Dzaba sve, bilo je raje da na jug na derbi dodje u crvenoj jakni.. meni licno odvratna boja.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto jul 25, 2023 2:09 pmDrago mi je da opet idemo svi u plavim majicama. Treba to cesce praktikovati mimo evrope.
Dolazak u crvenoj / roza majici (bilo je slucajeva) vidim kao cistu provokaciju.
Nemoguce je da u 2023 nemas pristup internetu.
Sto se tice starijih osoba nemoguce je da negdje nisi cuo za dolazak u plavim majicama, premda se pricalo o tome 4 5 dana prije prosle tekme. Hajde i da nisi čuo, zasto bi dosao u crvenoj / roza na utakmicu hahaha ne razumijem.
Nadam se da ce se ljudi "potruditi" i ispostovati ovaj put..
Naravno da ne treba niko nikoga dirati, niti izbacivati s stadiona. To je ono nesto sto nije Zeljo i Zeljini navijači. Uostalom, ta osoba je platila kartu sto je u konacnici najbitnije.volimtezeljo je napisao/la: ↑uto jul 25, 2023 2:40 pmDzaba sve, bilo je raje da na jug na derbi dodje u crvenoj jakni.. meni licno odvratna boja.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto jul 25, 2023 2:09 pmDrago mi je da opet idemo svi u plavim majicama. Treba to cesce praktikovati mimo evrope.
Dolazak u crvenoj / roza majici (bilo je slucajeva) vidim kao cistu provokaciju.
Sto se tice starijih osoba nemoguce je da negdje nisi cuo za dolazak u plavim majicama, premda se pricalo o tome 4 5 dana prije prosle tekme. Hajde i da nisi čuo, zasto bi dosao u crvenoj / roza na utakmicu hahaha ne razumijem.
Na zadnjoj utakmici sto se desilo Mehi, to nije uredu. Jednostavno, nema pravo niko nikoga da dira. On se svakako ne bi primjetio. I ono sto me "boli" da neko nekogs moze izbaciti sa stadiona, da niko ne reaguje.. (bio sam na sjeveru)
Ne dolazi, suspendovan je. Mene više ovaj veznjak kapiten zanima.
Bolje da si odmah rekao da je dzaba, jer ce ti sad ovi iz novog sarajeva biti iz lukavca
koja nijansa plave?SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto jul 25, 2023 2:09 pmDrago mi je da opet idemo svi u plavim majicama. Treba to cesce praktikovati mimo evrope.
to je vjekovni dio lukavca dok se on prostirao do dreznice
nije bitno,samo jako i ni mesi im nece pomoci
nece meni niko govoriti sta cu obuci