Bukvalno
Bukvalno
A gdje je Brandao sad ? Lik imao dvije sezone dobre od toga jedna u federalnoj. Ne kazem da treba kritokovati ali na ovakav potez samo budala nije skepticna. Pogotovo jer smo mi u pitanju.cikoradovic je napisao/la: ↑čet jan 16, 2025 5:10 pmSamo ću reći da su i João Erick i Brandao na sličan način došli u BiH. Nakon Huse, Mustafe i Marina fer bi bilo da mi ne komentarišemo odluke šefa i sportskog direktora.
Tu su juniori pratimo ih svaki trening i sam vidiš da zadnje dvije sezone samo Šabić pokaza tračak kvaliteta na terenu... Volio bi da ih igra više al realnost je da su daleko od toga, razloge znamo svi. Kad vidim da niko od njih ne može da pokaže kvalitet ni u prvoj ligi FBiH kad odu sve je jasno...Dzezvar je napisao/la: ↑čet jan 16, 2025 4:36 pmZato sto sto ce Sabic,Foco i ostali pored njih dobivati sanse da zaigraju na kapaljku.....ili nikako...nase cemo juniore slati na posudbu a dovodit cemo brazilce bez probe samo zato sto su jeftini...i sto ih je tamo neko skautirao...milanribar je napisao/la: ↑čet jan 16, 2025 3:29 pmŠto je neozbiljno? Pustili priču da dolaze na probu da ih ne bi neko pokupio prije nas u međuvremenu.
Imaju jake preporuke, skautirani, nisu skupi a ako se pokažu mogu se prodat.
Vargasa jedan čovjek htio dovest da igra za platu tri puta veću od našeg najplaćenijeg igrača, to je neozbiljno slažem se.
U Crnoj Gori, a prije toga je bio u Kazakstanu. Samo dvije sezone? Drugo je što vi svi očekujete da će svaki Brazilac koji dođe u našu ligu biti Wagner Santos Lago sa po 10 golova i 10 asistencija svake sezone.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet jan 16, 2025 5:32 pmA gdje je Brandao sad ? Lik imao dvije sezone dobre od toga jedna u federalnoj. Ne kazem da treba kritokovati ali na ovakav potez samo budala nije skepticna. Pogotovo jer smo mi u pitanju.
Brate lik dao na 160utakmica PL i FBIH 52 gola. Primjera radi Krpic za nas na 120 utakmica dao 50 golova. Mi Krpica donedavno tjerali, jer kao nije dobar. I Velez je Brandaaa i onog drugog doveo kad su bili 10 u FBIH. Fino je @dzezvar napisao, Efendic koji je dao sest golova u FBIH s 18.godina nece dobiti sansu zbog lika koji ima 23 i isti broj utakmica u karijeri profesionalnog fudbala kao i ljudi s foruma. Nije problem da se probalo prvo pa vidis a jok mi na 2+1 potpisali lika od 23 godine sa 18 profesionalnih utkamica u karijeri i 4 gola u poluamaterskoj ligi. Ako tebi to ima logike super. Amin bili oni najbolji ikad, odveli nas u ligu prvaka ali shvati skepticizam i da ovo nikakve logike na prvu nema.cikoradovic je napisao/la: ↑čet jan 16, 2025 5:41 pmU Crnoj Gori, a prije toga je bio u Kazakstanu. Samo dvije sezone? Drugo je što vi svi očekujete da će svaki Brazilac koji dođe u našu ligu biti Wagner Santos Lago sa po 10 golova i 10 asistencija svake sezone.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet jan 16, 2025 5:32 pmA gdje je Brandao sad ? Lik imao dvije sezone dobre od toga jedna u federalnoj. Ne kazem da treba kritokovati ali na ovakav potez samo budala nije skepticna. Pogotovo jer smo mi u pitanju.
![]()
Za Efendića se slažem, ali valjda ima neko ko ga je gledao i ko zna šta je najbolje za njega i za njegov razvoj. Ne mogu pisati svašta, nije forum za toga, ali primjera radi, na pripreme bi trebalo ići jedan drugi omladinac i kako čujem na njega će se ozbiljnije računati u drugom dijelu prvenstva. A više seniorskih minuta od njega imaju i Šabić i Efendić, opet je to do struke i oni najbolje znaju. Sad njih nađeš i pitaš kako će ići ovaj i kako će se na njega ozbiljnije računati nego na Efendića. Da se ogradim, priča je iz mahale od ljudi koji imaju neke veze sa tim igračem.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet jan 16, 2025 6:00 pmBrate lik dao na 160utakmica PL i FBIH 52 gola. Primjera radi Krpic za nas na 120 utakmica dao 50 golova. Mi Krpica donedavno tjerali, jer kao nije dobar. I Velez je Brandaaa i onog drugog doveo kad su bili 10 u FBIH. Fino je @dzezvar napisao, Efendic koji je dao sest golova u FBIH s 18.godina nece dobiti sansu zbog lika koji ima 23 i isti broj utakmica u karijeri profesionalnog fudbala kao i ljudi s foruma. Nije problem da se probalo prvo pa vidis a jok mi na 2+1 potpisali lika od 23 godine sa 18 profesionalnih utkamica u karijeri i 4 gola u poluamaterskoj ligi. Ako tebi to ima logike super. Amin bili oni najbolji ikad, odveli nas u ligu prvaka ali shvati skepticizam i da ovo nikakve logike na prvu nema.
Pa eto znaci,recimo ovaj mali iz amerike je zadovoljio u vecini segmenata,a da ga nisu probali nebi ni znali to...neroazzuro je napisao/la: ↑čet jan 16, 2025 6:52 pmMa najbolji dokaz da raja traži problem u svemu.
Šta ti znači proba? Eto, za provjerene igrače i "zvijezde" iz naše lige nismo dovodili na probe, za neke se i neka odšteta plaćala pa nas je većina njih u crno zavila. Od Stančeskog do evo sad Hiroša.
Neko je odabrao ove igrače i on će i preuzeti odgovornost za njih. Nek izborimo evropu, uz novi novi jug i puna šaka brade.