Moji utisci su : Štila, Radovac loši. Drina, Mijić danas OK. Šabić i Mahmić i Al džaber poprilično solidno odigrali cijelu utakmicu. Bizmark i Galić danas nedorečeni i kruti uz veliku trku i zalaganje.
Tesko.Papirologija nije stigla iz Bugarske.Nije do nas.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri feb 21, 2024 7:31 pmHocemo li moci racunati na Bismarka protiv Sirokog?
Hvala, bit ce to dobro aBdZvaka72 je napisao/la: ↑sri feb 21, 2024 8:31 pmMoji utisci su : Štila, Radovac loši. Drina, Mijić danas OK. Šabić i Mahmić i Al džaber poprilično solidno odigrali cijelu utakmicu. Bizmark i Galić danas nedorečeni i kruti uz veliku trku i zalaganje.
Fočo i Babaluk, kako već, oduševljen i moglo bi od njih nešto biti. Boljević dati mu loptu pa nek se igra jer frajer samo dribla. Zubanović ništa. Ne znam jesam li koga izostavio.
Naši juniori su me pozitivno iznenadili pogotovo u drugom poluvremenu Šabiću je mana jer izgleda baš nejak, Fočo sa par poteza extra ali me Babaluk oduševio krakat, zna sa loptom i još borben.
Ah da Bilal i Dujmović neocjenjeni i skoro milja gledalaca.
Eh stete, znaci opet mrtvog Haracica gledati u napaduNEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri feb 21, 2024 9:20 pmTesko.Papirologija nije stigla iz Bugarske.Nije do nas.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri feb 21, 2024 7:31 pmHocemo li moci racunati na Bismarka protiv Sirokog?
Danas su navalili da se učlanjuju. Broj novih članova im rapidno raste. Mora da su organizovali neku veliku akciju.Sky1 je napisao/la: ↑čet feb 22, 2024 11:16 amMaloprije naletjeh na snimak poslije završetka utakmice Kobiljara i Širokog. Onaj primitivizam nisam nikada vidio. Gadjaju igrače Širokog čime stignu, psuju, bakljama ih gadjaju i topovskim udarima, a ljudi ih pošteno, momački nadigrali. Ne sjećam se da smo ikada ispratili protivnika onako. Navijači bez truna ljudskog dostojanstva, e to je suštinska razlika izmedju njih i nas. Nadam se da će i NSBiH adektvatno reagovati.
Cirkusanti.avlami97 je napisao/la: ↑čet feb 22, 2024 12:03 pmDanas su navalili da se učlanjuju. Broj novih članova im rapidno raste. Mora da su organizovali neku veliku akciju.Sky1 je napisao/la: ↑čet feb 22, 2024 11:16 amMaloprije naletjeh na snimak poslije završetka utakmice Kobiljara i Širokog. Onaj primitivizam nisam nikada vidio. Gadjaju igrače Širokog čime stignu, psuju, bakljama ih gadjaju i topovskim udarima, a ljudi ih pošteno, momački nadigrali. Ne sjećam se da smo ikada ispratili protivnika onako. Navijači bez truna ljudskog dostojanstva, e to je suštinska razlika izmedju njih i nas. Nadam se da će i NSBiH adektvatno reagovati.
I Amer Macić, poznati mahač uz liniju.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑čet feb 22, 2024 4:54 pmmozda grijesim, ali dati nekome iz capljine da sudi domacinu u sirokom brijegu, je skandalozno. i ne, ne ulazim u to da je josip vjerovatno katolik koji sudi klubu iz grada sa katolickom vecinom, to mi je nebitno, nego to je kao da nama na grbavici sudi neko iz breze ili trnova. pa ima li savez uopste stida kad delegira sudije, pogotovo u ovako bitnim utakmicama?!
100% su u pravurodrigo87 je napisao/la: ↑čet feb 22, 2024 1:22 pmCemu stalno poredjenje sa nekim? Nama u ovoj ligi nisu referenca niti oni niti bilo ko drugi. Mjesecima vec se moze procitati na ovim javnim forumima, uclani se jer oni imaju vise, dodji na utakmicu jer su oni imali solidnu posjetu u prvoj polusezoni. Ako nekome treba takav razlog da se uclani ili dodje na utakmicu, taj nije normalan. Mi nismo oni niti cemo ikad biti. Nas cilj mora biti da punimo stadion jer tako pomazemo igracima na utakmicama i pomazemo klub kupovinom karata. Clanska karta je licna karta svakog navijaca i to je iz godine u godinu jasnije i imamo sve veci broj ljudi koji ne treba uopce pozivati da se uclane jer se to podrazumijeva.
Zasto? Za mene i ljude sa ovog foruma koji me poznaju ova slika ima neku pozadinu (tu ne mislim na tuce i sl.). Sto se tice njih, mrzi su mi od svakog srbina, ali o tome ne bismo trebali na javnom forumu. Pozdrav.adi172 je napisao/la: ↑čet feb 22, 2024 6:25 pm100% su u pravurodrigo87 je napisao/la: ↑čet feb 22, 2024 1:22 pmCemu stalno poredjenje sa nekim? Nama u ovoj ligi nisu referenca niti oni niti bilo ko drugi. Mjesecima vec se moze procitati na ovim javnim forumima, uclani se jer oni imaju vise, dodji na utakmicu jer su oni imali solidnu posjetu u prvoj polusezoni. Ako nekome treba takav razlog da se uclani ili dodje na utakmicu, taj nije normalan. Mi nismo oni niti cemo ikad biti. Nas cilj mora biti da punimo stadion jer tako pomazemo igracima na utakmicama i pomazemo klub kupovinom karata. Clanska karta je licna karta svakog navijaca i to je iz godine u godinu jasnije i imamo sve veci broj ljudi koji ne treba uopce pozivati da se uclane jer se to podrazumijeva.
Zato promijeni ovu profilnu sliku svega ti
Jer mi nismo oni
Nemoj zamjeriti šta
Pretjerujes drug.rodrigo87 je napisao/la: ↑čet feb 22, 2024 7:04 pmZasto? Za mene i ljude sa ovog foruma koji me poznaju ova slika ima neku pozadinu (tu ne mislim na tuce i sl.). Sto se tice njih, mrzi su mi od svakog srbina, ali o tome ne bismo trebali na javnom forumu. Pozdrav.adi172 je napisao/la: ↑čet feb 22, 2024 6:25 pm100% su u pravurodrigo87 je napisao/la: ↑čet feb 22, 2024 1:22 pmCemu stalno poredjenje sa nekim? Nama u ovoj ligi nisu referenca niti oni niti bilo ko drugi. Mjesecima vec se moze procitati na ovim javnim forumima, uclani se jer oni imaju vise, dodji na utakmicu jer su oni imali solidnu posjetu u prvoj polusezoni. Ako nekome treba takav razlog da se uclani ili dodje na utakmicu, taj nije normalan. Mi nismo oni niti cemo ikad biti. Nas cilj mora biti da punimo stadion jer tako pomazemo igracima na utakmicama i pomazemo klub kupovinom karata. Clanska karta je licna karta svakog navijaca i to je iz godine u godinu jasnije i imamo sve veci broj ljudi koji ne treba uopce pozivati da se uclane jer se to podrazumijeva.
Jer mi nismo oni
Nemoj zamjeriti šta
rodrigo87 je napisao/la: ↑čet feb 22, 2024 7:04 pmZasto? Za mene i ljude sa ovog foruma koji me poznaju ova slika ima neku pozadinu (tu ne mislim na tuce i sl.). Sto se tice njih, mrzi su mi od svakog srbina, ali o tome ne bismo trebali na javnom forumu. Pozdrav.adi172 je napisao/la: ↑čet feb 22, 2024 6:25 pm100% su u pravurodrigo87 je napisao/la: ↑čet feb 22, 2024 1:22 pmCemu stalno poredjenje sa nekim? Nama u ovoj ligi nisu referenca niti oni niti bilo ko drugi. Mjesecima vec se moze procitati na ovim javnim forumima, uclani se jer oni imaju vise, dodji na utakmicu jer su oni imali solidnu posjetu u prvoj polusezoni. Ako nekome treba takav razlog da se uclani ili dodje na utakmicu, taj nije normalan. Mi nismo oni niti cemo ikad biti. Nas cilj mora biti da punimo stadion jer tako pomazemo igracima na utakmicama i pomazemo klub kupovinom karata. Clanska karta je licna karta svakog navijaca i to je iz godine u godinu jasnije i imamo sve veci broj ljudi koji ne treba uopce pozivati da se uclane jer se to podrazumijeva.
Jer mi nismo oni
Nemoj zamjeriti šta