Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

cikazubo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 24, 2023 12:54 pm

Cijena dresa je sasvim realna, 100KM, nadjite mi jeftiniji dres nekog kluba za ovu sezonu.
Print na ledjima, takodje svugdje se naplacuje, niko to dzaba ne radi.

Sta je cudno je naplacuvanje printa generalnog, ne znam jel ovo u dogovoru s grupom radjeno, ako jeste onda je to vjerovatno pokusaj obostrani da se u klub namakne jos koja marka, ako nije onda je cisti bezobrazluk.

volimtezeljo

čet avg 24, 2023 12:56 pm

Mozda su dobili od Macrona bez printa. Pa jbg sve se to treba platiti. Ali Bgm poskup je dres za dosta ljudi.

salle86
Kontakt:
Status: Online

čet avg 24, 2023 1:16 pm

Ne znam koliko je realno i moguće, da fan shop ubaci kartično plaćanje. Vjerujem da bi imalo koristi više nego što je to trošak organizovati
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

zeljoiznadsvega
Kontakt:

čet avg 24, 2023 1:24 pm

Ja sam prije utakmice sa Minskom kupovao majice, uredno platio karticom.

salle86
Kontakt:

čet avg 24, 2023 1:42 pm

zeljoiznadsvega je napisao/la:
čet avg 24, 2023 1:24 pm
Ja sam prije utakmice sa Minskom kupovao majice, uredno platio karticom.
Nisam se dobro izrazio, mislio sam one sive kako se već zovu "šoping kartice" na rate.
Ok, jedan dres suvenir nešto sitno i nije pljačka...ali vjerujem da ima onih koji bi se "namirili" i za par stoja pa da odbija na rate :)
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ublehas
Kontakt:

čet avg 24, 2023 1:58 pm

volimtezeljo je napisao/la:
čet avg 24, 2023 11:57 am
Mi kao sponzori kluba, moramo doplatiti 20 KM da nam se isprinta reklama na dresu..
Navodno toliko uzima štamparija...

exbabilon
Kontakt:

čet avg 24, 2023 2:16 pm

Josip Martinovic (Čapljina) na centru u subotu.

Zvaka72
Kontakt:

čet avg 24, 2023 2:30 pm

santakuruz je napisao/la:
čet avg 24, 2023 11:05 am
Evo sad dres Besiktasa 88 dolara i neki iz ranijih sezona na akciji 66 dolara

Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ne znam fakat bio shop u outletu Kala, čini mi se, i ja namjerno ušao jer je Pjanić tad igrao i njegov dres cca koštao 50 KM.
A evo cijena novih dresova

slika
Plava porodica me ubi u pojam.

Occasionally
Kontakt:

čet avg 24, 2023 2:37 pm

cikazubo je napisao/la:
sri avg 23, 2023 10:35 pm
IlProfessore je napisao/la:
sri avg 23, 2023 3:59 pm
Ja mislim da je na toj utakmici počelo puštanje dima iz lokomotive svaki put kada damo pogodak. Čak je bila i ušminkana od te utakmice poprilično. I ta mi je misao milion puta na pameti, ali me dnevna dešavanja pometu, a odavno želim nešto reći: volio bih više od svega na svijetu da se ona lokomotiva uglavi negdje između juga i istoka ili juga i zapada, lokomotiva je simbol, mi smo ŽELJEZNIČAR, a i definitivno bi bili jedinstveni u svijetu fudbala i brendirali bi se kao nedodirljivi unikat. Ne znam zaista da li je to moguće, da li postoje neki pravilnici PLBIH koji nam to otežavaju i sl, ali lokomotiva na mjestu na kojem je trenutno je kao da je u Pazariću. I iskren da budem, nadam se da nisam jedini kojem ona nedostaje da mu bude "na oku" cijelu utakmicu.
Apsolutno, cesto sam dok sam studiro strance vodio na Grbavicu na te utakmice, lokomotiva je uvijek bila najzanimljiviji dio stadiona tim ljudima, to bi bila prava stvar za nas imidz da se vrati negdje na vidno mjesto.
slika
slika

damirfile
Kontakt:

čet avg 24, 2023 3:03 pm

Lokomotiva moze iza istoka biti fino okolo uraditi , moze se to fino smisliti. Ne bi ja nju na stadion zauzima puno prostora.

IlProfessore
Kontakt:

čet avg 24, 2023 3:15 pm

damirfile je napisao/la:
Lokomotiva moze iza istoka biti fino okolo uraditi , moze se to fino smisliti. Ne bi ja nju na stadion zauzima puno prostora.
Nije to to kada se nalazi zabačena iza istoka, kad tome dođe vakat može i anketa, uvjeren sam da bi je više od 90% ljudi željelo na stadionu a čisto sumnjam da bi uzela nešto značajnije kapaciteta, možda par stolicaa u jednom dijelu, a ako ode kod zapada haman i bez toga.

@Occasionally, svaka čast.

damirfile
Kontakt:

čet avg 24, 2023 3:20 pm

damirfile je napisao/la:
Nije to to kada se nalazi zabačena iza istoka, kad tome dođe vakat može i anketa, uvjeren sam da bi je više od 90% ljudi željelo na stadionu a čisto sumnjam da bi uzela nešto značajnije kapaciteta, možda par stolicaa u jednom dijelu, a ako ode kod zapada haman i bez toga.

Al kad pogledas buduci izgled stadiona , da se jug napravi kao sjever sto je realno , onda nema mjesta ni na jugozapadu.

cikazubo
Kontakt:

čet avg 24, 2023 3:29 pm

Hocemol wc solju od stadiona ili autentican stadion kako dolikuje nasem klubu.
Ljudi se ibrete Pampasu u Osijeku, al ja ljepseg a “mrtvijeg” stadiona nisam vidio, sterilan do bola.
Treba koristiti sva raspoloziva sredstva da istaknemo tu autenticnost kluba i stadiona a lokomitiva je bas vrhunska i ne mislim da zauzim mnogo prostora. Kao sto imaju tuneli na spoju sjevera sa drugim tribinama tako treba i jedan prostor za lokomitvu ispod neke od zdenki buduceg juga, ako ga docekamo ikako.

IlProfessore
Kontakt:

čet avg 24, 2023 3:33 pm

damirfile je napisao/la:
čet avg 24, 2023 3:20 pm
damirfile je napisao/la:

Al kad pogledas buduci izgled stadiona , da se jug napravi kao sjever sto je realno , onda nema mjesta ni na jugozapadu.
Ovo je sad diskusija haman pa u domenu ŠBB-KBB, ali se iskreno nadam da ni Manijaci neće htjeti, a ni arhitekta i ljudi koji će raditi na istom projektu neće projektovati jug kao sjever, već se nadam tu ovoj fomi "kurve" (krivine, krivuljave tribine, kakav je i danas) i u tom slučaju bi bilo vrlo realno za određen prostor na jugozapadu (eventualno ponuditi izgradnju nekog poslovnog objekta u samom ćošku, prostora koji bi se izdao/prodao ili neki drugi vid partnerstva).

Majkel
Kontakt:

čet avg 24, 2023 3:43 pm

Zvaka72 je napisao/la:
čet avg 24, 2023 2:30 pm
santakuruz je napisao/la:
čet avg 24, 2023 11:05 am
Evo sad dres Besiktasa 88 dolara i neki iz ranijih sezona na akciji 66 dolara

Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ne znam fakat bio shop u outletu Kala, čini mi se, i ja namjerno ušao jer je Pjanić tad igrao i njegov dres cca koštao 50 KM.
A evo cijena novih dresova

slika
za 50 eura u turskoj kupiš stadion Bešiktaša :ganja:

Stuart2
Kontakt:

čet avg 24, 2023 3:45 pm

Ne mora orginal lokomotiva ići unutar stadiona. Kakve su mogućnosti da se napravi ista replika od stiropora ili kartona ili plastike ili kombinacija svega ovoga. I da je lagana i da se može staviti negdje da visi sa krova ili tako negdje da se vidi i da zviżdi kad padne gol. Neki ljudi imaju zlatne ruke i mogu čuda uraditi. Možda i među nama ima takvih.
Bili bi orginalni na cijelom svijetu.
Hocemo juznu tribinu !

BHDragons
Kontakt:

čet avg 24, 2023 3:50 pm

Nisam za to da lokomotiva bude na tribini. To ni na šta ne bi ličilo. Ali idealno bi bilo da se postavi iznad budućeg juga gdje je tzv. šuma pri samom tranzitu na nekom postamentu osvjetljena sa svih strana kao spomenik i to bi bila prava atrakcija, a ispod bi se možda mogao napraviti manji trg i pristup južnoj tribini. Tuda je nekada i prolazila pruga.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

IlProfessore
Kontakt:

čet avg 24, 2023 3:59 pm

Ne da bude lokomotiva na tribini, već da bude u podnožju tribine, između tribine, ispod tribine ili na nekom drugom mjestu koje bude slobodno u tom trenutku a lahko izvodljivo. I nema smisla praviti nove lokomotive, kartone, papire, zezancije, kad već imamo pravo po kojoj bi bili unikatni. To onda nije ništa specifično za nas, već bi to bila random maskota kratkog roka trajanja.

ficobahtic
Kontakt:

čet avg 24, 2023 4:01 pm

salle86 je napisao/la:
čet avg 24, 2023 1:16 pm
Ne znam koliko je realno i moguće, da fan shop ubaci kartično plaćanje. Vjerujem da bi imalo koristi više nego što je to trošak organizovati
Kako mislis , odavno moze karticno placanje. Aha ok mislio si na placanje na rate, moraju uzeti onda POS od Raiffeissena ili UniCredita ako se ne varam.

SamoNapad
Kontakt:

čet avg 24, 2023 4:34 pm

Nama je tad Željo bio sve. Mislim, da dođeš do prvog tima..., ja nikad nisam razmišljao da dođem negdje, da igram... Meni je Željo bio... - rekao je Džeko.
🙌💙

Trenutno korisnika/ca: Dzezvar, salle86, SamoNapad i 45 gostiju.

Prijava