Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SIMA_SIMAU
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jul 30, 2024 10:35 pm

Zna li se sta hoce li Jaber otici? Sta bi za ponudu ili nas je i tu neko izlevatio?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

gavran
Kontakt:

uto jul 30, 2024 10:58 pm

Sky1 je napisao/la:
uto jul 30, 2024 8:54 pm
nikson je napisao/la:
uto jul 30, 2024 8:50 pm
Kako objasniti prosjecnom bosnjaku da nisi amarov bot ako te uhvatila panika jer ispada nikad vise ekipa a ti imas jednu od losijih ekipa. Pritom su sva imena s kojima si se povezivao propala i u sezonu ulazis deficitaran u sredini, na krilu i u napadu.
Ja sam siguran da će biti još pojačanja. Nemam nikakvih info ali čim ima ljudi da su spremni dati pare, znači da će biti.
Vratite nam Asima Zeca
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

ficobahtic
Kontakt:

uto jul 30, 2024 11:07 pm

ANamelessGhoul je napisao/la:
uto jul 30, 2024 9:41 pm
nikson je napisao/la:
Kako objasniti prosjecnom bosnjaku da nisi amarov bot ako te uhvatila panika jer ispada nikad vise ekipa a ti imas jednu od losijih ekipa. Pritom su sva imena s kojima si se povezivao propala i u sezonu ulazis deficitaran u sredini, na krilu i u napadu.
:palacgore: Jos evo 4 dana do pocetka sezone ni dresova nemamo ko zna koji put. I u tom se ogleda nesposobnost
Ako ne znas ne siri neistine. Dresovi dosli i na printu su i bit ce spremni za subotu

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto jul 30, 2024 11:13 pm

E,da se hoce vise zakotrljati, pa da se, napokon pocnemo svadjati i naprdivati oko realnih problema, a ne da ih, ovako dokoni moramo izmisljati.
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

ANamelessGhoul
Kontakt:

uto jul 30, 2024 11:15 pm

ficobahtic je napisao/la:
uto jul 30, 2024 11:07 pm
ANamelessGhoul je napisao/la:
uto jul 30, 2024 9:41 pm
nikson je napisao/la:
:palacgore: Jos evo 4 dana do pocetka sezone ni dresova nemamo ko zna koji put. I u tom se ogleda nesposobnost
Ako ne znas ne siri neistine. Dresovi dosli i na printu su i bit ce spremni za subotu
Dobro ako je tako izvinjavam se

Haklapuc
Kontakt:

uto jul 30, 2024 11:56 pm

Kako se završava veliko ime? Sigurno ne tako što pristane u utorak/srijedu i ti čekaš da ti dođe u ponedjeljak. Onog trenutka kad pristane, printaš ugovor i ideš mu na noge. Ne vjerujem da bi se iko ko je dao riječ predomislio kad neko iste sekunde prevali 300-400 kilometara i dođe ti na noge. I onda ti nikakva čaršija, Rasim Ljajić i ostali ne mogu praviti problem, kad se već pročuje kasno je.

Da ne pričam o tome što se za taj novac mogu dovesti tri top igrača, tri igrača za koja možeš reći da će biti pojačanja. E ako neko želi plaćati Adema Ljajića, a ne tri igrača koja nisu toliko zvučna, onda se treba dobro zapitati koji je njihov interes u svemu tome, dobrobit Želje ili vlastita promocija time što su doveli i plaćaju svjetsko ime u Želji. A ogromna je razlika.

igla
Kontakt:

sri jul 31, 2024 12:18 am

Ja sam npr za to da ti privrednici koji su htjeli plaćati Ljajića plaćaju 2 mlada reprezentativca BiH ili okolnih zemalja. Vratiće se i njima i Želji.

Zvaka72
Kontakt:

sri jul 31, 2024 12:24 am

Haklapuc je napisao/la:
Kako se završava veliko ime? Sigurno ne tako što pristane u utorak/srijedu i ti čekaš da ti dođe u ponedjeljak. Onog trenutka kad pristane, printaš ugovor i ideš mu na noge. Ne vjerujem da bi se iko ko je dao riječ predomislio kad neko iste sekunde prevali 300-400 kilometara i dođe ti na noge. I onda ti nikakva čaršija, Rasim Ljajić i ostali ne mogu praviti problem, kad se već pročuje kasno je.

Da ne pričam o tome što se za taj novac mogu dovesti tri top igrača, tri igrača za koja možeš reći da će biti pojačanja. E ako neko želi plaćati Adema Ljajića, a ne tri igrača koja nisu toliko zvučna, onda se treba dobro zapitati koji je njihov interes u svemu tome, dobrobit Želje ili vlastita promocija time što su doveli i plaćaju svjetsko ime u Želji. A ogromna je razlika.
E ne mogu da vjerujem da si ovo napisao i onda kažemo što niko neće da ulaže i vodi Želju kad ulažeš i plaćaš igrača to je za tvoju promociju kad ne ulažeš onda si fukara koja preko Želje hoće da se promoviše.
Ljudi moji prvo se dogovorite sa sobom šta hoćete i želite jer evo nema čovjeka u ovih 10 godina koji je prešao kapiju Grbavice da ga nismo oblatili, ispljuvali i posrali po glavi.
Šta se dešava sa ovim narodom Ništa nam ne valja i samo hračemo i hračemo. Svašta u božijoj bašti.
Plava porodica me ubi u pojam.

Haklapuc
Kontakt:

sri jul 31, 2024 12:48 am

Zvaka72 je napisao/la:
Haklapuc je napisao/la:

E ne mogu da vjerujem da si ovo napisao i onda kažemo što niko neće da ulaže i vodi Želju kad ulažeš i plaćaš igrača to je za tvoju promociju kad ne ulažeš onda si fukara koja preko Želje hoće da se promoviše.
Ljudi moji prvo se dogovorite sa sobom šta hoćete i želite jer evo nema čovjeka u ovih 10 godina koji je prešao kapiju Grbavice da ga nismo oblatili, ispljuvali i posrali po glavi.
Šta se dešava sa ovim narodom Ništa nam ne valja i samo hračemo i hračemo. Svašta u božijoj bašti.
Brutalno jeste, hrakanje nije. Kako drugačije objasniti želju za dovođenjem igrača svjetske klase dok se kao žabe napinjemo da dovedemo igrače na pozicijama koje su deficitarne?
Nazovi ti to kako hoćeš, to su suštinski loše odluke. Kad već hoćeš da dovedeš igrača tog kalibra, završiš sve u tišini pa kad potpiše, busaj se u prsa koliko hoćeš. Hvalisanje na sva zvona da je Ljajić završen samo govori u prilog mojim tvrdnjama, a to hvalisanje nije poteklo ni od džezvara ni od cikeradovica ni od bilo kojeg drugog forumaša nego od osobe koja je pregovarala s njim.

Brani se neodbranjivo, za sve se nalazi alibi i zato nam je ovako kako jeste. Nisu igrači prevrtljivi i beskarakterni od jučer, pa da to bude opravdanje za svaku propast pregovora. Dok god nema odgovornosti, neće biti ni rezultata. A odgovornost nije mijenjanje uprava, sportskih direktora i trenera na polugodišnjoj bazi, to je lutanje i neznanje.

Niko sretniji od mene da ova sezona bude uspješna, ali ako se po jutru dan poznaje, ako Denis ne izmisli toplu vodu, ne piše nam se dobro. U tom slučaju potrošen još jedan dobar trener kojeg ćemo nazvati ublehom i još jedan sportski direktor koji se učio na Želji.

storm_raider
Kontakt:

sri jul 31, 2024 12:51 am

Ako se po jutru dan poznaje, @Haklapuc je u pravu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

fcz
Kontakt:

sri jul 31, 2024 12:58 am

Zvaka72 je napisao/la:
Haklapuc je napisao/la:

A kao svaki dan nam se desavaju super stvari samo smo mi, eto, bezobrazni i nista nam ne valja.

Godinama vec cekamo i mastamo da nam se desi nesto dobro, nesto veliko a sta zapravo imamo? Imamo to da su nam glavne vijesti da je neko nasao sponzora da izbetonira razrovljeni plato ispred stadiona ili to sto karte nakon 30 godina vise necemo kupovati iz limenih supa. Ili da ce ekipa u zadnji cas ipak dobiti dresove pa u novu sezonu nece uci u proslosezonskim. Wow. Da podsjetimo, godina je 2024.

S druge strane, vidimo kako su drugi klubovi iz nase lige napredovali. I ne, nije to frustracija njihovim uspjesima, to je frustracija zbog toga sto vidimo da se MOZE. Itekako se moze. Zasto mi ne mozemo? To ne znam ali nijedan od potencijalnih odgovora na to pitanje nije dobar. Otprilike, ili nemamo dovoljno sposobne ljude ili smo taoci ljudi cijim interesima odgovara bas ovakav Zeljo.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Haklapuc
Kontakt:

sri jul 31, 2024 1:01 am

storm_raider je napisao/la:
Nažalost stvorena je atmosfera da je svaka kritika zlonamjerna i pljuvanje, a mada pisanje na javnom forumu po pravilu i ne donosi ništa dobro, ima ljudi koji vole realno sagledati sliku i nisu ničiji nego Željini.

Kako ne dati kritiku kad maltene možemo sastaviti prvih 11 igrača koje smo zamalo potpisali, a sve to ne bi bio problem da imamo formiranu ekipu.
Da se razumijemo, ja sam vjerovao u Želju i bio optimista i kad su igrali Livaje, Vučenovići, Ševkije Resići i ostale vedete, ali kad ostaviš emocije po strani, od šamara realnosti ti se zamanta.

Krivo mi je jer u ovoj ekipi vidim potencijal, vidim kako fale 3 top igrača i da budemo ozbiljni, krivo mi je i što će nam svakakvi antitalenti tražiti po 15k plate kad vide da nam je dogorilo. Krivo mi je ...

storm_raider
Kontakt:

sri jul 31, 2024 1:08 am

Haklapuc je napisao/la:
sri jul 31, 2024 1:01 am
storm_raider je napisao/la:
Nažalost stvorena je atmosfera da je svaka kritika zlonamjerna i pljuvanje, a mada pisanje na javnom forumu po pravilu i ne donosi ništa dobro, ima ljudi koji vole realno sagledati sliku i nisu ničiji nego Željini.

Kako ne dati kritiku kad maltene možemo sastaviti prvih 11 igrača koje smo zamalo potpisali, a sve to ne bi bio problem da imamo formiranu ekipu.
Da se razumijemo, ja sam vjerovao u Želju i bio optimista i kad su igrali Livaje, Vučenovići, Ševkije Resići i ostale vedete, ali kad ostaviš emocije po strani, od šamara realnosti ti se zamanta.

Krivo mi je jer u ovoj ekipi vidim potencijal, vidim kako fale 3 top igrača i da budemo ozbiljni, krivo mi je i što će nam svakakvi antitalenti tražiti po 15k plate kad vide da nam je dogorilo. Krivo mi je ...
Ja sam se pomirio sa nadanjem opstanka u ligi naredne sezone. Prosle me je evo ima par godina to da me je krivo. Svoj voz smo propustili..., pa do nekih drugih budala.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Dzezvar
Kontakt:

sri jul 31, 2024 1:29 am

Niko nije rekao da je Ljajic zavrsen....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

milanribar
Kontakt:

sri jul 31, 2024 1:57 am

Ljudi ovdje hoće da znaju skim pregovaramo, koga tražimo i onda kad im se kaže il kad otkriju neko ime oni računaju ko da je taj već došo.
Puno igrača se kontaktiralo i pregovaralo sa njima al to ne znači ništa dok se isti ne pojave ovdje. Najbolje vam je ne govoriti nikakva imena ni davat neke zagonetke ovdje, zna se da tražimo napadača i krilo koji će bit prava pojačanja i to je to.
Pod pritiskom publike i forumaša samo se može preplatit neki igrač eto samo da bi se doveo neko a to je najgora opcija...

Dzezvar
Kontakt:

sri jul 31, 2024 6:13 am

milanribar je napisao/la:
sri jul 31, 2024 1:57 am
Ljudi ovdje hoće da znaju skim pregovaramo, koga tražimo i onda kad im se kaže il kad otkriju neko ime oni računaju ko da je taj već došo.
Puno igrača se kontaktiralo i pregovaralo sa njima al to ne znači ništa dok se isti ne pojave ovdje. Najbolje vam je ne govoriti nikakva imena ni davat neke zagonetke ovdje, zna se da tražimo napadača i krilo koji će bit prava pojačanja i to je to.
Pod pritiskom publike i forumaša samo se može preplatit neki igrač eto samo da bi se doveo neko a to je najgora opcija...
Znam da si blizu,pa da predlozim jednog napadaca...
https://www.transfermarkt.com/djordje-d ... ler/167316
Halali....

gavran
Kontakt:

sri jul 31, 2024 6:17 am

Dzezvar je napisao/la:
Ako sam dobro shvatio zbog takvih kao ti nije dosao Adem i zbog takvih kao ti raja nece doci u subotu na tekmu.Sram nas bilo

Dzezvar
Kontakt:

sri jul 31, 2024 7:12 am

gavran je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Ako sam dobro shvatio zbog takvih kao ti nije dosao Adem i zbog takvih kao ti raja nece doci u subotu na tekmu.Sram nas bilo
Kada malo bolje razmislim ti si u pravu....
Nema sta drugo biti...

gavran
Kontakt:

Dzezvar je napisao/la:
gavran je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
Kada malo bolje razmislim ti si u pravu....
Nema sta drugo biti...
Logicno

ubaceni element
Kontakt:

sri jul 31, 2024 7:19 am

Nek Badzak zaganja Prevljaka na posudbu, svakako je njegov iz Konjica a potrebniji nam je nego Ljajic. :) A nece se naigrati u Herti svakako.

Trenutno korisnika/ca: pestabudimpesta i 35 gostiju.

Prijava