IlProfessore je napisao/la: ↑čet feb 08, 2024 10:17 am
djidomova je napisao/la: ↑čet feb 08, 2024 9:56 am
Ova uprava, zajedno sa skupštinom i NO mora otići.
Bez generalnog sponzora ili bilo kakvog jačeg, bez ičega.
Sve i jedna uprava u zadnjih 10 godina je takva, priča, priča i ništa.
1 kup, 1 tribina,
bezbroj dugova, kredita, pozajmica, stotine igrača i desetine trenera - a mi opet nigdje.
Šta kamatarević brkati treba da uradi da bi ga se vi odrekli? Da se popiša na grb Želje? Da vas prestane plaćati?
Meni nemoj namicati te vaše podjele. Ja hoću da i kamatarević i svi ini odu i da se nikad niko od njih više ne pita, jer mi ništa nismo uradili, nismo se pomakli sa mrtve tačke.
Volio bih kada bi se i ti odrekao ljudi iz prošlosti, i da zajedno, svi, tražimo nove ljude koji će nas uvesti u čudesni svijet privatluka, gdje će jedan čovjek biti predsjednik UO, gdje će skupština imati manje članovs, ali i da tu budu oštri i precizni kriteriji ko može biti.
Yebe mi se i za kamatara, i za tribine i za sve. Sve u svemu, mi smo nigdje, spali smo na najniže grane, zbog ovog ili onog čovjeka, meni je svejedno. Samo 1 trofej, jedna tribina i bezbroj igrača i trenera - da, to je saldo tih imbecilnih podjela, podvala, kojom se razbija ono što je najveće blago kluba - jedinstvo svih nas.
Svi, zajedno, koji još uvijek pravite tabore, daleko od kluba bili, a nadam se, da će neki novi, čisti ljudi doći, taj neki pozajmljivač, donator, kako god, i da će nas izvuči iz svega, pa da nikad više ne pričamo o stvarima koje nemaju veze sa fudbalom. Poz.