Šta je bilo bilo je, idemo sada napuniti stadion protiv onih dole iz mostara, tako da idemo jako!
Volim te Željo! I nožem i lancem...
ponosannavas je napisao/la: ↑pon feb 12, 2024 1:03 pmPrevise tipkanja oko stvari koje su mahalska. Zato i rijetko pisem u zadnje vrijeme.
Arapi su spori oko svega. Mislim da je uprava imala dobru ideju. Medjutim momenat nije bio najbolji. Mi da smo imali komotnu situaciju ko npr Sloga sad mozda bi se ovo sve nastavilo i proslo ok. I mozda bi dobili dovru lovu. Dobre igrace. Medjutim, doveli sm ose u situaciju da se borimo za opstanak i rizik cekanja njijove rekacije je mogao biti skup. Morao se vrsit pritisak na trenera. Posto njega nema logicno da se saradnja svede u manje okvire. Evo i Joxak kaze da se od AlJabera mnogo ocekuje. Oni ce htjeti sigurno ili na ljeto ili na zimi da ide u veci klub. Naravno da cmeo dobit obestwcenje. Nista to ne sprjecava nas da da damo priliku i nasoj djeci. Samo za nasu djecu nema garancije da ce ih neko kupiti i nasa djeca koja imaju potencijal da se prodaju tek treba da zaigraju ozbiljnije u sljedecoj sezoni. Svi su ili mladji juniori ili kadeti
iskreno brate, kad su potpisali onaj sporazum, odmah mi je zapala rečenica "do kraja sezone, sa mogućnošću produzetka za jos jednu godinu". sta se može napraviti za pola sezone? to je isto kao sto bi rekli da je nas vrli SD vodeci se uspjesnom saradnjom, pa nije htio da rizkuje da to propadne, na riječ vjerovao Hodžiću i Santosu.ublehas je napisao/la: ↑pon feb 12, 2024 1:43 pmponosannavas je napisao/la: ↑pon feb 12, 2024 1:03 pmPrevise tipkanja oko stvari koje su mahalska. Zato i rijetko pisem u zadnje vrijeme.
Arapi su spori oko svega. Mislim da je uprava imala dobru ideju. Medjutim momenat nije bio najbolji. Mi da smo imali komotnu situaciju ko npr Sloga sad mozda bi se ovo sve nastavilo i proslo ok. I mozda bi dobili dovru lovu. Dobre igrace. Medjutim, doveli sm ose u situaciju da se borimo za opstanak i rizik cekanja njijove rekacije je mogao biti skup. Morao se vrsit pritisak na trenera. Posto njega nema logicno da se saradnja svede u manje okvire. Evo i Joxak kaze da se od AlJabera mnogo ocekuje. Oni ce htjeti sigurno ili na ljeto ili na zimi da ide u veci klub. Naravno da cmeo dobit obestwcenje. Nista to ne sprjecava nas da da damo priliku i nasoj djeci. Samo za nasu djecu nema garancije da ce ih neko kupiti i nasa djeca koja imaju potencijal da se prodaju tek treba da zaigraju ozbiljnije u sljedecoj sezoni. Svi su ili mladji juniori ili kadeti
Po meni je jedina greška što se nije potpisao neki zvaničan ugvor, ali koliko sam skontao, naši su se vodili uspješnom saradnjom do sada, pa nisu htjeli da rizikuju da to propadne, kao što je i propalo kada su počeli pritiskati za pojačanja.
Realno, mislim da smo ovim potezom izgubili 3-4 boda, a da je sve ostalo prenapuhivanje. Nadam se da ćemo ubuduće biti pametnii i da nećemo dogovarati ovako ozbiljne stvari bez potpisa nekog obavezujućeg dokumenta.
Meni se čini da je i Gasal u Tošk otišaoGegenPress je napisao/la: ↑pon feb 12, 2024 7:54 pmTuranjanin Laktaši
Šehić Tošk
Mulalić Rogaška
Jašarević Tuzla City
Kosorić Romanija
Ćosić Radnički
Rustemović Radnik Surdulica
…..
Mnogi zalutali kod nas, svima Željo najveće ime u karijeri.
#SVINAGRBAVICU!
Nermin Basic (IN)Direkt podcastGegenPress je napisao/la: ↑pon feb 12, 2024 7:54 pmTuranjanin Laktaši
Šehić Tošk
Mulalić Rogaška
Jašarević Tuzla City
Kosorić Romanija
Ćosić Radnički
…..
#SVINAGRBAVICU!
Hahaha al te peče još...Sheldon je napisao/la: ↑pon feb 12, 2024 9:13 pmNermin Basic (IN)Direkt podcastGegenPress je napisao/la: ↑pon feb 12, 2024 7:54 pmTuranjanin Laktaši
Šehić Tošk
Mulalić Rogaška
Jašarević Tuzla City
Kosorić Romanija
Ćosić Radnički
…..
#SVINAGRBAVICU!
Zvanična se još nije oglasila…ali kako god okreneš završit će negdje u ……..cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑pon feb 12, 2024 9:11 pmMeni se čini da je i Gasal u Tošk otišaoGegenPress je napisao/la: ↑pon feb 12, 2024 7:54 pmTuranjanin Laktaši
Šehić Tošk
Mulalić Rogaška
Jašarević Tuzla City
Kosorić Romanija
Ćosić Radnički
…..
#SVINAGRBAVICU!
Jelena - žena400000razloga je napisao/la: ↑pon feb 12, 2024 11:16 pmZna li neko imena Jakovljevićevih iz bliže familije?
Kad je bio da vratim?