Strah ih je raspalog Zelje sa 5 uzastopnih poraza. I treba ih biti.
Svi na Kosevo! GAZI
Ma buraz gdje se nece bojati, imaju traume od nas, a znaju da smo najopasniji kad dolazimo u teskoj situaciji.
Mislim realno mozda najbolji sastav koji imamo, samo da li mogu malik i mekic zajedno tesko, treba neko noge da im lomi a malik ponovo dzoker sa klupe.
Zato sto cosic sa ovcinom moze dosta na istoj strani uraditi,druga stvar sa aljaber imas brzu sredinu,a ne sa turanjin itd i jos kad napadas mozes mjenjati formaciju lpZaki87 je napisao/la: ↑pon okt 02, 2023 10:05 pmPa gdje ce aljaber igrat zadnjeg veznog protiv Sarajeva? Zasto bi ovcina igrao prije drlje ? I zasto bi cosic(momak kojeg od pete minute hodzama treba vodit a ne da igra nama u prvoj postavi) igrao prije MARINA GALICA koji je uvijek odigrao ako ne dobru, onda solidnu utakmicu u odnosu na ostale igrace.
Slazem se da moraju igrati zajedno,a ko ce udarati neka krpa udara za sve jer jedini ima mudaubaceni element je napisao/la: ↑pon okt 02, 2023 10:13 pmArap i Stila moraju poceti, a ko ce trcati i udarati za njih nek skonta Basic.
Pokusati nemoze nista izgubiti ako ne ondaJacksparrow je napisao/la: ↑pon okt 02, 2023 10:09 pmMislim realno mozda najbolji sastav koji imamo, samo da li mogu malik i mekic zajedno tesko, treba neko noge da im lomi a malik ponovo dzoker sa klupe.
Ja mislim da je za to kriv Basic.Sta ti mislis?south side je napisao/la: ↑pon okt 02, 2023 10:19 pmMeni je najveca misterija ovcina i cosic.U velezu bili nosioci igre a kod nas se utopili u sivilo.
Zato sto cosic nije igrao svoju poziciju bekovsu vjeruj cosic-ovcina na istoj strani bio pun pogodak ali eto tako je kako jesouth side je napisao/la: ↑pon okt 02, 2023 10:19 pmMeni je najveca misterija ovcina i cosic.U velezu bili nosioci igre a kod nas se utopili u sivilo.
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon okt 02, 2023 10:25 pmJa mislim da je za to kriv Basic.Sta ti mislis?south side je napisao/la: ↑pon okt 02, 2023 10:19 pmMeni je najveca misterija ovcina i cosic.U velezu bili nosioci igre a kod nas se utopili u sivilo.
Nema obraza hahaha pa ceka neko drugi da kaže, a nema mu ni drugova sheldona i volimtezeljo da afirmaciju udare.salle86 je napisao/la: ↑pon okt 02, 2023 10:26 pmNEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon okt 02, 2023 10:25 pmJa mislim da je za to kriv Basic.Sta ti mislis?south side je napisao/la: ↑pon okt 02, 2023 10:19 pmMeni je najveca misterija ovcina i cosic.U velezu bili nosioci igre a kod nas se utopili u sivilo.
Pa naravno, dečko samo čeka nekog da to prvi kaže
Hehe
Ma do nas je, nije do Basica..plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon okt 02, 2023 10:30 pmNema obraza hahaha pa ceka neko drugi da kaže, a nema mu ni drugova sheldona i volimtezeljo da afirmaciju udare.salle86 je napisao/la: ↑pon okt 02, 2023 10:26 pmNEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon okt 02, 2023 10:25 pm
Ja mislim da je za to kriv Basic.Sta ti mislis?
Pa naravno, dečko samo čeka nekog da to prvi kaže
Hehe
Ma jok svi su drugi krivi samo on nije. De ba pusti se patetike, treba reci kako jeste a ne svi krivi samo on heroj poslije 5 poraza.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon okt 02, 2023 10:25 pmJa mislim da je za to kriv Basic.Sta ti mislis?south side je napisao/la: ↑pon okt 02, 2023 10:19 pmMeni je najveca misterija ovcina i cosic.U velezu bili nosioci igre a kod nas se utopili u sivilo.
Kad se sjetim onih Sehicevih bravurskih driblinga u petercu jednostavno covjek se igrao sa nasim zdravljem svaku utakmicuvolimtezeljo je napisao/la: ↑pon okt 02, 2023 10:32 pmBravo Zeljo!
Ludilo je ovo sve, eto bar nam se vratilo nesto u sudijskoj nadoknadi. Srce mi na stadionu ostati.
Igrac utakmice Muftic.
Ovo za Basica.. To je Zeljo, ovdje je malo pojedinaca da im se nije jebalo od do.
Nek mu neko isprica sta se Ibrahimu Sehicu govorilo i psovalo.. mozda mu lakse bude.
Ovo mi je malo previse pateticno. Adzema smo otjerali nakon osvojenog kupa, a razapeli bi ga da je ispao u prvom kolu, to je jednostavno tako.
Igrace mi ocito moramo "tjerati" jer samo tad igraju.
Za derbi nisam pametan, samo nek prestane forsirati Turanjanina, Cosica. Oni su najgori nasi igrac.
Sta je sa Selimovicem i Boljevicem?
Muftic- Jasarevic Cocalic Drina Ovcina- Mekic Biber Stilic- Alyson Krpic Amoah
SenidRaso je napisao/la: ↑pon okt 02, 2023 10:22 pmPokusati nemoze nista izgubiti ako ne ondaJacksparrow je napisao/la: ↑pon okt 02, 2023 10:09 pmMislim realno mozda najbolji sastav koji imamo, samo da li mogu malik i mekic zajedno tesko, treba neko noge da im lomi a malik ponovo dzoker sa klupe.
Muftic
drina coca dubackic
Mekic biber aljaber
Ovcina stila amoha
Krpic
biber jer stvarno momak dosta trci pokriva dosta terena nije nesto da zna dodati ali eto radi udaranja i trke,e da je selimovic tu onda njega u vezu i to je to