Meni to sve govori da je to jako neozbiljno i neprofesionalno.....znaci qarina od stranice....prostim rijecnikom receno.Ujko je napisao/la: ↑ned jan 05, 2025 9:10 pmTo je apsolutno tacno, ali se postavlja pitanje objektivnosti, kredibiliteta i uopste, svrhe postojanja TM-a. Osoba koja je zaduzena za nasu ligu se javno deklarise kao veliki navijac jednog kluba, a sto je i najgore, javno se hvali da ima potpuno odrijesene ruke i povjerenje svojih pretpostavljenih u vezi sa svojim " profesionalnim " radom, sto znaci da moze sta hoce.
Ma ebi ti to drug da je neozbiljno , njegove cijene prenesu svi mogući portali gdje napisu od 10 naj skupljih da je 7,8 iz Sarajeva , treba njemu malo ma.ter ebati to bi bilo jedino postenoDzezvar je napisao/la: ↑ned jan 05, 2025 11:04 pmMeni to sve govori da je to jako neozbiljno i neprofesionalno.....znaci qarina od stranice....prostim rijecnikom receno.Ujko je napisao/la: ↑ned jan 05, 2025 9:10 pmTo je apsolutno tacno, ali se postavlja pitanje objektivnosti, kredibiliteta i uopste, svrhe postojanja TM-a. Osoba koja je zaduzena za nasu ligu se javno deklarise kao veliki navijac jednog kluba, a sto je i najgore, javno se hvali da ima potpuno odrijesene ruke i povjerenje svojih pretpostavljenih u vezi sa svojim " profesionalnim " radom, sto znaci da moze sta hoce.
Istina je prenesu,ali i to samo govori o neozbiljnosti tih koje takve informacije prenose.Cesto je to dizanje cjene nekom od igraca za 50 km.Situacija na trzistu je sasvim drugacija....fanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jan 05, 2025 11:27 pmMa ebi ti to drug da je neozbiljno , njegove cijene prenesu svi mogući portali gdje napisu od 10 naj skupljih da je 7,8 iz Sarajeva , treba njemu malo ma.ter ebati to bi bilo jedino postenoDzezvar je napisao/la: ↑ned jan 05, 2025 11:04 pmMeni to sve govori da je to jako neozbiljno i neprofesionalno.....znaci qarina od stranice....prostim rijecnikom receno.Ujko je napisao/la: ↑ned jan 05, 2025 9:10 pmTo je apsolutno tacno, ali se postavlja pitanje objektivnosti, kredibiliteta i uopste, svrhe postojanja TM-a. Osoba koja je zaduzena za nasu ligu se javno deklarise kao veliki navijac jednog kluba, a sto je i najgore, javno se hvali da ima potpuno odrijesene ruke i povjerenje svojih pretpostavljenih u vezi sa svojim " profesionalnim " radom, sto znaci da moze sta hoce.
Nije bio los u Gosku, al hajde znaj nije to nikakvo mjerilo , prednost je sto je mlad mozemo vise dobiti , nego izgubiti ,on 22 god , Sosic 22 , moglo bi to biti dobro , podsjeća me igrom na Hodzica mladjeg , vidjecemo
Neće Boljević na toliko jer hoće da se oproba još jednom vani dok je u najboljim godinama i tu ga ne možeš zadržat nikakvim parama, samo treba na vrijeme adekvatnu zamjenu dovest...
Pa vjerovatno zato što već godinama najavljujemo nešto, a u stvarnosti smo dobili skoro ništa. Zamisli frustracije kod ljudi koji ne prate toliko detaljno dešavanja u klubu. Velike najave smo imali od ljudi koji su prodefilovali kroz klub, ako se sjetiš. Meni lično je ova sezona sasvim zadovoljavajuća zasad, najave predsjednika su mi ok, smjer u kojem ide klub je mislim pozitivan, s tim da je sve to vrlo, vrlo sporo, pa i zbog toga postoji frustracija kod ljudi, pretpostavljam.