Bogami bez Amara nema ni titula, a bez Misketa nema ni tribina!
Bogami bez Amara nema ni titula, a bez Misketa nema ni tribina!
Brat voli Želju ko oči u glavi
Jel ono ligamente sjebo?
Jadni Coric place za pojacanjima ali izgleda nemaju namjeru...i da dodje ovaj estonac on nece steci pravo do nove godine s obzirom koliko su nasi azurni.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑ned avg 04, 2024 4:52 pmMekić i Turanjanin su Iniesta i Xavi za Vukoju i Djorica. Joj ljudi sta mi mormao trpiti dokle vise
Istina. Oni su za rotacije ok igraci, ali to moze biti i neki junior. Siguran sam da se za njihove dvije plate mogao dovesti jedan pravi. Tu i Karica dodati slobodno, jer nema ni od njega neke specijalne koristi. Zuji i trci, ali pojedini golmani imaju bolju tehniku od njega.
Zašto se kritikuje Karjašević kad ga još nismo vidjeli .Po pripremnim bolji od Đorića i KarićaRefa1921 je napisao/la: ↑ned avg 04, 2024 5:10 pmUmjesto što su doveli Karjaševića i Đorića mogli su dovesti napadača. Ovako stvarno nemamo izmjene. Krpić je katasrofa a Zubanović još gori, taj momak ne zna trčati, kada skače nema tajminga, baš katastrofa. Krilo i napadač pod hitno dok još nije sve otišlo u pm.
Igrao je za Tuzlu koja je ispala a i gledao sam ga i prije. Nije došao iz Nigerije. Puno zadnjih veznih su doveli bespotrebno. Kazem samo da je bolje bilo napadača dovesti jer smo vidjeli sve i kada dođeš do gola nema ga ko dati. Imamo Al Jabera, Karića, Radovca, Đorića, Karjaševića, Kolića sve zadnji vezni, a ako bi zapelo mogao bi i Hiroš. Bolje da smo doveli dobro krilo i napadača.struja je napisao/la: ↑ned avg 04, 2024 5:25 pmZašto se kritikuje Karjašević kad ga još nismo vidjeli .Po pripremnim bolji od Đorića i KarićaRefa1921 je napisao/la: ↑ned avg 04, 2024 5:10 pmUmjesto što su doveli Karjaševića i Đorića mogli su dovesti napadača. Ovako stvarno nemamo izmjene. Krpić je katasrofa a Zubanović još gori, taj momak ne zna trčati, kada skače nema tajminga, baš katastrofa. Krilo i napadač pod hitno dok još nije sve otišlo u pm.
Slažem se da su Đorić i Vukoja dovedeni bespotrebno a Tuzla nije ispala što su bili nekvalitetni.Refa1921 je napisao/la: ↑ned avg 04, 2024 5:40 pmIgrao je za Tuzlu koja je ispala a i gledao sam ga i prije. Nije došao iz Nigerije. Puno zadnjih veznih su doveli bespotrebno. Kazem samo da je bolje bilo napadača dovesti jer smo vidjeli sve i kada dođeš do gola nema ga ko dati. Imamo Al Jabera, Karića, Radovca, Đorića, Karjaševića, Kolića sve zadnji vezni, a ako bi zapelo mogao bi i Hiroš. Bolje da smo doveli dobro krilo i napadača.struja je napisao/la: ↑ned avg 04, 2024 5:25 pmZašto se kritikuje Karjašević kad ga još nismo vidjeli .Po pripremnim bolji od Đorića i KarićaRefa1921 je napisao/la: ↑ned avg 04, 2024 5:10 pmUmjesto što su doveli Karjaševića i Đorića mogli su dovesti napadača. Ovako stvarno nemamo izmjene. Krpić je katasrofa a Zubanović još gori, taj momak ne zna trčati, kada skače nema tajminga, baš katastrofa. Krilo i napadač pod hitno dok još nije sve otišlo u pm.
Slažem se, bekovi su i onako loši a Hiroš i Boljević su baš minimalno pomagali odbrani pa je onda to još smješnije izgledalo.