Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Diverzant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jan 16, 2025 4:56 pm

Valter je napisao/la:
čet jan 16, 2025 4:50 pm
Ipak nije zgoreg da ih mi preventivno malo popljujemo, i njih i ostale što su nedavno došli. Usput malo popljuvati i Denisa i Rahimića da se ne ufuraju.
A onda malo mjaukati kako do sada samo 5.300 aktivnih članova a ne već sada preko 10.000.
Bukvalno
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

south side
Kontakt:

čet jan 16, 2025 5:01 pm

Još Bolja i Samke da sarnu produženje :kafa:
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

cikoradovic
Kontakt:

čet jan 16, 2025 5:10 pm

Samo ću reći da su i João Erick i Brandao na sličan način došli u BiH. Nakon Huse, Mustafe i Marina fer bi bilo da mi ne komentarišemo odluke šefa i sportskog direktora.

SkenderijaTM87
Kontakt:

čet jan 16, 2025 5:19 pm

Ljudi ocekivali izgleda da cemo dovest brazilce koji su dali po 20 golova u sezoni..
Ne serite boga vam. Samo ovakve mozemo dovest iz Brazila, jer malo uspješniji nece ovdje doc sigurno.
Stoper izgleda solidno, krilo ne znam ne ulijeva povjerenje. Ali, bolje je sacekat da ih vidimo na djelu i ne donositi zaključke prebrzo..

Bozidar Radosevic
Kontakt:

čet jan 16, 2025 5:32 pm

cikoradovic je napisao/la:
čet jan 16, 2025 5:10 pm
Samo ću reći da su i João Erick i Brandao na sličan način došli u BiH. Nakon Huse, Mustafe i Marina fer bi bilo da mi ne komentarišemo odluke šefa i sportskog direktora.
A gdje je Brandao sad ? Lik imao dvije sezone dobre od toga jedna u federalnoj. Ne kazem da treba kritokovati ali na ovakav potez samo budala nije skepticna. Pogotovo jer smo mi u pitanju.

milanribar
Kontakt:

čet jan 16, 2025 5:38 pm

Dzezvar je napisao/la:
čet jan 16, 2025 4:36 pm
milanribar je napisao/la:
čet jan 16, 2025 3:29 pm
Dzezvar je napisao/la:
čet jan 16, 2025 3:23 pm
Helem nejse ali je meni ovo malo neozbiljno...
Al eto valjda znaju sta rade...
Ovo je ista stvar ko i sa Vargasom...
Al helem nejse..
Što je neozbiljno? Pustili priču da dolaze na probu da ih ne bi neko pokupio prije nas u međuvremenu.
Imaju jake preporuke, skautirani, nisu skupi a ako se pokažu mogu se prodat.
Vargasa jedan čovjek htio dovest da igra za platu tri puta veću od našeg najplaćenijeg igrača, to je neozbiljno slažem se.
Zato sto sto ce Sabic,Foco i ostali pored njih dobivati sanse da zaigraju na kapaljku.....ili nikako...nase cemo juniore slati na posudbu a dovodit cemo brazilce bez probe samo zato sto su jeftini...i sto ih je tamo neko skautirao...
Tu su juniori pratimo ih svaki trening i sam vidiš da zadnje dvije sezone samo Šabić pokaza tračak kvaliteta na terenu... Volio bi da ih igra više al realnost je da su daleko od toga, razloge znamo svi. Kad vidim da niko od njih ne može da pokaže kvalitet ni u prvoj ligi FBiH kad odu sve je jasno...

cikoradovic
Kontakt:

čet jan 16, 2025 5:41 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
A gdje je Brandao sad ? Lik imao dvije sezone dobre od toga jedna u federalnoj. Ne kazem da treba kritokovati ali na ovakav potez samo budala nije skepticna. Pogotovo jer smo mi u pitanju.
U Crnoj Gori, a prije toga je bio u Kazakstanu. Samo dvije sezone? Drugo je što vi svi očekujete da će svaki Brazilac koji dođe u našu ligu biti Wagner Santos Lago sa po 10 golova i 10 asistencija svake sezone.

slika

Bozidar Radosevic
Kontakt:

čet jan 16, 2025 6:00 pm

cikoradovic je napisao/la:
čet jan 16, 2025 5:41 pm
U Crnoj Gori, a prije toga je bio u Kazakstanu. Samo dvije sezone? Drugo je što vi svi očekujete da će svaki Brazilac koji dođe u našu ligu biti Wagner Santos Lago sa po 10 golova i 10 asistencija svake sezone.

slika
Brate lik dao na 160utakmica PL i FBIH 52 gola. Primjera radi Krpic za nas na 120 utakmica dao 50 golova. Mi Krpica donedavno tjerali, jer kao nije dobar. I Velez je Brandaaa i onog drugog doveo kad su bili 10 u FBIH. Fino je @dzezvar napisao, Efendic koji je dao sest golova u FBIH s 18.godina nece dobiti sansu zbog lika koji ima 23 i isti broj utakmica u karijeri profesionalnog fudbala kao i ljudi s foruma. Nije problem da se probalo prvo pa vidis a jok mi na 2+1 potpisali lika od 23 godine sa 18 profesionalnih utkamica u karijeri i 4 gola u poluamaterskoj ligi. Ako tebi to ima logike super. Amin bili oni najbolji ikad, odveli nas u ligu prvaka ali shvati skepticizam i da ovo nikakve logike na prvu nema.

dobar tri
Kontakt:

čet jan 16, 2025 6:06 pm

Ma naši juniori ne bi igrali sa ili bez Brazilaca. Realno. Kad su već došli treba poželjet sreću.

SamoIstina
Kontakt:

čet jan 16, 2025 6:14 pm

Jesu li trenirali ovi? Pretpostavljam da je bio trening danas, pa rekoh mozda ih je neko pogledao.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

čet jan 16, 2025 6:18 pm

Peixota neće moći pročitati odbrane iz naše lige, ima noge na X.

cikoradovic
Kontakt:

čet jan 16, 2025 6:18 pm

čet jan 16, 2025 6:00 pm
Brate lik dao na 160utakmica PL i FBIH 52 gola. Primjera radi Krpic za nas na 120 utakmica dao 50 golova. Mi Krpica donedavno tjerali, jer kao nije dobar. I Velez je Brandaaa i onog drugog doveo kad su bili 10 u FBIH. Fino je @dzezvar napisao, Efendic koji je dao sest golova u FBIH s 18.godina nece dobiti sansu zbog lika koji ima 23 i isti broj utakmica u karijeri profesionalnog fudbala kao i ljudi s foruma. Nije problem da se probalo prvo pa vidis a jok mi na 2+1 potpisali lika od 23 godine sa 18 profesionalnih utkamica u karijeri i 4 gola u poluamaterskoj ligi. Ako tebi to ima logike super. Amin bili oni najbolji ikad, odveli nas u ligu prvaka ali shvati skepticizam i da ovo nikakve logike na prvu nema.
Za Efendića se slažem, ali valjda ima neko ko ga je gledao i ko zna šta je najbolje za njega i za njegov razvoj. Ne mogu pisati svašta, nije forum za toga, ali primjera radi, na pripreme bi trebalo ići jedan drugi omladinac i kako čujem na njega će se ozbiljnije računati u drugom dijelu prvenstva. A više seniorskih minuta od njega imaju i Šabić i Efendić, opet je to do struke i oni najbolje znaju. Sad njih nađeš i pitaš kako će ići ovaj i kako će se na njega ozbiljnije računati nego na Efendića. Da se ogradim, priča je iz mahale od ljudi koji imaju neke veze sa tim igračem.

Shvatam ja da je raja skeptična i ja sam ali kažem nakon Karamarka, Karjaševića i Šukilovića mi nemamo pravo da komentarišemo bilo kakve odluke stručnog štaba, šefa i sportskog direktora jer smo laici i ne razumijemo se u to. Da smo se mi sa foruma pitali, Karamarko bi nakon tri kola bio bivši. A na kraju polusezone ljudi zovu za njega. Teren je jedino mjerilo vrijednosti i kvalitete, od statistike u prošlom klubu nemamo ništa, suludo je porediti sve.

Sve u svemu vidjet ćemo kako će se snaći i kakvi će biti, volio bih da ne osuđujemo odmah dok ih ne vidimo, bar na pripremnoj utakmici. Iz dobrih krugova smo dobili preporuke, mislim da ćemo sa bar jednim ubosti.

exbabilon
Kontakt:

čet jan 16, 2025 6:24 pm

Ako su trube onda ce ih najvise iskihati Rahimic i Coric. Sutra nek uvezemo par kikseva, pa makar da Brazilci ne budu u kadru, bit ce prica eto dovodili ste nekakve sambe napamet, nismo se pojacali... Ovo ce biti ili flop ili top, nema sredine. Rizik.

fcz
Kontakt:

čet jan 16, 2025 6:37 pm

Inace, ovo nam nije prvi Vinicius.

U ono "mracno" doba 2006./2007. je kratko igrao Jorge Vinicius Souza da Silva.
https://www.transfermarkt.com/jorge-da- ... eler/56646

Ako se dobro sjecam zabio je jedan gol na Grbavici.

Zanimljivo je da je danas zajeban bodibilder, ima popularan profil na Instagramu na kojem ima i jedna slika s Grbavice. :D

https://www.instagram.com/neguetti_j.so ... VweGhoeDVp
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

neroazzuro
Kontakt:

čet jan 16, 2025 6:52 pm

Ma najbolji dokaz da raja traži problem u svemu.
Šta ti znači proba? Eto, za provjerene igrače i "zvijezde" iz naše lige nismo dovodili na probe, za neke se i neka odšteta plaćala pa nas je većina njih u crno zavila. Od Stančeskog do evo sad Hiroša.
Neko je odabrao ove igrače i on će i preuzeti odgovornost za njih. Nek izborimo evropu, uz novi novi jug i puna šaka brade.

Dzezvar
Kontakt:

čet jan 16, 2025 7:33 pm

neroazzuro je napisao/la:
čet jan 16, 2025 6:52 pm
Ma najbolji dokaz da raja traži problem u svemu.
Šta ti znači proba? Eto, za provjerene igrače i "zvijezde" iz naše lige nismo dovodili na probe, za neke se i neka odšteta plaćala pa nas je većina njih u crno zavila. Od Stančeskog do evo sad Hiroša.
Neko je odabrao ove igrače i on će i preuzeti odgovornost za njih. Nek izborimo evropu, uz novi novi jug i puna šaka brade.
Pa eto znaci,recimo ovaj mali iz amerike je zadovoljio u vecini segmenata,a da ga nisu probali nebi ni znali to...
I mislim da su najmanje njih birali coric i rahimic.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

DinoLu123
Kontakt:

čet jan 16, 2025 7:48 pm

Moze li neko napisati kad su treninzi do kraja sedmice i u koliko sati ? Hvala

dzeno87

čet jan 16, 2025 8:44 pm

puna podrska coricu i rahimicu jer mi prosto nemamo finansijske komotnosti da placamo dvojicu stranaca tek tako obojica su vjerovatno duze vrijeme skautirani i dovodeni sa razlogom ugovori od godinu ipo dovoljno govore o tome samo sabura

kvalitet
Kontakt:

čet jan 16, 2025 9:35 pm

Pa koliko je to “malo” koliko koštaju Brazilci?
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Eldar
Kontakt:

čet jan 16, 2025 9:43 pm

Rizik koji se moze isplatiti... Meni se svidja ovo. Neki su fudbal igrali, nisu ribari... Jedan bio i omladinski reprezentativac Brazila, drugi prebrz... A znamo sta je Santos radio u ovoj ligi, iskljucivo na brzinu. Neko je garantovao za njih.

Trenutno korisnika/ca: pile87, South i 50 gostiju.

Prijava