad te price??? Ja osto sokiran.
Rekoh, prijatelju, ja bi onda namjerno to uradio, a prvog koji se pobuni i bavi se necim sto ga ne treba zanimati nabio nogom.Suti lik. Eto gdje smo mi.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!