Odbrana naograisala, kakvi kriminalci svi do jednog. Po meni cist crveni za gruzijca za onaj nokaut, i ovo sviranja kraja, a imamo kontra napad.
Al dbr znalo se daj je njihov sudija.
Je.bo te ba kradja, ljudi nam 3-4 komada trebali zabiti.Odbrana na celu s Karamarkom kao da nikad lopte nije igrala.Kiks za kiksom za kiksom.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub feb 22, 2025 4:56 pmdoce im na naplatu ona kradja na kraju poluvremena. vidjecete...
Ma nema se on sta iskupiti, 2 mrtva zicera je servirao u 1.poluvremenu i zicer na pocetku drugog kad mu Guli utrca u peterac.Dno dna nastup. Pokazao je gdje je protiv iole brzeg igraca.
Ovako smo mi na Koševu trebali voditi bar dva razlike na poluvremenu, pa nismo. Tako i oni sad prvo poluvrijeme, s tim da smo im te šanse mi nacrtali, Karamarko, Šukilović i kompanija. Ako ćemo baš o znanju i neznanju, koliko su naši defanzivci pokazali neznanje, toliko su i njihovi ofanzivci neznalice jer situacije jedan na jedan su bile teže za promašiti nego za zabiti.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub feb 22, 2025 5:13 pmJe.bo te ba kradja, ljudi nam 3-4 komada trebali zabiti.Odbrana na celu s Karamarkom kao da nikad lopte nije igrala.Kiks za kiksom za kiksom.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub feb 22, 2025 4:56 pmdoce im na naplatu ona kradja na kraju poluvremena. vidjecete...
Al Jaber je trebao početi nevezano za Karjaševića, koji je također trebao igrati uz Radovca i Jabera jer su nam pravili višak u sredini. Šošić je bio višak kod nas.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub feb 22, 2025 6:14 pmMa nema se on sta iskupiti, 2 mrtva zicera je servirao u 1.poluvremenu i zicer na pocetku drugog kad mu Guli utrca u peterac.Dno dna nastup. Pokazao je gdje je protiv iole brzeg igraca.
P.S.Ni Sukilovic nije nista bolji da se razumijemo.Onako kiksati u jednoj ovako bitnoj tekmi i to bukvalno u 1. ili 2.minuti je neshvatljivo.Amaterski lose.
Krivicu mora snositi i Denis sa klupiranjem Jabera.Da se ne povrijedi Karjasevic i da ne udje Jaber, cisto sumnjam da bi mi izdrzali 1.poluvrijeme da ga ne primimo, jer bukvalno dodavanja nismo sastavili do ulaska Jabera.