Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Gyasi13
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri sep 04, 2024 5:20 pm

Meni js sasvim ok raskid vukoja, djoric, zubanovic pa i karic ako ce se stvoriti prostor za veznjaka i stopera koji mogu upasti odmah 🫰👍🏻

flux
Kontakt:

sri sep 04, 2024 5:22 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
sri sep 04, 2024 4:51 pm
flux je napisao/la:
sri sep 04, 2024 4:43 pm
Samo da Badzak ne ostavi novog Zeca iza sebe...
A da prestanemo čovjeka spominjati kad ne znamo sta je tacno, sve rekla , kazala ... Neki dan je bio Tito , sad je najgori ... To smo mi Bosnje mrtve
Pa nesto se i zna, pogotovo za Zeca. A eto imas neke potvrde da je i Vargas trebao biti taj.. ne pljuje niko covjeka, iznose se kritike kako ne treba raditi.

kvalitet
Kontakt:

sri sep 04, 2024 5:25 pm

Samo privatizacija kluba… ovo više ne može pod kožu
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

BC1921
Kontakt:

sri sep 04, 2024 5:29 pm

flux je napisao/la:
sri sep 04, 2024 5:22 pm
fanaticZeljin je napisao/la:
sri sep 04, 2024 4:51 pm
flux je napisao/la:
sri sep 04, 2024 4:43 pm
Samo da Badzak ne ostavi novog Zeca iza sebe...
A da prestanemo čovjeka spominjati kad ne znamo sta je tacno, sve rekla , kazala ... Neki dan je bio Tito , sad je najgori ... To smo mi Bosnje mrtve
Pa nesto se i zna, pogotovo za Zeca. A eto imas neke potvrde da je i Vargas trebao biti taj.. ne pljuje niko covjeka, iznose se kritike kako ne treba raditi.

Ne moze se vise desiti situacija kao sa Zecom, sada tacno stoji koliko klub placa koliko odredjene firme...
Krivina Jug

Gyasi13
Kontakt:

sri sep 04, 2024 5:30 pm

Poznavajuci obojicu "glavnih aktera" bar ovih sto su navedeni u medijima, ne sekiram se, znam da zele najbolje.
Nego ima li stopera?🤗

Dzezvar
Kontakt:

sri sep 04, 2024 5:46 pm

ubaceni element je napisao/la:
sri sep 04, 2024 5:18 pm
Molba za sve vas, prije nego sto nesto napisete, narocito ako je to nesto negativno, zapitajte se na osnovu cega to pisete i odakle vam informacije i koliko su tacne. Nije slucajno da cim stvari krenu pozitivno krene rovarenje kojem (in)direktno doprinosimo i svi mi. Tako da nije slucajno da je opet na tapetu jedan od rijetkih ljudi koji godinama daje SVOJE pare u Zelju. Je li imao gresaka? Jeste. Ima li ih jos? Ima. Ok, ali da prvo vidimo koliko ima ljudi bez gresaka, i koliko su oni dali Zelji.
Vidi,ovo nije od sinoc....ovo se.desava od kako se vargas poceo spominjati...sutili smo i nismo dizali tenzije.cak smo i momka koji je objavio da badzak dize sidro utjerali u laz.Ovim putem mu se i izvinjavam.
A sve to jer smo mislili da to nije u interesu kluba
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

SamoNapad
Kontakt:

sri sep 04, 2024 6:04 pm

Nažalost igraci poput Vukoje i Đorica su takva sorta da se ne mogu izboriti u konkurenciji. Zato Vukoja nije završio u Zrinjskom jer je tamo konkurencija, mi malo prodisali , doveli par igrača na iste pozicije i niko od njih ne može da se izbori . Nažalost bili su u pravu ljudi koji su govorili da su nam pojačanja iz federalne lige i da ne znaju igrati u većem klubu. Vjerovatno ima jos takvih kojima je naš dres ko pancir od 100kg.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri sep 04, 2024 6:08 pm

Djorica i Vukoju uopste nije trebalo dovoditi...Djoric je smece obicno, kad god smo igrali s njima on je uvijek bio glavni akter belaja, sjetim se sa Suljom zadnji put je imao.

Ovdje su pojedinci pravdali i branili dovodjenje Vukoje, lik u jebenoj Zvijezdi 09 nije bio faktor i sad bi on ko trebao u Zelji da valja.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

blueheart
Kontakt:

sri sep 04, 2024 6:27 pm

u najmanju ruku cudan tajming za raskol ili prenapuhivanje nekakvih neslaganja.... mi ne trebamo vise nikada idealizirati bilo kakvu licnost, kad god smo se uhvatili bilo kakvog idealiziranja i otisli smo u nazad nekoliko koraka... ako se pravi nekakav sistem ok onda se tako treba i ponasati....
a Zuban Vukoja i Djeric nisu bili nakakv koran naprijed prema tome nikakva steta... Umjesto Vukoje 100x bolje je Sabica forsirati, Lijevak a cini mi se njegova prirodna pozicija
DRZAVA ZELJO

SkenderijaTM87
Kontakt:

sri sep 04, 2024 6:29 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Djorica i Vukoju uopste nije trebalo dovoditi...Djoric je smece obicno, kad god smo igrali s njima on je uvijek bio glavni akter belaja, sjetim se sa Suljom zadnji put je imao.

Ovdje su pojedinci pravdali i branili dovodjenje Vukoje, lik u jebenoj Zvijezdi 09 nije bio faktor i sad bi on ko trebao u Zelji da valja.
Ne znam meni se Vukoja cini kao poprilicno dobar igrac. Jak u duelu, na lopti, nisu mu je protivnici mogli uzet nikako. Fina igra ledjima, dobar pas, jest da je malo tromo izgledao, ali opet.. Mislim da bi nam itekako pomogao, ali ako je preskup za klupe jebaji ga..

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

sri sep 04, 2024 6:30 pm

Ma po meni nije toliko ni bitno jesu li oni trenutno za nas ili ne, veci mi je problem sto ovo sve ispada malo neozbiljno sa nase strane. Valjda ce se sva ova prasina smiriti, jer smo napokon izgledali kao tim.

SamoIstina
Kontakt:

sri sep 04, 2024 6:40 pm

SkenderijaTM87 je napisao/la:
sri sep 04, 2024 6:29 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:

Ne znam meni se Vukoja cini kao poprilicno dobar igrac. Jak u duelu, na lopti, nisu mu je protivnici mogli uzet nikako. Fina igra ledjima, dobar pas, jest da je malo tromo izgledao, ali opet.. Mislim da bi nam itekako pomogao, ali ako je preskup za klupe jebaji ga..
Vukojin agent je izjavio da je on sam trazio raskid jer nije zadovoljan minutazom.

Ima na gg.ba.

storm_raider
Kontakt:

sri sep 04, 2024 6:56 pm

Ovo ako se ponovo raspadne... ne moze vise pod kozu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cikoradovic
Kontakt:

sri sep 04, 2024 6:57 pm

Vukoja je dobar kada vodiš, da stane na loptu, od ostalog ništa posebno, da bude ključni igrač, on to nije, a prilično je skup da igra samo tih 15-20 minuta.
Zadnja izmjena: cikoradovic, dana/u sri sep 04, 2024 7:01 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Gagi tm 87
Kontakt:

sri sep 04, 2024 6:59 pm

Nakon ovih odlazaka cikoradovic hoce li biti jos pojacanja?,gdje zapelo sa tim stoperom vise,ili se ceka da se izglade stvari u uo,valjda ce sve bit ok...

cikoradovic
Kontakt:

sri sep 04, 2024 7:03 pm

Upitno je što se tiče potpisa, bilo je nešto, mada mislim da je to trenutno na čekanju, bar dok se ne riješi situacija sa UO.

revolt
Kontakt:

sri sep 04, 2024 7:09 pm

Nakon svih dešavanja sinoć, a i danas nešto se mora poduzeti. Ponovo gledamo kako nam uništavaju klub, a mi smo samo posmatrači i ništa više. Navijači imaju pravo znati šta se desilo sinoć, a ne da slušamo priče čitav dan danas.

Navijači su danas stali uz Tunovića i Stena i dali su do znanja i nadamo se da će izgladiti stvar, iako je poslao mail da odlazi.

Kome njih dvojica smetaju i njihov rad?
Koja je to struja uprave o kojima se priča da su platili sudiju protiv Sloge i rade direktno protiv Želje?
Ko je tih 10 ljudi?
Ko plaća članke čitav dan i pumpa ovu priču?
Koji članovi uprave dovode igrače bez ikakvog pitanja trenera i sportskog direktora i daju nenormalne plate i zavaljuju klub svjesno?

Moramo se ujediniti, ostaviti sve po strani i istjerati ovo na vidjelo, da bi mogli odstraniti ljude koji žele zlo klubu a očiglednu su u klubu i oko kluba. Ne smije biti straha. Klub mora biti transparentan da bi ga svi mi mogli zaštititi.

fanaticZeljin
Kontakt:

sri sep 04, 2024 7:20 pm

Ciko , jasno ,🥴, e ne zna vise covjek sta bi mislio i kome bi vjerovao
Srcu draga, boja PLAVA !

ubaceni element
Kontakt:

sri sep 04, 2024 7:24 pm

Nije tacno da je iko poslao ostavku rukovodstvu skupstine, ne znam ko i zasto siri tu informaciju.

cikoradovic
Kontakt:

sri sep 04, 2024 7:32 pm

Nadam se da će klub uskoro izaći sa saopštenjem, pa kako god ono bilo, šutnjom je omogućeno medijima da djeluju i da se šire netačne informacije. Većinu toga što se piše, sam čuo i sam.

Trenutno korisnika/ca: billybih, Bing [Bot], Norsborg i 41 gost.

Prijava