Sve je to u redu, ali to nije razlog da pises sa dva profila, revolt i ludvig leple.Ludvig Leple je napisao/la: ↑ned avg 06, 2023 11:57 amSpominjem jer je istina. Izvor nije bitan, ali je vrlo blizak klubu. Znam da i ti imaš neke ljude pa provjeri slobodno.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 9:17 pmBoldirano pominjes vec 2.put ovdje na forumu. Daj dokaze da je to zaista tako, jer bi bilo max.neozbiljno i od naseg trenera i od cijelog kluba da se igrac za takve postupke automatski ne disciplinuje, jer niko nije iznad kluba.Ludvig Leple je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 6:22 pmA jeste se raskukali...
Amoah ode za 500k, a sa Mekićem je dogovor koliko sam upućen da odigra evropu za nas i može ići.
Što se tiče Amoah ja se iskreno nadam da će otići čim prije jer unosi nemir u svlačionicu, odbija da dolazi na video analize i da plaća penale za svoje postupke. Što se mene tiče prodajte ga još jučer.
Meka nam je najbolji igrač i sad je vrijeme da zaradi barem neku kintu u životu.
Ne dovodite Sadikovica tako vam života vaših, taj alibi igrač veze nema sa životom, a igranje u Kolubari je samo potvrda toga.
Ko ti je izvor za takvu informaciju? Ovo su ozbiljne optuzbe na njegov racun.Neko ko unosi nemir i ne postuje klub ne odigra cijelo poluvrijeme sa povrijedjenom preponom.
Da se razumijemo ja Amoaha ne mirišem od kako je došao i nije mi igrač koji pravi prevagu. Mnogo više je sjebao nego napravio dobrog.
Laž... Reci izvoru da nema pojma o zivotuLudvig Leple je napisao/la: ↑ned avg 06, 2023 11:57 amSpominjem jer je istina. Izvor nije bitan, ali je vrlo blizak klubu. Znam da i ti imaš neke ljude pa provjeri slobodno.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 9:17 pmBoldirano pominjes vec 2.put ovdje na forumu. Daj dokaze da je to zaista tako, jer bi bilo max.neozbiljno i od naseg trenera i od cijelog kluba da se igrac za takve postupke automatski ne disciplinuje, jer niko nije iznad kluba.Ludvig Leple je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 6:22 pmA jeste se raskukali...
Amoah ode za 500k, a sa Mekićem je dogovor koliko sam upućen da odigra evropu za nas i može ići.
Što se tiče Amoah ja se iskreno nadam da će otići čim prije jer unosi nemir u svlačionicu, odbija da dolazi na video analize i da plaća penale za svoje postupke. Što se mene tiče prodajte ga još jučer.
Meka nam je najbolji igrač i sad je vrijeme da zaradi barem neku kintu u životu.
Ne dovodite Sadikovica tako vam života vaših, taj alibi igrač veze nema sa životom, a igranje u Kolubari je samo potvrda toga.
Ko ti je izvor za takvu informaciju? Ovo su ozbiljne optuzbe na njegov racun.Neko ko unosi nemir i ne postuje klub ne odigra cijelo poluvrijeme sa povrijedjenom preponom.
Da se razumijemo ja Amoaha ne mirišem od kako je došao i nije mi igrač koji pravi prevagu. Mnogo više je sjebao nego napravio dobrog.
Skinut će se s liste Island ili BiH, zavidno ko prođe Breidablik ili Zrinjski. Ali gledaj ti te elite i u kakvom smo društvu. I onda ovaj mamlaz iz Sarajeva dovede igrača koji nije igrao godinu dana i da mu platu 50 hiljada mjesečno, da igra samo našu ligu. Nerealno.Grbavica je napisao/la: ↑ned avg 06, 2023 2:14 pmUEFA countries which have never had a club qualify for the group stage of a European competition:
Andorra
Bosnia & Herzegovina
Georgia
Iceland
Malta
Montenegro
Northern Ireland
San Marino
Wales
The Faroe Islands have been officially removed from that list after Klaksvíkar Ítróttarfelag, from the town of Klaskvík (population: 5001) beat Swedish side Hacken on penalties to make it to the third round of UCL qualifiers, meaning no matter what happens in their next game, they will be in the UECL group stages this season.![]()
Meni je vrlo bitan izvor.Slobpdno napisi.Moze i u pp.Na takve stvari se mora odreagovati. Nemoguce je graditi ozbiljan klub i imati zdravu atmosferu, a da se takve stvari tolerisu.Ludvig Leple je napisao/la: ↑ned avg 06, 2023 11:57 amSpominjem jer je istina. Izvor nije bitan, ali je vrlo blizak klubu. Znam da i ti imaš neke ljude pa provjeri slobodno.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 9:17 pmBoldirano pominjes vec 2.put ovdje na forumu. Daj dokaze da je to zaista tako, jer bi bilo max.neozbiljno i od naseg trenera i od cijelog kluba da se igrac za takve postupke automatski ne disciplinuje, jer niko nije iznad kluba.Ludvig Leple je napisao/la: ↑sub avg 05, 2023 6:22 pmA jeste se raskukali...
Nije.
Ne znam vala na koju foru, igrao je za Osijek zadnje utakmice i u Evropi i u ligi.