Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

south side
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 22, 2024 9:24 am

Definitivno smo postali prosjecan klub kojeg više niko ne uzima za ozbiljno. Opet ponavljam sve dok ne bude jedan čovjek odlučivao u klubu nemamo se čemu nadati. Sta bi sa radnom grupom koja je oformljena za pronalazak investitora, samo nam šuplju prosipaju ove razne uprave sto se vrte kao na traci zadnjih god. Evropa će nam biti plafon kao i zadnjih 10 god
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Gola
Kontakt:

ned sep 22, 2024 9:25 am

Kako niko Galica ne spominje i njegovo katastrofalno ispucavanje lopte citavu utakmicu. Covjek je kod drugog gola 3 puta pokusavao prebaciti sredinu i tri puta dodavao lopte u noge igracima Zrinjskog.

Igraci nam se kriju od lopte, ne mogu tri pasa sastaviti. Nazalost Zrinjski sinoc zasluzeno pobijedio. Ne moze se reci da smo bili bezidejni ali se moze reci da fali mnogo kvaliteta. Ne mozes igrati dobar fudbal ako ne znas kontrolisati loptu.
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

SamoNapad
Kontakt:

ned sep 22, 2024 9:33 am

Jednostavno treba probati igrati sa zadnjim veznim i dvije osmice Radovac i Jaber. Previse prostora imaju protivnici pogotovo u tranziciji , protiv sirokkog i evo sinoc primamo slicne golove. Sarajevo , Zrinjski i Borac su cvrsce i stabilnije ekipe mi nemamo takav sklop igraca trenutno.
Zadnja izmjena: SamoNapad, dana/u ned sep 22, 2024 9:44 am, ukupno mijenjano 1 put.

exbabilon
Kontakt:

ned sep 22, 2024 9:36 am

SamoNapad je napisao/la:
ned sep 22, 2024 9:33 am
Jednostavno treba probati igrati sa zadnjim veznim i dvije osmice Radovac i Jaber. Previse prostora imaju protivnici pogotovo u tranziji, protiv sirokkog i evo sinoc primamo slicne golove. Sarajevo , Zrinjski i Borac su cvrsce i stabilnije ekipe mi nemamo takav sklop igraca trenutno.
Dobro kazes, mi smo lagani i leprsavi na lopti, ali fali taj neki zadnji vezni koji ce ispravljati greske u predaji lopte koje se desavaju.
Kako bi Armin Hodzic junior legao ovoj ekipi...

Sheldon
Kontakt:

ned sep 22, 2024 10:15 am

Gola je napisao/la:
Kako niko Galica ne spominje i njegovo katastrofalno ispucavanje lopte citavu utakmicu. Covjek je kod drugog gola 3 puta pokusavao prebaciti sredinu i tri puta dodavao lopte u noge igracima Zrinjskog.

Igraci nam se kriju od lopte, ne mogu tri pasa sastaviti. Nazalost Zrinjski sinoc zasluzeno pobijedio. Ne moze se reci da smo bili bezidejni ali se moze reci da fali mnogo kvaliteta. Ne mozes igrati dobar fudbal ako ne znas kontrolisati loptu.
Sto ce Galu iko spominjati, to je nas ratnik i borac, pogine svaku tekmu, skine pitarima parolu kad odu sa stadiona, voli Zelju. Juce kao neki pritisak napravismo, dodje do njega lopta da je ubaci u pun sesnaesterac nasih, on je neometan ubaci na 20 metara od gola. Gala nas 👌

slika

slika

Jedan od vecih mitova kod nas je da je on kao los naprijed, ali nazad je dobar. To je bio Sinisa Stevanovic, ovaj je u oba smjera zalostan.
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

dr S
Kontakt:

ned sep 22, 2024 10:31 am

Ok ljudi su bili bolji i pobjedili a mi svakako mozemo bolje. Ali ljudi moji citavo jutro vrtim onu precku cist penal nam nije dosudjen ni nakon VAR-a. Tu smo pokradeni jer da je bilo 1:1 druga je prica a i ne pobjedjuje uvijek bolji.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

ned sep 22, 2024 10:32 am

Coriceva utakmica, losa postavka od pocetka, kad uz to dodas da smo se postavili kao da nam je United dosao a ne Zrinjski dobijes ovo sto dobijes. Jucer si mogao dobiti samo da si napao a ne tih njih nesto cekas.

apel ponovno jugu da uvede red na istoku. Opet gadjanje upaljacima, psovanje nasim igracima, stvarno kancoregena tribina.

Ona jucer najava sa Jaberom je bespotrebna.

Ludvig Leple
Kontakt:

ned sep 22, 2024 10:58 am

Hiroš može igrati dobro protiv ekipa koje igraju sporo, protiv Zrinjskog, Borca i Njanja on ne može igrati.
Karamarko je jednostavmo glup dečko i nema osjećaj za postaviti se ispravno. Pogledati postavljanje i kretnju kod prvog gola i sve je jasno.

Dalje, zašto niko ne spomene Cvetanovskog da niti u jednom trenutku nije pomogao Galiću u fazi odbrane?

Penal čist nije sviran, da smo zabili ne bi izgubili. Jbo vam VAR mjku lopovsku.

Derite njanje u srijedu!

Diverzant
Kontakt:

ned sep 22, 2024 11:09 am

Sheldon je napisao/la:
ned sep 22, 2024 10:15 am
Gola je napisao/la:

Sto ce Galu iko spominjati, to je nas ratnik i borac, pogine svaku tekmu, skine pitarima parolu kad odu sa stadiona, voli Zelju. Juce kao neki pritisak napravismo, dodje do njega lopta da je ubaci u pun sesnaesterac nasih, on je neometan ubaci na 20 metara od gola. Gala nas 👌

slika

slika

Jedan od vecih mitova kod nas je da je on kao los naprijed, ali nazad je dobar. To je bio Sinisa Stevanovic, ovaj je u oba smjera zalostan.
Ja ne znam kako je moguće biti onako loš igrač. Njegova jedina sreća je što je došao poslije retardiranog blaževića, pa je izgledao ko Hakimi u odnosu na njega. Jezivo loš i glup igrač. O Mahmicu na beku sinoc ne treba trošiti riječi
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

505 VITEŠKA
Kontakt:

ned sep 22, 2024 11:12 am

Prosto je nevjerovatno i ja se sa tim ne mogu pomiriti koliko lako nama ekipe dolaze do naseg 16erca....

400000razloga
Kontakt:

ned sep 22, 2024 11:29 am

Šta kaže Badžak, "bićemo šampioni",
:lol:
A ljudi iz var sobe se šprdaju sa nama.
I biće tako dok su takvi naivci i neznalice u klubu, a mora im se šutiti zbog y.benih pozajmica.
U savezu nemamo nikoga.
Var u PLBIH je teška šprdačina.

Mulalic Edis
Kontakt:

ned sep 22, 2024 11:40 am

Idemo dalje. U srijedu hrabro. Nece to biti ni slicna utakmica kao sinoc.
Grande Miske 💪

avlami97
Kontakt:

ned sep 22, 2024 11:41 am

Vidim, raja se nameračila na Galića, a mi nemamo boljeg desnog beka od njega trenutno. Da li je to možda zbog Odinake?
Odinaka ne zna igrati beka, tačka.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

salle86
Kontakt:

ned sep 22, 2024 11:45 am

Al ste se i raskukali. Izgubili, i šta. Jesmo li to pomislili da smo nepobjedivi? De ba.
Treba biti realan. Nakon kraja utakmice na stadionu velika većina je bila. Ispratili igrače bez zvižduka, bez ružne riječi. Stihijski aplauz ali ok, taman sve po mjeri.
Ne postaje se šampion preko noći. Doveli smo 10-ak igrača koji su ili u prvoj ili se vrte oko nje. Nerealno je da su svi top, mora biti poneki i flop, ili da nema kontinuitet.
Prvi ozbiljan meč, protivnik. Ljudi studirali, vidjeli gdje smo najjači, gdje najslabiji i po tome postavili. Imali sa čim i braniti se i napasti, odabrati momentum. Nije sad da su nas ubili šakama pa eto jači bili. Već čista šahovska pobjeda.
Idemo dalje, derbi vrlo često nikakve veze nema ni sa stanjem na tabeli ni kvalitetom igrača/ekipa. Odigrati prije svega pametno, pa šta bude. Opet kažem, nerealno je da preko noći od ekipe za opstanak postanemo nepobjedivi.
Biće i padova i uspona. I u jednoj i drugoj situaciji treba ostati hladne glave, da te ne ponese euforija/očaj.
Lagano
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

fanaticZeljin
Kontakt:

ned sep 22, 2024 11:47 am

Ne mogu da vjerujem cist penal i ne uključe var da pogleda , pametnom dosta ..previse respekta prema Zrinjskom koji nije ni Z od onog prije . Muda smo smo ocito ostavili kuci , i jug previse mazi ove igrace
Srcu draga, boja PLAVA !

Mulalic Edis
Kontakt:

ned sep 22, 2024 11:53 am

avlami97 je napisao/la:
ned sep 22, 2024 11:41 am
Vidim, raja se nameračila na Galića, a mi nemamo boljeg desnog beka od njega trenutno. Da li je to možda zbog Odinake?
Odinaka ne zna igrati beka, tačka.
Raja se na svasta nameracila. Nek pogledaju Galiceve igre do sinoc i odnos prema dresu. Ili jos vaznije nek pogledaju Galicevu platu i uporede sa desnim bekovima ostalih klubova...Beganovicem za kojeg je placeno tristo milja, sa Corlukom i Memijom u Zrinjskom i Kvrzicem i Vukcevicem u Borcu (reprez. CG), pa i onim Hrvatom u Velezu koji je duplo placeniji.
Momak je Zeljovac i igra odlican fudbal, cak i dosta kvalitetniji u poredjenju s novcem koji dobija. Pravi momak i igrac.
Poletilo se previse, pa onda se ide iz krajnosti u krajnost. Zato je kriv i Mino Raiola iz Konjica sa svojim glupostima.
Ovo sinoc je nasa realnost. Vrebati 3,4 mjesto...i to cetvrto je realnost, vrebati i kup sa strane, a puniti stadion i davati podrsku jer hijene samo cekaju da sve rastjeraju. Ekipa ce rasti siguran sam. A odlazak u evropu i prodaja Al Jabera je puna saka brade za sezonu 2024/2025. Zato ne nasjedajte na ove degene sto su kao nesto iznenadjeni sinoc i odjednom sad niko ne valja.Ta prica je odraz licnih frustracija i ogranicenosti.
Grande Miske 💪

zlocestibradonja

ned sep 22, 2024 12:00 pm

Ludvig Leple je napisao/la:
ned sep 22, 2024 10:58 am
Hiroš može igrati dobro protiv ekipa koje igraju sporo, protiv Zrinjskog, Borca i Njanja on ne može igrati.
Karamarko je jednostavmo glup dečko i nema osjećaj za postaviti se ispravno. Pogledati postavljanje i kretnju kod prvog gola i sve je jasno.

Dalje, zašto niko ne spomene Cvetanovskog da niti u jednom trenutku nije pomogao Galiću u fazi odbrane?

Penal čist nije sviran, da smo zabili ne bi izgubili. Jbo vam VAR mjku lopovsku.

Derite njanje u srijedu!
Pa ne moze cvetanovski sebi pomoci, kamoli galicu, lik je vec u 50 minuti mrtav bio, isto plucni bolesnik

igla
Kontakt:

ned sep 22, 2024 12:07 pm

Gledam sad, penal ko vrata nad Mirčevskim.

Eh da vidimo sad ocjene Njegomiru umrlom aBd i VAR sobi.

Okolele
Kontakt:

ned sep 22, 2024 12:08 pm

Ljudi kvalitetniji i bolji bili i gotovo..zasliženo pobijedili i to je to idemo dalje..Probati izvući remi na Koševu i potući se sa Posušjem jer kako stvari stoje oni i Široki su ekipe sa kojima se trebamo ganjati za to četvrto mjesto..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

fanaticZeljin
Kontakt:

ned sep 22, 2024 12:08 pm

Nadam se da je Badzak poslije skupstine bivši , ja sam ga podrzavao , al sad vidim lik je samo zeljan paznje , nekakva pojcanja za titulu najavio , a eto po prici minirao dolazak Santosa , a sta je Santos za nasa sva krila vidjeli smo sinoc
Srcu draga, boja PLAVA !

Trenutno korisnika/ca: BHDragons, ghamaz i 37 gostiju.

Prijava