Kome ces uvaliti covjeka od 26 godina haha bice dobro ako zabije 3 gola i 2 asistencije.
Hahahah molim te uozbilji se. Cuj prvo izvinjenje pa cemo ga podržati. Treba trazit da nam polaže racune nije lik ni odigrao utakmice. Zabio gol u 95toj minuti tad ocito se bas ne razmišlja i ponesu ljude emocije.. Kad je mogao jedan Sasa Kajkut obuci nas dres, onda može i ovaj..mula je napisao/la: ↑uto jun 25, 2024 11:51 amZabio ga nama dok je igrao u ŠB u 95min. okrenuo se prema ISTOKU i stavio prst na usta (ko veli ZAČEPITE)
U tom trenutku nije ni sanjao da će mozda jednog dana doci na tu istu Grbavicu i igrati u dresu kluba čijim je navijačima uradio tu bezobraznu gestikulaciju.
Šta ti je život...
Prvo izvinjenje, pa tek onda podrška od strane navijača, posebno sa ISTOKA
Najbolje ga onda odma otjerati, koji će nam khurac
Eto nisam znao da su ga kontaktirali, znam da je prica u pocetku bila da nisu i da bi i na manju platu od te pristao. Vjerovatno bi ga i tada Azmirova ponuda poljuljala jer je sigurno bila, makar, duplo veca.
Za sve ti hvala Amare. Kako smo mi njega preživjeli je čudo nevidjeno.milanribar je napisao/la: ↑uto jun 25, 2024 1:05 pmZa broj igrača na platnom spisku nije čudo s obzirom da je i Zec još na platnom spisku a i neki igrači iz tog perioda kojima se otplaćuje dug po reprogramu...
Slavit kao drugi rođendan.Sky1 je napisao/la: ↑uto jun 25, 2024 1:20 pmZa sve ti hvala Amare. Kako smo mi njega preživjeli je čudo nevidjeno.milanribar je napisao/la: ↑uto jun 25, 2024 1:05 pmZa broj igrača na platnom spisku nije čudo s obzirom da je i Zec još na platnom spisku a i neki igrači iz tog perioda kojima se otplaćuje dug po reprogramu...