Uclanjujte se u klub. Dobro nam ide. Uskoro novi potpis.
Sretno Zeljo.
Cekaj ba , ko koga ovdje vise je.be dok su tu oni rade ko lavovi , bore se , vracaju stare dugove , a kad odu ispostavi se da su samo dodatne dugove nabrali, je.bem li vam vise pleme nesposobno
To je ono sto sam ja cuo. Garnitura sto je otisla jesenas i ono pismo sastavila i potpisala, nije uplacivala doprinose od ljeta do dana odlaska.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jan 08, 2025 4:41 pmCekaj ba , ko koga ovdje vise je.be dok su tu oni rade ko lavovi , bore se , vracaju stare dugove , a kad odu ispostavi se da su samo dodatne dugove nabrali, je.bem li vam vise pleme nesposobno
Pa jel realno više hoćemo li ikada propisati u pm.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jan 08, 2025 4:41 pmCekaj ba , ko koga ovdje vise je.be dok su tu oni rade ko lavovi , bore se , vracaju stare dugove , a kad odu ispostavi se da su samo dodatne dugove nabrali, je.bem li vam vise pleme nesposobno
Opustite ae i uzivajte...sve je pod kontrolom ....ono.na je napisao/la: ↑sri jan 08, 2025 4:48 pmTo je ono sto sam ja cuo. Garnitura sto je otisla jesenas i ono pismo sastavila i potpisala, nije uplacivala doprinose od ljeta do dana odlaska.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jan 08, 2025 4:41 pmCekaj ba , ko koga ovdje vise je.be dok su tu oni rade ko lavovi , bore se , vracaju stare dugove , a kad odu ispostavi se da su samo dodatne dugove nabrali, je.bem li vam vise pleme nesposobno
Ima li jos neku ovu info?
Odavno ta prica kruzi...ima nekih zaostataka ali se radi na tome nista alarmantno....Sky1 je napisao/la: ↑sri jan 08, 2025 6:45 pmAko @dzezvar kaze da je sve pod kontrolom, onda je OK. Jedini trenutno ima prave info na ovom forumu. Istina da botovi rade vidi se po komentarima na društvenim mrežama, a i Nedo provlači istu priču jos od završetka polusezone. Sazreli smo mi dovoljno da ne nasjedamo na raznorazne spinove.
Jel istina da si kupio Nedinu duksericu?cikoradovic je napisao/la: ↑sri jan 08, 2025 6:59 pmTe spin priče kreću od youtube managera i rumenog. Manager po youtubu priča kako plate kasne, a kad ga pitaš kad su to kasnile, onda je lud, znaš ti kad su kasnile, neće da priča o tome na youtubeu, neće da obraduje dušmane i slično. Još ga pitaš da pita igrače sa kojima je dobar, kojima je bio posrednik pri dolasku u Želju, ali ne, opet se radi lud i priča ono što nije istina.
Isti im je cilj, obojici, samo da se uguraju u klub, rumeni da bude sportski direktor opet, a manager da bude skaut. Šteta, kako sam reče tri garniture UO nisu imale sluha da stručnjaka kao što je on ubace u skauting tim, a nudio im se.
Učlaniš mu se na youtube kanal i onda ti manager šalje poruke sa kim se priča, ko ide, ko će doći, ali moraš biti član (platiti) pa ćeš dobiti info. Isto tako je podijelio imena Brazilaca, kao nije se pročulo koji su to igrači.
Nego kako će on podnijeti Lagumdžiju? On reče da će lično zabraniti da se potpisuju igrači Goška, Slobode, Sloge i ostalih ekipa koje čine donji dio tabele, citiram: Nije Željo spao na tako niske grane pa da potpisuje igrače Goška.