Ogromna greska, hvatacemo se za glavu, narocito ako predje u neki klub iz nase lige.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pet jun 13, 2025 2:01 pmBas mi je zao sto Dangubic ode. Tacnije njega mi je jedino zao, top igrac koji ce biti pravo pojacanje gdje god ode
Ima neke kvalitete koje nema niko od naših igrača, to je ta pozicija iza napadača, drugi napadač, lažna devetka, što je nekad dobro radio Ramović. Povuče loptu između linija, napravi viška i tako stvorimo dosta šansi. Mislim da ćemo kad ode osjetit taj nedostatak ako ne nađemo nekog sličnog...fcz je napisao/la: ↑pet jun 13, 2025 2:05 pmOgromna greska, hvatacemo se za glavu, narocito ako predje u neki klub iz nase lige.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pet jun 13, 2025 2:01 pmBas mi je zao sto Dangubic ode. Tacnije njega mi je jedino zao, top igrac koji ce biti pravo pojacanje gdje god ode
To potencijalno zanimljiva je najbitnija stavka tu. Primjer su Oreč i Mlinarić. Ništa bolja statistika nižim ligama Hrvatske. I Zrinjski je doveo dvojicu na polusezoni pa ljudi odigraše top.
Steta ako ide. Ima dobre kretnje, igra jednostavno i iz prve, igra onako kako se danas igra.milanribar je napisao/la: ↑pet jun 13, 2025 2:25 pmIma neke kvalitete koje nema niko od naših igrača, to je ta pozicija iza napadača, drugi napadač, lažna devetka, što je nekad dobro radio Ramović. Povuče loptu između linija, napravi viška i tako stvorimo dosta šansi. Mislim da ćemo kad ode osjetit taj nedostatak ako ne nađemo nekog sličnog...fcz je napisao/la: ↑pet jun 13, 2025 2:05 pmOgromna greska, hvatacemo se za glavu, narocito ako predje u neki klub iz nase lige.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pet jun 13, 2025 2:01 pmBas mi je zao sto Dangubic ode. Tacnije njega mi je jedino zao, top igrac koji ce biti pravo pojacanje gdje god ode