pet apr 04, 2025 10:51 pm
Što vrijeme više prolazi, sve će biti gore. Njanje gledaju da poklope sve što se poklopiti može. Svaki klub usudio bih se reći izvan PL je go qrac i preživljava. Takvima svaka marka je dobrodošla, a oni to imaju i nema sredine gdje se ne pokušavaju uvaliti i iskopati bilo kakvog talentovanog igrača. Eto zadnji primjer suradnja sa Iskrom iz Bugojna. Što više tih malih "repova" veće su šanse da se godišnje bar jedan jami, proda lupam za milion i da se "neko" okoristi. Sad koliko oni kao klub od toga imaju a koliko ovi što ulažu pare u njih, to je druga priča sasvim...ali se tržište poklapa.
I onda imaš ove druge i treće koji pecaju u svom bazenu, a nama šta ostane. Pretežno iskreno ništa. I ovi koji navijaju za Želju, nerijetko se odlučuju dijete poslati u drugi klub. Jer svako opet više voli svoje dijete nego Želju, realno. A mi kao klub trenutno 5% da ćemo nekog igrača napraviti a 95% da će propasti. I šta na to reći...
Znam da nije lahko kad si švorc, ali brate em se nema love em planova nikakvih već je sve ho-ruk. Kakav sistem, rezultati odlični
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍