Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

svraka
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jan 08, 2025 4:11 pm

Uclanjujte se u klub. Dobro nam ide. Uskoro novi potpis.

Sretno Zeljo.
Forza 1921!

Oda majstore!

ono.na
Kontakt:

sri jan 08, 2025 4:38 pm

Istina je za doprinose od ljeta do jeseni (stara uprava koja je otisla jesenas). 4-5 mjeseci isplate plata bez doprinosa je ogroman dug.

A sta je post koji je obrisan? Moze pp?
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

fanaticZeljin
Kontakt:

sri jan 08, 2025 4:41 pm

ono.na je napisao/la:
Istina je za doprinose od ljeta do jeseni (stara uprava koja je otisla jesenas). 4-5 mjeseci isplate plata bez doprinosa je ogroman dug.

Cekaj ba , ko koga ovdje vise je.be dok su tu oni rade ko lavovi , bore se , vracaju stare dugove , a kad odu ispostavi se da su samo dodatne dugove nabrali, je.bem li vam vise pleme nesposobno
Srcu draga, boja PLAVA !

ono.na
Kontakt:

sri jan 08, 2025 4:48 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
ono.na je napisao/la:

Cekaj ba , ko koga ovdje vise je.be dok su tu oni rade ko lavovi , bore se , vracaju stare dugove , a kad odu ispostavi se da su samo dodatne dugove nabrali, je.bem li vam vise pleme nesposobno
To je ono sto sam ja cuo. Garnitura sto je otisla jesenas i ono pismo sastavila i potpisala, nije uplacivala doprinose od ljeta do dana odlaska.

Ima li jos neku ovu info?
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Bozidar Radosevic
Kontakt:

sri jan 08, 2025 5:31 pm

Camber raskinuo sa Zrinjskim, mozda ne bi bilo lose probati. Dvije godine je bonus igrac, a mi za sljedecu sezonu takvog nemamo.

ANamelessGhoul
Kontakt:

sri jan 08, 2025 5:33 pm

ono.na je napisao/la:

Pa jel realno više hoćemo li ikada propisati u pm.

Dzezvar
Kontakt:

sri jan 08, 2025 5:45 pm

ono.na je napisao/la:
sri jan 08, 2025 4:48 pm
ono.na je napisao/la:

To je ono sto sam ja cuo. Garnitura sto je otisla jesenas i ono pismo sastavila i potpisala, nije uplacivala doprinose od ljeta do dana odlaska.

Ima li jos neku ovu info?
Opustite ae i uzivajte...sve je pod kontrolom ....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

fanaticZeljin
Kontakt:

sri jan 08, 2025 5:54 pm

Hajmoooo ljudi članske svi , MOLIMMMMM VASSSSSS.
Srcu draga, boja PLAVA !

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri jan 08, 2025 6:41 pm

Najgore vrijeme pred pocetak sezona i polusezona, forum pun insajdera, svi znaju sve a do prozivke niko se nije javljao.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Sky1
Kontakt:

sri jan 08, 2025 6:45 pm

Ako @dzezvar kaze da je sve pod kontrolom, onda je OK. Jedini trenutno ima prave info na ovom forumu. Istina da botovi rade vidi se po komentarima na društvenim mrežama, a i Nedo provlači istu priču jos od završetka polusezone. Sazreli smo mi dovoljno da ne nasjedamo na raznorazne spinove.

Dzezvar
Kontakt:

sri jan 08, 2025 6:58 pm

Sky1 je napisao/la:
sri jan 08, 2025 6:45 pm
Ako @dzezvar kaze da je sve pod kontrolom, onda je OK. Jedini trenutno ima prave info na ovom forumu. Istina da botovi rade vidi se po komentarima na društvenim mrežama, a i Nedo provlači istu priču jos od završetka polusezone. Sazreli smo mi dovoljno da ne nasjedamo na raznorazne spinove.
Odavno ta prica kruzi...ima nekih zaostataka ali se radi na tome nista alarmantno....

cikoradovic
Kontakt:

sri jan 08, 2025 6:59 pm

Te spin priče kreću od youtube managera i rumenog. Manager po youtubu priča kako plate kasne, a kad ga pitaš kad su to kasnile, onda je lud, znaš ti kad su kasnile, neće da priča o tome na youtubeu, neće da obraduje dušmane i slično. Još ga pitaš da pita igrače sa kojima je dobar, kojima je bio posrednik pri dolasku u Želju, ali ne, opet se radi lud i priča ono što nije istina.

Isti im je cilj, obojici, samo da se uguraju u klub, rumeni da bude sportski direktor opet, a manager da bude skaut. Šteta, kako sam reče tri garniture UO nisu imale sluha da stručnjaka kao što je on ubace u skauting tim, a nudio im se.

Učlaniš mu se na youtube kanal i onda ti manager šalje poruke sa kim se priča, ko ide, ko će doći, ali moraš biti član (platiti) pa ćeš dobiti info. Isto tako je podijelio imena Brazilaca, kao nije se pročulo koji su to igrači.

Nego kako će on podnijeti Lagumdžiju? On reče da će lično zabraniti da se potpisuju igrači Goška, Slobode, Sloge i ostalih ekipa koje čine donji dio tabele, citiram: Nije Željo spao na tako niske grane pa da potpisuje igrače Goška.

cikoradovic
Kontakt:

sri jan 08, 2025 7:00 pm

Dzezvar je napisao/la:
sri jan 08, 2025 6:58 pm
Odavno ta prica kruzi...ima nekih zaostataka ali se radi na tome nista alarmantno....
Zaostataka ima po pitanju doprinosa, plate idu regularno, ne kasne kao što manager priča.

Dzezvar
Kontakt:

sri jan 08, 2025 7:09 pm

slika
Cisto da vidite sa kakvim bolesnicima imamo posla.....

SkenderijaTM87
Kontakt:

sri jan 08, 2025 7:14 pm

Dzezvar je napisao/la:
slika
Bolest...

Sky1
Kontakt:

sri jan 08, 2025 7:21 pm

Dzezvar je napisao/la:
slika
Nisu normalni, nastali dekretom i snimaju film, falsifikatori bolesni.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sri jan 08, 2025 7:30 pm

cikoradovic je napisao/la:
sri jan 08, 2025 6:59 pm
Te spin priče kreću od youtube managera i rumenog. Manager po youtubu priča kako plate kasne, a kad ga pitaš kad su to kasnile, onda je lud, znaš ti kad su kasnile, neće da priča o tome na youtubeu, neće da obraduje dušmane i slično. Još ga pitaš da pita igrače sa kojima je dobar, kojima je bio posrednik pri dolasku u Želju, ali ne, opet se radi lud i priča ono što nije istina.

Isti im je cilj, obojici, samo da se uguraju u klub, rumeni da bude sportski direktor opet, a manager da bude skaut. Šteta, kako sam reče tri garniture UO nisu imale sluha da stručnjaka kao što je on ubace u skauting tim, a nudio im se.

Učlaniš mu se na youtube kanal i onda ti manager šalje poruke sa kim se priča, ko ide, ko će doći, ali moraš biti član (platiti) pa ćeš dobiti info. Isto tako je podijelio imena Brazilaca, kao nije se pročulo koji su to igrači.

Nego kako će on podnijeti Lagumdžiju? On reče da će lično zabraniti da se potpisuju igrači Goška, Slobode, Sloge i ostalih ekipa koje čine donji dio tabele, citiram: Nije Željo spao na tako niske grane pa da potpisuje igrače Goška.
Jel istina da si kupio Nedinu duksericu?

cikoradovic
Kontakt:

sri jan 08, 2025 7:38 pm

LARSSON je napisao/la:
sri jan 08, 2025 7:30 pm
Jel istina da si kupio Nedinu duksericu?
Istina je, čak sam i kačket dobio na poklon.

Gagi tm 87
Kontakt:

sri jan 08, 2025 7:42 pm

Cikoradovic hoce li biti pojacanja?

SamoIstina
Kontakt:

sri jan 08, 2025 8:21 pm

Da nisu uplaceni doprinosi za jedan period je bas, bas stara informacija. Pisalo se i ovdje o tome, u vise navrata. Ne znam zasto se sad tretira kao neka novost? Bice rijeseno.

Lagumdzija je prinova, kao i svaki nedokazan igrac. Po meni i onome sto sam gledao itekako ima materijala, ali vidjecemo sve. U svakom slucaju, za Karica je izmislio fudbal.

Hiros niti je zasluzio produzenje, niti je opravdao primanja koja je imao i dobro sto je otisao.

Bice jos pojacanja sigurno, a nadam se i produzenja ugovora sa pojedinim igracima.

Fino se radi, odigrali smo odlicnu polusezonu. Potvrditi Europu u drugoj, uz nadu da cemo sklopiti ekipu na malo duze staze, zadrzati Corica, Rahimica i druge kljucne ljude.

Ima, naravno, puno prostora za napredak, ali godinama mi nismo bolje stajali i to se vidi. Zato, dobro kaze @Dzezvar, opusteno.

Na komentare imbecila koju pljuju sve i svasta na Facebook zvanicnoj i drugim mjestima se ne treba obazirati, kao ni na mahalske spekulacije raznih interesdzija i botova.

Trenutno korisnika/ca: billybih, Bing [Bot], CrazySouth1987, Google [Bot], pestabudimpesta i 38 gostiju.

Prijava