Pa dobro kazes u stvarnosti likovi nisu ni blizu kvalitetu jedno drugom. Istina. Sta je onda problem? Sto se zali za ovim panjem? Odigro dobro derbi na Grbavici i kao dobar je igrac.ubaceni element je napisao/la: ↑uto dec 24, 2024 10:03 amNije ni tebi citanje s razumijevanjem jaca strana izgleda. Jel ne kontas da ovo sto je napisao moze biti primjenjeno na Jabera ili sta? Evo ti opet, zaboravi da znas o kome igracu se prica, procitaj ovo dole i pocesi se po glavi jer da ne znas moglo bi se pomisliti da prica o Jaberu.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto dec 24, 2024 8:46 amRijetko se slazemo, ali upravu si ovdje.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑uto dec 24, 2024 1:01 amStatistiku nisam potegao ja, vec je @jovan postavio.
Ja sam se samo nadovezao da statistika potvrdjuje ono sto smo svi i gledali na terenu, a to je da je lik krampa. Obicna bezglava kokos, bez ikakve tehnike i kreacije u igri sa malo fajterskog duha koji malo znaci kad lik ne razmislja.To je Karic.
Sretno mu bilo i amin da bude sto manje ovakvih u Zelji.
Covjek iznad poredi Al Jabera i Karica. Svako vidi razliku ocitu, i Karic nije igrac za kojim mi trebamo zaliti.
Poenta je da se ne moze gledati samo na ovaj nacin jer su nas “najbolj” i “najgori” veznjak statisticki skoro pa isti, a avi znamo da u stvarnosti nisu ni blizu.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon dec 23, 2024 5:27 pm
1000 minuta na terenu, gol i asistencija!! Heeejjjj, gol i asistencija!! Veznjak!! Zivota mi mog, s foruma ce svako ziv ko je ikad sutnuo loptu imati taj ucinak.Ne treba mu ni znanje, cajnoslu ce imati gol i asistenciju.
Njegovih 30 minuta na posljednjem derbiju je nesto najgore od jednog igraca koje sam vidio u nasem dresu.