Vratite nam Asima ZecaSky1 je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 8:54 pmJa sam siguran da će biti još pojačanja. Nemam nikakvih info ali čim ima ljudi da su spremni dati pare, znači da će biti.nikson je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 8:50 pmKako objasniti prosjecnom bosnjaku da nisi amarov bot ako te uhvatila panika jer ispada nikad vise ekipa a ti imas jednu od losijih ekipa. Pritom su sva imena s kojima si se povezivao propala i u sezonu ulazis deficitaran u sredini, na krilu i u napadu.
Ako ne znas ne siri neistine. Dresovi dosli i na printu su i bit ce spremni za subotuANamelessGhoul je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 9:41 pmnikson je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 8:50 pmKako objasniti prosjecnom bosnjaku da nisi amarov bot ako te uhvatila panika jer ispada nikad vise ekipa a ti imas jednu od losijih ekipa. Pritom su sva imena s kojima si se povezivao propala i u sezonu ulazis deficitaran u sredini, na krilu i u napadu.Jos evo 4 dana do pocetka sezone ni dresova nemamo ko zna koji put. I u tom se ogleda nesposobnost
Dobro ako je tako izvinjavam seficobahtic je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 11:07 pmAko ne znas ne siri neistine. Dresovi dosli i na printu su i bit ce spremni za subotuANamelessGhoul je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 9:41 pmnikson je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 8:50 pmKako objasniti prosjecnom bosnjaku da nisi amarov bot ako te uhvatila panika jer ispada nikad vise ekipa a ti imas jednu od losijih ekipa. Pritom su sva imena s kojima si se povezivao propala i u sezonu ulazis deficitaran u sredini, na krilu i u napadu.Jos evo 4 dana do pocetka sezone ni dresova nemamo ko zna koji put. I u tom se ogleda nesposobnost
E ne mogu da vjerujem da si ovo napisao i onda kažemo što niko neće da ulaže i vodi Želju kad ulažeš i plaćaš igrača to je za tvoju promociju kad ne ulažeš onda si fukara koja preko Želje hoće da se promoviše.Haklapuc je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 11:56 pmKako se završava veliko ime? Sigurno ne tako što pristane u utorak/srijedu i ti čekaš da ti dođe u ponedjeljak. Onog trenutka kad pristane, printaš ugovor i ideš mu na noge. Ne vjerujem da bi se iko ko je dao riječ predomislio kad neko iste sekunde prevali 300-400 kilometara i dođe ti na noge. I onda ti nikakva čaršija, Rasim Ljajić i ostali ne mogu praviti problem, kad se već pročuje kasno je.
Da ne pričam o tome što se za taj novac mogu dovesti tri top igrača, tri igrača za koja možeš reći da će biti pojačanja. E ako neko želi plaćati Adema Ljajića, a ne tri igrača koja nisu toliko zvučna, onda se treba dobro zapitati koji je njihov interes u svemu tome, dobrobit Želje ili vlastita promocija time što su doveli i plaćaju svjetsko ime u Želji. A ogromna je razlika.
Brutalno jeste, hrakanje nije. Kako drugačije objasniti želju za dovođenjem igrača svjetske klase dok se kao žabe napinjemo da dovedemo igrače na pozicijama koje su deficitarne?Zvaka72 je napisao/la: ↑sri jul 31, 2024 12:24 amE ne mogu da vjerujem da si ovo napisao i onda kažemo što niko neće da ulaže i vodi Želju kad ulažeš i plaćaš igrača to je za tvoju promociju kad ne ulažeš onda si fukara koja preko Želje hoće da se promoviše.Haklapuc je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 11:56 pmKako se završava veliko ime? Sigurno ne tako što pristane u utorak/srijedu i ti čekaš da ti dođe u ponedjeljak. Onog trenutka kad pristane, printaš ugovor i ideš mu na noge. Ne vjerujem da bi se iko ko je dao riječ predomislio kad neko iste sekunde prevali 300-400 kilometara i dođe ti na noge. I onda ti nikakva čaršija, Rasim Ljajić i ostali ne mogu praviti problem, kad se već pročuje kasno je.
Da ne pričam o tome što se za taj novac mogu dovesti tri top igrača, tri igrača za koja možeš reći da će biti pojačanja. E ako neko želi plaćati Adema Ljajića, a ne tri igrača koja nisu toliko zvučna, onda se treba dobro zapitati koji je njihov interes u svemu tome, dobrobit Želje ili vlastita promocija time što su doveli i plaćaju svjetsko ime u Želji. A ogromna je razlika.
Ljudi moji prvo se dogovorite sa sobom šta hoćete i želite jer evo nema čovjeka u ovih 10 godina koji je prešao kapiju Grbavice da ga nismo oblatili, ispljuvali i posrali po glavi.
Šta se dešava sa ovim narodom Ništa nam ne valja i samo hračemo i hračemo. Svašta u božijoj bašti.
A kao svaki dan nam se desavaju super stvari samo smo mi, eto, bezobrazni i nista nam ne valja.Zvaka72 je napisao/la: ↑sri jul 31, 2024 12:24 amE ne mogu da vjerujem da si ovo napisao i onda kažemo što niko neće da ulaže i vodi Želju kad ulažeš i plaćaš igrača to je za tvoju promociju kad ne ulažeš onda si fukara koja preko Želje hoće da se promoviše.Haklapuc je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 11:56 pmKako se završava veliko ime? Sigurno ne tako što pristane u utorak/srijedu i ti čekaš da ti dođe u ponedjeljak. Onog trenutka kad pristane, printaš ugovor i ideš mu na noge. Ne vjerujem da bi se iko ko je dao riječ predomislio kad neko iste sekunde prevali 300-400 kilometara i dođe ti na noge. I onda ti nikakva čaršija, Rasim Ljajić i ostali ne mogu praviti problem, kad se već pročuje kasno je.
Ljudi moji prvo se dogovorite sa sobom šta hoćete i želite jer evo nema čovjeka u ovih 10 godina koji je prešao kapiju Grbavice da ga nismo oblatili, ispljuvali i posrali po glavi.
Šta se dešava sa ovim narodom Ništa nam ne valja i samo hračemo i hračemo. Svašta u božijoj bašti.
Nažalost stvorena je atmosfera da je svaka kritika zlonamjerna i pljuvanje, a mada pisanje na javnom forumu po pravilu i ne donosi ništa dobro, ima ljudi koji vole realno sagledati sliku i nisu ničiji nego Željini.storm_raider je napisao/la: ↑sri jul 31, 2024 12:51 amAko se po jutru dan poznaje, @Haklapuc je u pravu.
Ja sam se pomirio sa nadanjem opstanka u ligi naredne sezone. Prosle me je evo ima par godina to da me je krivo. Svoj voz smo propustili..., pa do nekih drugih budala.Haklapuc je napisao/la: ↑sri jul 31, 2024 1:01 amNažalost stvorena je atmosfera da je svaka kritika zlonamjerna i pljuvanje, a mada pisanje na javnom forumu po pravilu i ne donosi ništa dobro, ima ljudi koji vole realno sagledati sliku i nisu ničiji nego Željini.storm_raider je napisao/la: ↑sri jul 31, 2024 12:51 amAko se po jutru dan poznaje, @Haklapuc je u pravu.
Kako ne dati kritiku kad maltene možemo sastaviti prvih 11 igrača koje smo zamalo potpisali, a sve to ne bi bio problem da imamo formiranu ekipu.
Da se razumijemo, ja sam vjerovao u Želju i bio optimista i kad su igrali Livaje, Vučenovići, Ševkije Resići i ostale vedete, ali kad ostaviš emocije po strani, od šamara realnosti ti se zamanta.
Krivo mi je jer u ovoj ekipi vidim potencijal, vidim kako fale 3 top igrača i da budemo ozbiljni, krivo mi je i što će nam svakakvi antitalenti tražiti po 15k plate kad vide da nam je dogorilo. Krivo mi je ...
Znam da si blizu,pa da predlozim jednog napadaca...milanribar je napisao/la: ↑sri jul 31, 2024 1:57 amLjudi ovdje hoće da znaju skim pregovaramo, koga tražimo i onda kad im se kaže il kad otkriju neko ime oni računaju ko da je taj već došo.
Puno igrača se kontaktiralo i pregovaralo sa njima al to ne znači ništa dok se isti ne pojave ovdje. Najbolje vam je ne govoriti nikakva imena ni davat neke zagonetke ovdje, zna se da tražimo napadača i krilo koji će bit prava pojačanja i to je to.
Pod pritiskom publike i forumaša samo se može preplatit neki igrač eto samo da bi se doveo neko a to je najgora opcija...
Ako sam dobro shvatio zbog takvih kao ti nije dosao Adem i zbog takvih kao ti raja nece doci u subotu na tekmu.Sram nas bilo
Kada malo bolje razmislim ti si u pravu....
Logicno