Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SanMan
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 19, 2025 9:56 pm

Ako je tačno da im kasne plate (koje su poprilične) ispade i opravdan ovaj rezultat - koja je budala ugovarala te plate i na osnovu kojih finansija.
Normalno da će igrači imati drastične osicilacije u igri kad legne 10.000KM (prosjek većine) ili kad nema ništa.
Kad nema ništa j.bo i trenera i klub i navijače. Trener im sigurno nije obećo ove plate. Ovo nije bojkot nego normalna reakcija svakog čovjeka.
Kod nas se još ne zna ko dovodi igrače i potpisuje ugovore bez ikakve odgovornosti za isplatu - platiće Željo.
Bojkotom igrača smo otjerali Misimovića, ...Odovića,.... pa i Amara, ...., Bašića, evo hajmo i Ćorića.

salle86
Kontakt:

sub apr 19, 2025 10:01 pm

I nije mi jasno eto, pahvali se Krpić. OK niko mu ne može pola riječi reći za to trčanje. Ali njegov primarni zadatak su golovi, pa tek trčanje. Ali eto ok, nek je i za prolaznu ocjenu. Zašto je onda on ostao na klupi, "za kaznu" zbog utakmice protiv ŠB valjda...šta li.
Laušević je igrač kojeg ubacuješ u lakšim utakmicama a ne ovako kad je voda došla do vrata.
OK nemamo širinu. Ali nemamo ni plan, viziju. Ne može se danas primiti gol u 50-oj sekundi, protiv Borca na Grbavici isto tako otprilike u koju sekundu, prvi meč Zrinjski 5-a minuta...počneš utakmicu sa -1
Yebo to
Šta je naša igra? Naprijed loši, deset prilika treba za gol...ali smo zato nazad šuplji zabije gol ko poželi
Tanko...tanko
Zadnja izmjena: salle86, dana/u sub apr 19, 2025 10:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

kvalitet
Kontakt:

sub apr 19, 2025 10:02 pm

SanMan je napisao/la:
Ako je tačno da im kasne plate (koje su poprilične) ispade i opravdan ovaj rezultat - koja je budala ugovarala te plate i na osnovu kojih finansija.
Normalno da će igrači imati drastične osicilacije u igri kad legne 10.000KM (prosjek većine) ili kad nema ništa.
Kad nema ništa j.bo i trenera i klub i navijače. Trener im sigurno nije obećo ove plate. Ovo nije bojkot nego normalna reakcija svakog čovjeka.
Kod nas se još ne zna ko dovodi igrače i potpisuje ugovore bez ikakve odgovornosti za isplatu - platiće Željo.
Bojkotom igrača smo otjerali Misimovića, ...Odovića,.... pa i Amara, ...., Bašića, evo hajmo i Ćorića.
Ma jok druže, nije to budalasto, te plate su “svjesno preuzimanje rizika”. Joj kako neki ovdje vole izvrtati, gluho i daleko bilo, a klub u godišnjem minusu haman dva miliona.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Refa1921
Kontakt:

SIMA_SIMAU je napisao/la:
sub apr 19, 2025 9:36 pm
Refa1921 je napisao/la:
sub apr 19, 2025 8:54 pm
Ovo je sad niđe veze s vezom. Ovdje govore Krpić kriv a Denis ga pohvali. Ja msm da se on pogubio skroz i da ne zna šta je problem u suštini sem što i mi vidimo da ovo k.urcu ne valja.
A mozda je sta izmedju redova???
Dok se problemi imenom i prezimenom ne prozovu nema nam napretka. Jednom Vukotić reče i prozva obojicu. Vidimo sada da je sve u pravu bio. Treba se izaći sa problemom konkretno da bi se mogao riješiti. Ovako ćemo potrošiti Denisa + 101 još i opet sljedeće godine u ovo vrijeme će se pričati o istim stvarima.

salle86
Kontakt:

sub apr 19, 2025 10:04 pm

kvalitet je napisao/la:
SanMan je napisao/la:
Ma jok druže, nije to budalasto, te plate su “svjesno preuzimanje rizika”. Joj kako neki ovdje vole izvrtati, gluho i daleko bilo, a klub u godišnjem minusu haman dva miliona.
Ma eto, ja bih se i složio sa tom vizijom o "svjesnom preuzimanju rizika" da se ima plan. Ali ovo što mi radimo je isto što je onaj poštar pokrao penzije i sve na kvotu 2 pa ako prođe odlično...
Ja bih rekao svjesno preuzimanje gubitka
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

nikson
Kontakt:

sub apr 19, 2025 10:05 pm

Mislim da su se ovaj put zajebali, Denis ima podrsku Manijaka tk je 100%, jedino da se neko iz uprave ne napravi “pametan”
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Blueee1921
Kontakt:

sub apr 19, 2025 10:11 pm

Nek ostane Coric

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub apr 19, 2025 10:15 pm

Coric mora ostati pa makar sve otislo u pm...ali trebaju cetvorica dobiti tarabu.
Samo se strah da ne ostave Denisa a dolazi Borac gdje ces zijaniti i onda noga.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub apr 19, 2025 10:18 pm

Vecina NAS navijaca da bi zaradila JEDNU njihovu platu treba raditi 5-6 mjeseci, hoce li to ostati gladni ako im plata kasni (ako kasni) mjesec dva.

Svaki nas navinac odvaja od usta, uskracuje svojoj djeci i porodici svasta nesto da bi se uclanio, kupio godisnju, nesto iz shopa, a sve da bi nasi igraci bojkotovali jer nema plate od 10 000 KM

Koji ste vise k.urac DOSTA VAS JE VISE.

Podrska Denisu pa makar ispali
Alea iacta est!

Refa1921
Kontakt:

sub apr 19, 2025 10:19 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
sub apr 19, 2025 10:15 pm
Coric mora ostati pa makar sve otislo u pm...ali trebaju cetvorica dobiti tarabu.
Samo se strah da ne ostave Denisa a dolazi Borac gdje ces zijaniti i onda noga.
Nezgodno je baš jer ti dolazi Borac i ideš Sarajevu. I da nije bojkot i problemi opet bi izgubili 70% od obje ekipe. Mislim da će biti slično kao s Bašićem, dati će mu podršku a onda kroz dva kola noga.

ubaceni element
Kontakt:

sub apr 19, 2025 10:21 pm

SanMan je napisao/la:
Nije normalno. Normalno je da kaze necu da izadjem na teren dok mi ne platis, niko mu ne bi A mogao prigovoriti. Ali kad izadje na teren ne zanima me je li dobio marku ili 10 hiljada, ima da grize!

avlami97
Kontakt:

sub apr 19, 2025 10:29 pm

Ukoliko sam dobro shvatio Ćorića, plate ne kasne. Pohvalio je Krpića.

Raja napada Krpića i Boljevića, a ja mislim da u ekipi imamo jedanaest igrača kvaliteta njih dvojice, mi bi ovu ligu osvojili sa pola snage. Krpić i Boljević su dva naša najkvalitetnija igrača.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Valter
Kontakt:

sub apr 19, 2025 10:38 pm

avlami97 je napisao/la:
sub apr 19, 2025 10:29 pm
Ukoliko sam dobro shvatio Ćorića, plate ne kasne. Pohvalio je Krpića.

Raja napada Krpića i Boljevića, a ja mislim da u ekipi imamo jedanaest igrača kvaliteta njih dvojice, mi bi ovu ligu osvojili sa pola snage. Krpić i Boljević su dva naša najkvalitetnija igrača.
Još kad bi ih vodio Amar osvojili bi Ligu šampiona
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Maestro_1921
Kontakt:

sub apr 19, 2025 10:39 pm

nikson je napisao/la:
sub apr 19, 2025 10:05 pm
Mislim da su se ovaj put zajebali, Denis ima podrsku Manijaka tk je 100%, jedino da se neko iz uprave ne napravi “pametan”
Pa vjeruj da me ne bi čudilo, ipak je tu opet Tanović. Možda je ćelavi mamlaz opet nahvatao kakvog levata ko onog arapa pa da ga ugura. To je Bašiću uradio, iako je i Bašić imao podršku Manijaka, predsjednika i dijela UO, ali ih je ćelavi preglasao sa ostatkom uprave i odnekud preko noći "rodio" pare da isplati Bašića, i to ne malu cifru. Kažem "rodio" jer je i tad Klub grcao u dugovima i ko ozeblo sunce čekao da legnu pare od Evrope.

Gagi tm 87
Kontakt:

sub apr 19, 2025 10:54 pm

Ima li iko informacije sta veli uprava ostaje coric ili odlazi?

ISB87
Kontakt:

sub apr 19, 2025 11:03 pm

Prvo nije gospodin ako nista ne kaze nego pic.ka. Jednostavno imenom i prezimenom, da se zna ko pravi stetu ugledu kluba.
Ljudi zive za ovaj klub, daju zadnje pare, dolaze, idu na gostovanja, da bi sta? Neki jeb.enj galic ili crnogorac ili srbin (nije ni vazno) pravio sprdnju od kluba.
Samo ime i prezime, nisu to nikakvi mafijasi. Klub je od naroda, drustva. Razumijem da svaka informacija ne smije curiti, ali vala ovo je nase. Nije ni od insajdera ni ljudi u klubu, nego NASE! I od mene prvog, a vjerujem i ostalih, ne smije niko praviti sprdnju.

Drugo boljevic je ***** od igraca ovu polusezonu, zamjeri se sosicu sto on radi od pocetka. Odbrana se isto ne igra. Umislio da je zvijezda, zbog mun. Unt. Ili naglaska? Ne znam. Egzotican je i ima potez koji zna zavrsit utakmicu, ali za te pare ori druze. Ne granaj rukama.
MIRZA RASCIC

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub apr 19, 2025 11:13 pm

ISB87 je napisao/la:
sub apr 19, 2025 11:03 pm
Prvo nije gospodin ako nista ne kaze nego pic.ka. Jednostavno imenom i prezimenom, da se zna ko pravi stetu ugledu kluba.
Ljudi zive za ovaj klub, daju zadnje pare, dolaze, idu na gostovanja, da bi sta? Neki jeb.enj galic ili crnogorac ili srbin (nije ni vazno) pravio sprdnju od kluba.
Samo ime i prezime, nisu to nikakvi mafijasi. Klub je od naroda, drustva. Razumijem da svaka informacija ne smije curiti, ali vala ovo je nase. Nije ni od insajdera ni ljudi u klubu, nego NASE! I od mene prvog, a vjerujem i ostalih, ne smije niko praviti sprdnju.

Drugo boljevic je ***** od igraca ovu polusezonu, zamjeri se sosicu sto on radi od pocetka. Odbrana se isto ne igra. Umislio da je zvijezda, zbog mun. Unt. Ili naglaska? Ne znam. Egzotican je i ima potez koji zna zavrsit utakmicu, ali za te pare ori druze. Ne granaj rukama.
Druze Galic nije neki znalac ali 100% nije on od materijala da bojkotoje...nevjerovatno da nam se svake sezone ista stvar ponavlja, mora se stati u kraj jednom za sva vremena.

Jesu li se vratile pickice? Jel bilo kakvog doceka?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

ISB87
Kontakt:

sub apr 19, 2025 11:26 pm

Ma svakog ko ne izadje javmo ko, sta, gdje i kako je saucesnik u ovoj bruci. Jednostavno, sutnjom podrzavas.
Ne znam ko su, neko je navodio neka imena. Al et neko je spomenuo da je i on trazio 10k platu. Vidi li on sebe na terenu? 1000KM zbog toga samo sto je minimalac povecan. Toliko zasluzuje. Kao i velika vecina ostalih zvijezda.
MIRZA RASCIC

ghamaz
Kontakt:

sub apr 19, 2025 11:36 pm

ISB87 je napisao/la:
sub apr 19, 2025 11:26 pm
Ma svakog ko ne izadje javmo ko, sta, gdje i kako je saucesnik u ovoj bruci. Jednostavno, sutnjom podrzavas.
Ne znam ko su, neko je navodio neka imena. Al et neko je spomenuo da je i on trazio 10k platu. Vidi li on sebe na terenu? 1000KM zbog toga samo sto je minimalac povecan. Toliko zasluzuje. Kao i velika vecina ostalih zvijezda.
11k.

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned apr 20, 2025 12:00 am

Mozemo mi nagadjati i palamuditi do sutra. Ako trener nije Bog i batina, cija se pita i ako on nema najveci autoritet u svlacionici, tjt, nazalost...Bez obzira da li mu neko sapunja stolicu, koliko ih ima i ko stoji iza njih. Kod pokojnog Ribara se znalo, od tusiranja hladnom vodom, pa do megafonom po glavi na treningu, a da i ne pominjem slanje kompletne prve postave na tribine i igranje sa juniorima. Nekada u zivotu je vazniji obraz Kluba od nekih drugih, trivijalnih stvari. Jbg, izgleda da su dosla neka druga vremena u kojima se ja bas ne snalazim dobro, pa mi ne zamjerite...
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

Trenutno korisnika/ca: 505 VITEŠKA, Diverzant, Google [Bot], Zaki87 i 146 gostiju.

Prijava