Pa nesto se i zna, pogotovo za Zeca. A eto imas neke potvrde da je i Vargas trebao biti taj.. ne pljuje niko covjeka, iznose se kritike kako ne treba raditi.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri sep 04, 2024 4:51 pmA da prestanemo čovjeka spominjati kad ne znamo sta je tacno, sve rekla , kazala ... Neki dan je bio Tito , sad je najgori ... To smo mi Bosnje mrtve
flux je napisao/la: ↑sri sep 04, 2024 5:22 pmPa nesto se i zna, pogotovo za Zeca. A eto imas neke potvrde da je i Vargas trebao biti taj.. ne pljuje niko covjeka, iznose se kritike kako ne treba raditi.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri sep 04, 2024 4:51 pmA da prestanemo čovjeka spominjati kad ne znamo sta je tacno, sve rekla , kazala ... Neki dan je bio Tito , sad je najgori ... To smo mi Bosnje mrtve
Vidi,ovo nije od sinoc....ovo se.desava od kako se vargas poceo spominjati...sutili smo i nismo dizali tenzije.cak smo i momka koji je objavio da badzak dize sidro utjerali u laz.Ovim putem mu se i izvinjavam.ubaceni element je napisao/la: ↑sri sep 04, 2024 5:18 pmMolba za sve vas, prije nego sto nesto napisete, narocito ako je to nesto negativno, zapitajte se na osnovu cega to pisete i odakle vam informacije i koliko su tacne. Nije slucajno da cim stvari krenu pozitivno krene rovarenje kojem (in)direktno doprinosimo i svi mi. Tako da nije slucajno da je opet na tapetu jedan od rijetkih ljudi koji godinama daje SVOJE pare u Zelju. Je li imao gresaka? Jeste. Ima li ih jos? Ima. Ok, ali da prvo vidimo koliko ima ljudi bez gresaka, i koliko su oni dali Zelji.
Ne znam meni se Vukoja cini kao poprilicno dobar igrac. Jak u duelu, na lopti, nisu mu je protivnici mogli uzet nikako. Fina igra ledjima, dobar pas, jest da je malo tromo izgledao, ali opet.. Mislim da bi nam itekako pomogao, ali ako je preskup za klupe jebaji ga..SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri sep 04, 2024 6:08 pmDjorica i Vukoju uopste nije trebalo dovoditi...Djoric je smece obicno, kad god smo igrali s njima on je uvijek bio glavni akter belaja, sjetim se sa Suljom zadnji put je imao.
Ovdje su pojedinci pravdali i branili dovodjenje Vukoje, lik u jebenoj Zvijezdi 09 nije bio faktor i sad bi on ko trebao u Zelji da valja.
Vukojin agent je izjavio da je on sam trazio raskid jer nije zadovoljan minutazom.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sri sep 04, 2024 6:29 pmNe znam meni se Vukoja cini kao poprilicno dobar igrac. Jak u duelu, na lopti, nisu mu je protivnici mogli uzet nikako. Fina igra ledjima, dobar pas, jest da je malo tromo izgledao, ali opet.. Mislim da bi nam itekako pomogao, ali ako je preskup za klupe jebaji ga..SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri sep 04, 2024 6:08 pmDjorica i Vukoju uopste nije trebalo dovoditi...Djoric je smece obicno, kad god smo igrali s njima on je uvijek bio glavni akter belaja, sjetim se sa Suljom zadnji put je imao.
Ovdje su pojedinci pravdali i branili dovodjenje Vukoje, lik u jebenoj Zvijezdi 09 nije bio faktor i sad bi on ko trebao u Zelji da valja.