igla je napisao/la: ↑čet mar 14, 2024 2:06 pm
ISB87 je napisao/la: ↑čet mar 14, 2024 1:39 pm
ma kako ne kontate da ako sutimo isti smo oni. i onda cemo se mi zalit da nam niko nece pomoc. to je problem u ovoj drzavi, na sve tako gledamo i zbog toga nikad necemo izboriti neka svoja prava.
ne kazem da na celu saveza treba biti bosnjak, hrvat il' srbin. ali treba nam ponovo neki komitet koji bi stvari vratio u normalu i izborio se za zakon o sportu u ime klubova. to je jedini ispravan put, napredovala bi i reprezentacija a i klubovi vremenom. ovako nemamo nikakve podloge, u savezu i klubovima je politika.
Ja isto ovo ne mogu da dokučim. Ovo je idealna prilika da se izađe iz ovog mraka bar malo.
A šta tačno ne možeš da dokučiš?
Koji je to ispravan put i šta mi možemo poduzeti da napravimo neki značajan pomak?
Ko smo to mi? Klub F.K.Ž., navijači F.K.Ž.?
Koliko me sjećanje služi, a služi majku mu njegovu, mi smo najveće žrtve sudijskih odluka u posljednjih 10 godina. Evo to traje i dalje, imamo utakmicu u BL gdje nam Njegomirović nije dao da pređemo centra, a nismo dobili penal, pa onda imamo Gigovića i Bilbiju koji nas karindžaju gdje god i kad god stignu. Gdje su ovi uhljupi sa lavora bili kada se svirao famozni penal u Bijeljini?
Da ne nabrajam bezveze i ne gubim vrijeme samo ću te još jednom pitati kako možemo mi uticati na ovo stanje? Daj mi ti prijedlog izlaska iz mraka kad si već rekao da je idealna prilika.
Ako si zaboravio ti isti koji se žale na suđenje privilegovani su na svakoj utakmici koja nije protiv Borca i Svinjskog.