Sta ces ondje spomenuti, lika pogodila lopta.
Zaboli i mene za Kup, bili smo bolji, al kad ćemo mi doći pameti? Od Omladinskog pogona smo napravili vrtić, bitan je broj članarina i ništa više. Bitan je broj polaznika, i sve u istu korpu. Sutra da djete invalida, bez dvije noge i ruke, dovedeš na kapiju omladinskog pogona, za njega ima mjesto. Vrtić, ne FK. Kovačeviću jel nam bitan broj polaznika ili nešto drugo?ubaceni element je napisao/la: ↑čet sep 28, 2023 8:53 pmMene licno zaboli za kup, ne zivim u iluzijama da ga mozemo osvojiti, pa bolje odmah ispasti. Ionako nemamo kadar ni za jedan front a kamoli za dva. Problem je ako smo planirali preko kupa u Evropu kako neki napisase. A jos veci problem su dvije utakmice koje nas cekajuu narednih deset dana.
.....ubaceni element je napisao/la: ↑čet sep 28, 2023 8:53 pmMene licno zaboli za kup, ne zivim u iluzijama da ga mozemo osvojiti, pa bolje odmah ispasti. Ionako nemamo kadar ni za jedan front a kamoli za dva. Problem je ako smo planirali preko kupa u Evropu kako neki napisase. A jos veci problem su dvije utakmice koje nas cekajuu narednih deset dana.
Razumijem ja psvoke, ali nemoj bolan naše igrače da kuneš da poginu jbt šta ti je. Zamisli kad ti ja to kažem najtoksičniji lik na forumufanaticZeljin je napisao/la: ↑čet sep 28, 2023 9:00 pmSta bolan banovati ??? Jeb.em komplet rod od do
Baš tako. I to ne jednom.