Da nas ima svakakvih je tacno, ali i normalno...Ali, u ovakvim trenutcima sve ispliva na povrsinu, sve maske padaju i svaki Zeljovac, kako onaj pod znacima navodnika, tako i onaj praviJacksparrow je napisao/la: ↑ned okt 08, 2023 10:56 pmJoj al ko ce trpiti ove edisovce ako nas igman dobije u konjicu hahah imamo i najbolje a istovremeno i najgore navijace. Ima nas svakakvih
A dobro si ti. Meni vrane oborile antenu pa mi slaba slika skroz na Areni. Evo sad mi rekose da smo fakat bili puno bolji, da smo ih razvalili ali nije kurva htjela u gol.Qooler je napisao/la: ↑ned okt 08, 2023 10:59 pmPobjedjuje li uvjek bolji? Ne. Fudbal ima svoje čari, ali i mane. Mi smo bili bolja ekipa. Sudija u 43 min svira faul u napadu, dok naseg igrača vuku za dres sa ledja. Šta sad mi trebamo? Okrenut se sami protiv sebe? Nećemo. Mi smo navijači Želje, ne rezultata. Zbijmo redove idemo dalje.
U tim ekipama postoji bar jedan igrac koji zna podici loptu, kod nas bukvalno ni jedan.
Sve je to u pet deka, a bodovna razlika ogromna, kao i kvalitet igre, s tim sto mi imamo najbolju publiku, stadion i najmanji pritisak.
Postoje dva razloga da te, ovako otvoreno i pred svima, ne zatjeram u tri p.... materine. Moje godine i old school vaspitanje. Bojim se da ce kolicina pive koju sam morao pokonzumirati da saperem ovaj cemer uskoro nadjacati oba razloga. Sjasi vise i ne soli nam rane.Qooler je napisao/la: ↑ned okt 08, 2023 10:59 pmPobjedjuje li uvjek bolji? Ne. Fudbal ima svoje čari, ali i mane. Mi smo bili bolja ekipa. Sudija u 43 min svira faul u napadu, dok naseg igrača vuku za dres sa ledja. Šta sad mi trebamo? Okrenut se sami protiv sebe? Nećemo. Mi smo navijači Želje, ne rezultata. Zbijmo redove idemo dalje.
Pa eto na 0:0 smo imali pet kornera i sigurno 10ak prilika za kvalitetan centarsut gdje su nasi igraci sami i niko ih ne ometa. Koliko su puta od tih svih prilika uspjeli podici loptu?cikazubo je napisao/la: ↑ned okt 08, 2023 11:09 pmSve je to u pet deka, a bodovna razlika ogromna, kao i kvalitet igre, s tim sto mi imamo najbolju publiku, stadion i najmanji pritisak.
Vjeruj da je ljutnja bez razloga prijeki put u propast. Nemoj mi sjedat na muku. Stan mi je u haosu. Momci su bili bolji. Sta sad trebamo? Jedni druge ovde jos unistavat. Idemo dalje.fcz je napisao/la: ↑ned okt 08, 2023 11:05 pmA dobro si ti. Meni vrane oborile antenu pa mi slaba slika skroz na Areni. Evo sad mi rekose da smo fakat bili puno bolji, da smo ih razvalili ali nije kurva htjela u gol.Qooler je napisao/la: ↑ned okt 08, 2023 10:59 pmPobjedjuje li uvjek bolji? Ne. Fudbal ima svoje čari, ali i mane. Mi smo bili bolja ekipa. Sudija u 43 min svira faul u napadu, dok naseg igrača vuku za dres sa ledja. Šta sad mi trebamo? Okrenut se sami protiv sebe? Nećemo. Mi smo navijači Želje, ne rezultata. Zbijmo redove idemo dalje.
Nemam komentara. Ne znam jel mi gore vas čitat ili djete koje place i lupa zidove. Ln. Ne pomazete mi.Ujko je napisao/la: ↑ned okt 08, 2023 11:09 pmPostoje dva razloga da te, ovako otvoreno i pred svima, ne zatjeram u tri p.... materine. Moje godine i old school vaspitanje. Bojim se da ce kolicina pive koju sam morao pokonzumirati da saperem ovaj cemer uskoro nadjacati oba razloga. Sjasi vise i ne soli nam rane.Qooler je napisao/la: ↑ned okt 08, 2023 10:59 pmPobjedjuje li uvjek bolji? Ne. Fudbal ima svoje čari, ali i mane. Mi smo bili bolja ekipa. Sudija u 43 min svira faul u napadu, dok naseg igrača vuku za dres sa ledja. Šta sad mi trebamo? Okrenut se sami protiv sebe? Nećemo. Mi smo navijači Želje, ne rezultata. Zbijmo redove idemo dalje.