Ma brate ja se sve nadao bice nesto bice,ali od ovoga nema nista,ja ne znam sto meni ovo u zivotu treba.
Tačno tako, sve si rekao. Bašić direktni krivac za poraz sa svojim izmjenama nas je unazadio,a i onako smo pretanki.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 10:06 pmNije mi jasno koji se klinac odmah povlačimo, kao da Bernabeu vodimo na poluvremenu 0:1
Odmah na početku drugog vadiš Štilu i Ćosića, ništa ne kreiraš, ali bar stojiš u polju. Onda vadiš Allysona, igraš bez napadača i dobiješ da više ni ne stojiš u polju kako treba. Kad pređeš centar nemaš kome dodati loptu i odmah je gubiš.
Nije ovo igrica ako igraš 5-5-0 pola sata da to znači da ti protivnik ne može prići golu. To ima smisla zadnjih par minuta kad već nema igre, ali povlačenjem smo dali Zrinjskom da igra viktorije ispred gola, a ljudi su na kraju ponuđeno iskoristili. Ne možeš disati jer ovi stalno napadaju, a ovi stalno napadaju jer ti čim loptu osvojiš njima je predaš.
Naravno. Ali treba neko ko zna prepoznati kvalitetnog igrača sa 15-16...-20 godina. Kod nas takvog nema.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 10:20 pmMa ne moraju mladi biti samo iz naseg OP.Ciljano dovodi mlade igrace iz cijele BIH, kao i strance tipa Amoaha i Santosa sto je bio.Prica na koju ce doci je garantovano igranje u Zelji i afirmacija koju nemaju u svom x klubu. Neces te sve mlade naci u 1.godini projekta, ali ce se jacati takav nacin rada iz godine u godinu i biti bolji u tome.salle86 je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 10:12 pmMORA TAKO, kad tad. Jedino je taj put ispravan.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 9:58 pmMa samo pola ekipe otjerati.Iskoristiti te pare da se jos vise vrati dug, obzirom da od Evrope ove sezone nece biti nista. Dobro razmisliti koji je smjer kluba i ekipe i da li je i ovo trener za duze staze!?
Mi MORAMO poceti afirmisati mlade igrace.Kako god, na bilo koji nacin.Dosta vise polovnjaka.Dosta vise rustemovia, kosorica, stilica, cocalica itd.Sve preko 25, adio, osim mozda dvojice ili trojice. Projekat kluba mora biti na terenu,a projekat je afirmisanje mladih igraca, dovodjenje i prodaja takvih.To je start i konacno neko mora vise izaci s tim planom.
Nije plan i ne moze plan kluba biti vracanje dugova, a poslije sta Bog da!?
Nije problem poraza, problem je uzasnog izgledanja na terenu, a to nije samo trener.To je NEKVALITET!!
Samo što niko nema muda da se odluči na to. Da kaže OK, evo 3 sezone nemamo nikakvih ciljeva sem opstanka, igraćemo sa 8 juniora i 3 starca.
Doduše pitanje je gdje selektirati te mlade kad nam je OP sve gori i gori a nema nikog u klubu ko može prepoznati talenta negdje vani prije nego što neko drugo ne dovede sve ono što valja.
Yebo ovaj poraz, on je najmanji problem. Trebali smo realno izgubiti 5-1, to je veći problem. A najveći bi bio što bi ovi "fudbaleri" da smo kojim slučajem dobili, da nas sreća nije držala "samo" 80% utakmice već kompet...što bi pomislili da znaju, opet bi išli storiji po Instagramu i samohvaljenja.
Ufff
Neka Bekrić angažuje Jakovljevića da im on održi motivacione govore pred važne duele sa Slobodom i Širokim i obavezno da mu se pokloni buket cvijeća.
Ma 100%505 VITEŠKA je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 10:29 pmMa brate ja se sve nadao bice nesto bice,ali od ovoga nema nista,ja ne znam sto meni ovo u zivotu treba.
Veceras sam izgubio svaku nadu
Klub su na svojevrsan nacin ugasili navijaci i niko drugi,ova dubioza moze godinama trajati
Ja se jadno osjecam,bas ono stidljivo i nemocno
Ovo moze pomoci samo teski rezim jednog covjeka sa parama i da se on sve pita
Gdje su se navijaci pitali tu nikad nista nije bilo dobro