Sosic najbolji ubjedljivo. Krpic, Boljevic, Marković napolje podhitno. Pojma nemaju sta rade na terenu, lijeva strana ne postoji..
Radinovic, Cveta, Dangubic u igru.
Tako je.Izmjene su mogle na poluvremenu, ako bi ko bio umoran.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 3:46 pmSastav nije trebalo dirati, ovako si popisao momke koji su poginuli na terenu protiv Borca.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 3:44 pmDenis se danas popisao na sve ono sto je uradio protiv Borca sa ovim sastavom i vracanjem Krpica, Boljevica, Markovica i Radovca u prvih 11, pa nek prica ko sta hoce. Sam je sebi skocio u usta.
Evo samo dvije situacije pogledaj, 31 minut uzeo loptu klizecim niko oko Boljevica nema u boljoj poziciji blize golu ima otvoren put, on sam iz pada krece i gubi loptu uz vrlo odvratan faul. Da je gurnuo loptu imali bi 4 na 3 na 35m od njihovog gola.fcz je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 3:53 pmS kim da igra brate? Par puta je nesto pokusao s Jaberom koji je donekle agilan - a ostali? Krpic zalutao u prostoru, nema ga apsolutno nigdje, Boljevic kad pokusa potrcati ispadaju sarafi i federi iz njega, Radovac samo gleda kako da se rijesi lopte i da mu se ne vraca ako ikako moze.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 3:49 pmOvako slabo Sarajevo izresetano povredama ne napasti i plus ovaj cirkus s odabirom igraca poput Markovica i Radovca koji je van svake forme a da ne govorimo da ponovno na djelu imamo Madzidovo igranje za sebe je ocito neznanje Denisa.
Samo golmana imamo.Ovo ostalo u Stupcanici ne moze igrati.Hem spori, hem ne znaju.I to sva cetvorica igraci sa strane.Pa ko ovo dovede i kaze doveo sam igraca!???
Mene nikakva pobjeda nije niti će ikad ubjedit da imamo normalnog igrača u odbraniNEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 4:00 pmSamo golmana imamo.Ovo ostalo u Stupcanici ne moze igrati.Hem spori, hem ne znaju.I to sva cetvorica igraci sa strane.Pa ko ovo dovede i kaze doveo sam igraca!???
Pa jel iko ima oci, majku mu vise je.bem??? Pa dokle sa pvim polovnim karinama vise????
I izgubiti sluzbenim rezultatom zbog U21?fcz je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 4:00 pmNema se ovdje sta mudrovati ni cekati, minimum 3-4 izmjene napraviti odmah ako se misli pokusati ista.
Simoni > Mahmic
Radinovic > Markovic
Dangubic > Radovac
Cvetanoski > Boljevic
Petu sacuvati mozda za Lausevica/Peixota ako budemo morali ici na ho-ruk ili za Karjasevica ako ga slucajno uvalimo.
Došli sa odigramo 0-0 nadajući se da će Mufta sve živo skinutiBozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 3:49 pmOvako slabo Sarajevo izresetano povredama ne napasti i plus ovaj cirkus s odabirom igraca poput Markovica i Radovca koji je van svake forme a da ne govorimo da ponovno na djelu imamo Madzidovo igranje za sebe je ocito neznanje Denisa.
Druze, mogli su svi izvuci poluvrijeme.Pa nisu sinoc igrali, a danas opet!!