Jadna majko svoja,sta li im pisu...Meha87 je napisao/la: ↑ned apr 20, 2025 5:46 pmOdakle uopste ta prica o bojkotu igraca? Optuzuju ljudi Krpica i Boljevica a Coric pohvali pristup jednog od njih juce. Mogu misliti sta im likovi pisu na drustvenim mrezama jer su to procitali ovdje, Po rijecima trenera izgleda da nema nikakvog bojkota nego su se igraci umislili da su bolji nego sto jesu pa se setkaju na terenu. Ne mozes razbiti goska jedno poluvrijeme pa drugo izaci kao da si na terminu sa rajom i to se desava citavu polusezonu. Pristup nula, prolazilo je to protiv radnika, posusja, goska ali malo ozbiljnija ekipa odmah to kazni. Nikakvi otkazi, odstranjivanja i gluposti neka gospoda izvole jer sljedece dvije utakmice odlicna prilika za iskupljenje.
Koja raja? Pa mi smo naviknuti na sve ovo ranije i nikad glas nismo digli.dzulijano_pike je napisao/la: ↑ned apr 20, 2025 6:39 pmJa idem u srijedu, samo da vidim i čujem sta ce raja da govori![]()
Za šta da se oglasimo. Po meni nema svrhe oglašavanje, već konkretni postupci, sankcionisati nezalaganje i na hlađenje one koji misle da mogu birati utakmice koje će igrati pa da vidimo do koga je...
A jebi ga Coric ponudio mandat na raspolaganje, valjda je red oglasit se stoje li iza njega ili ne.milanribar je napisao/la: ↑pon apr 21, 2025 10:32 amZa šta da se oglasimo. Po meni nema svrhe oglašavanje, već konkretni postupci, sankcionisati nezalaganje i na hlađenje one koji misle da mogu birati utakmice koje će igrati pa da vidimo do koga je...
Naši najslabiji igrači su u drugom dijelu upravo oni sa kojima smo produžili ugovore nažalost. Boljević, Radovac, Karamarko a Muftić je upao u seriju loših utakmica.
Jako se teško vadit protiv Borca al nek pokažu od čega su.
Mi na kraju uvijek stanemo na stranu igrača nekako, a nikad kvarljivija roba nisu bili i nikad bolje plaćeni a manje davali...505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pon apr 21, 2025 11:06 amJedni bacaju priče i vuku na stranu igrača, drugi vuku na stranu trenera
I kome vjerovat
Pa sad su Denisa počeli prozivati jače nego ikad, da je smiješan trener i da je dovoljna kazna igračima da ga slušaju šta pričamilanribar je napisao/la: ↑pon apr 21, 2025 11:10 amMi na kraju uvijek stanemo na stranu igrača nekako, a nikad kvarljivija roba nisu bili i nikad bolje plaćeni a manje davali...505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pon apr 21, 2025 11:06 amJedni bacaju priče i vuku na stranu igrača, drugi vuku na stranu trenera
I kome vjerovat
Nesto sto mi nismo vec dugo vremena i sto necemo biti jos dugo dugo.
Piši češćeUjko je napisao/la: ↑sub apr 19, 2025 8:34 pmAko je Denisa preuzela organizovana grupa bojkotasa iz svlacionice, onda mu, nazalost nema spasa, kao sto nije bilo ni pokojnom Odi. Moramo biti pametniji, podrzati sefa, a ove izdajice ne samo poslati na tribine do kraja ugovora, nego im povrh toga vec od sutra uvesti poseban sistem treninga, prvi u sedam ujutro, samo trcanje 2 sata, a drugi u 7 popodne, sklekovi dok im i zadnja tetovaza ne otpadne.