Diverzant je napisao/la: ↑sri jun 25, 2025 1:30 pm
Dzezvar je napisao/la: ↑sri jun 25, 2025 1:27 pm
Diverzant je napisao/la: ↑sri jun 25, 2025 12:28 pm
Ne mogu da vjerujem da osoba koja je u jednom momentu bila vođa grupe, znam sigurno da voli klub, može ostavljati negativne i podrugljive komentare na svakoj objavi kluba i popljuvat sve sto je klub doveo
Nije on niti jednog trnitka bio vodja grupe,bio samo jedan od onih koji su malo altivnije sudjelovali u radu iste.
Nemam se namjeru raspravljat, to je period prije 20ak i kusur godina
Bio je na ogradi, helem nejse
Generalno se desi da ljudi postanu taoci svog ega. Vremenom kada se ne slažu sa nečim ili nekim u klubu, postane im važnije da dokažu da su u pravu nego uspjeh kluba. Misle da na taj način pomažu, a nažalost samo prave kontra efekat.
Da li će ovi igrači biti pojačanja, ne znam. Da li su se za ove pare mogla dovesti bolja, ne znam ni to. Čak ne znam ni da li smo trebali potrošiti više ili manje para.
Ono što znam je da moramo igračima pružiti podršku, Sviđali nam se ili ne, podršku moramo pružiti i treneru i Upravi.
Ako nam se ne sviđaju igrači, treneri ili Uprava, onda treba tražiti način da se zamjeni ova Uprava i dovede nova, koja će dovesti nove trenere i nove igrače. Kad kažem zamjeni, ne mislim otjera ova "jer ima ko će", nego naći alternativna riješenja, pa onda izvršiti pritisak da se napravi smjena.
Sve ostalo je presipanje iz šupljeg u prazno i liječenje sopstvenih frustracija.
P.S. koliko znam, momak kojeg spominjete nikad nije bio vođa, samo dio jedne tada istaknutije ekipe na Jugu.