Ovom prilikom pozdravljam naseg cijenjenog clana foruma Super1......fino vam covjek napisa prije neki dan sta i kako....
Sad svi sve znaju...super aferim uvijek si bio na izvoru.
Trebamo je zatvorit, nismo afirmisali igrača 7 godina.Qooler je napisao/la: ↑pon nov 06, 2023 3:04 pmEvo ja sam skužio šta je cilj saudijaca ovde u Želji. Dovoljno je ovo odgledat:
https://www.youtube.com/watch?v=z6Ug3zHZCDM
Pitanje za tebe: Šta je sa našom omladinskom školom. Po ovome je možemo zatvoriti. Postajemo poligon za saudijce i ništa više.
Ovo je izjava godine. Nije dzabe Edis dao ostavku, mora da je imao razmjenu misljenja sa slicnim tebi.Dok saudijci ulazu i sredjuju svoje omladinske skole sa minimumom talenta, mi bi trebali da gasimo onu koja je proizvela pola reprezentacije BiH. Ovo u seharu staviti i to otvorit temu sehara gluposti.thierryhenry21 je napisao/la: ↑pon nov 06, 2023 4:47 pmTrebamo je zatvorit, nismo afirmisali igrača 7 godina.Qooler je napisao/la: ↑pon nov 06, 2023 3:04 pmEvo ja sam skužio šta je cilj saudijaca ovde u Želji. Dovoljno je ovo odgledat:
https://www.youtube.com/watch?v=z6Ug3zHZCDM
Pitanje za tebe: Šta je sa našom omladinskom školom. Po ovome je možemo zatvoriti. Postajemo poligon za saudijce i ništa više.
Po načinu na koji pišeš, čovjek bi reko svake godine 10 igrača napravimo
Meni je to tužno, isto ko da ima nas navijača Želje dva miliona pa se dijelimo na ove i na one pa onda na još par podjela. Fakat tužno
Nikad. Nakon izjava protiv zelje zadnje sezone mi se zgadioBlue panters je napisao/la: ↑pon nov 06, 2023 2:20 pmNe znam zašto se ne pokuša sa Jusufbegovićem. Dobar trener, a i dobro poznaje našu ligu. Čini mi se da je on neki pomoćnik u reprezentaciji, ali vjerujem da bi se odrekao te pozicije, kad bi dobio naš poziv, jer čisto sumnjam da sad on ima veliku platu kao neki pomoćnik.
Ma da ni ovaj Ćorić nije loš, osvojio je Kup sa Širokim, a i zna raditi sa mladim igračima.
Ja sam više za opciju domaćeg trenera, nego da idemo sa nekim strancem, jer evo vidjeli smo svi kako je to završilo sa Bašom koji je pokušao uvesti neke strane metode, pa su ga jadnog ismijavali.
Najmanji je to problem sto ces biti poligon jednom treneru. Problem je sto ces biti poligon saudijskim igracima da sticu iskustvo umjesto domacih igraca. Druga je stvar sto smo do sada bili poligon za potrosene srbijanske i hrvatske igrace, ali mi sa ovim idemo u svjesno gasenje bilo kakvog razvoja svojih talenata. Recimo da Dinamo i Hajduk idu suprotnim putem od ovog sto se nama servira.Ujko je napisao/la: ↑pon nov 06, 2023 6:47 pmTesko je unaprijed biti kategoricki za ili protiv ovog trenera, u covjeku se mijesa toliko suprotnih osjecanja, nada, strepnji...Evidentno je da je skolovan i teoretski vrlo potkovan, ali brine
cinjenica da bi mu Zeljo bio prvi poligon gdje bi tu teoriju trebalo da sprovede u praksu. Jezicka barijera i mentalitet nasih igraca tu nece biti od neke pomoci, naprotiv...U sklopu tog nekog
projekta trebalo je da preuzme nacionalnu selekciju Zimbabwea, ali se, izgleda, to izjalovilo.
Rijesavat ce se i omladinski pogon polako. Ljudi jos nisu ni predstavljeni a vec se pljuje.ugl gore od onoga u cemu smo bili ne moze biti, jos ako se poklope sve stvari mi bi ubrzo mogli na zelenu granu a hoce abdQooler je napisao/la: ↑pon nov 06, 2023 6:52 pmOvo sa Saudijcima je sve suprotno od toga šta Željo treba činiti. Dinamo ulaže u mlade igrače da pravi profit, nama taj dovodi besplatno igrače da stiču evropsko iskustvo, umjesto da (uz obavezan reset) mi prvi tim koristimo za svoje talente da ih stavljamo u izlog, bit ćeš poligon saudijcima. Ovo samo naivan i glup čovjek može prihvatiti. Da je oml. pogon u problemima, jeste, ali umjesto da se to rješava, mi idemo za instant rješenjima koja dugoročno vode katastrofi.