Ni ja nisam negativno reagovao na činjenicu da Žujo želi da se vrati. Ma koliko god to zvučalo čudno on je povaljen od Kamatara u posljednjem mandatu i znam da je bio ispizdio poprilično. Uvijek treba imati par opcija ali kad sagledam realno ne vidim da neko domaći ima kapaciteta da se bavi Klubom u finansijskom smislu naravno.ublehas je napisao/la: ↑čet feb 08, 2024 1:19 pmEvo ja se slažem sa ovim boldiranim, ali isto tako iz xy izvora (i od ljudi koji su sada u klubu, i od ljudi koji su tada blli sa Misimovićem) sam čuo da se pomenuta troje ne namjerava vraćati u Želju.Ludvig Leple je napisao/la: ↑čet feb 08, 2024 1:13 pmZa sve ove godine ja nisam vidio da je neko bolje obnašao funkciju bolje od navedene trojke. Vi ako mislite da je neko bolji bio molim vas napišite, pa da malo bacimo šuplju, jer je forum za te stvari namijenjen.
@rodrigo87, da li ih znam nije uopšte bitno, da li znam da su imali najbolje namjere to znam. Zašto je Vedran napustio poziciju sad je irelevantno totalno, o tome se moglo naglabati u trenutku kada se desilo.
@SIMA_SIMAU, nikad nije dosta self promotion-a, CV se mora uvijek nadograđivati. Odgovor na ovo "automatski znači da ne valja" možeš naći u prvoj mojoj rečenici.
Ono što mene sad jako interesuje je to ko je u igri da se predstavi kao Investitor, jer nešto mi nema logike da će se neko uhvatiti pozicije bez da nema neku podlogu, a to ćemo vrlo brzo vidjeti.
I šta nam je činiti? Popljuvati svakog ko hoće nešto da radi u klubu?
Mene je obradovalo kada su napisali da su Žujo i co. spremni da uđu u klub. Ne zato što mislim da je to dobra opcija, nego zato što je uvijek bolje imati dvije ili tri alternative nego jednu. Pa neka onda ljudi odluča šta misle da je bolje. Onda bi mi i ove rasprave imale smisla. ovako...
Jedino što sigurno znam da nećemo izgubiti od Svinjskog, to je ono u šta sam siguran, a za ostalo korak po korak...