Mogla bi i ta opcija, Drina Hajdarević a da onda igra Amoah. Mada i Drljo bi sutra mogao napraviti dar mar po krilu, totalno su loši na bekovima.BHDragons je napisao/la:Šta je s Drinom, što ne bi on bio drugi? Aco i Coca su prespori, što se vidjelo protiv Posušja.
Mislim da cemo iz kontri pokusati, jer oni su ti koji morjau ganjati rezultat, mi bas i ne. U sredini sa Hajdarevicem i jos nekim igracima mozda je tako i najbolje.Ujko je napisao/la: ↑sub maj 27, 2023 11:33 pmKakvu li je taktiku Basic pripremio za sutra, da li cemo im prepustiti posjed i ici
na kontre ili cemo ih napasti od prve minute ? Nadam se da je svjestan da to nece
biti utakmica u kojoj se umire od ljepote i gdje ce biti puno fudbalskih poteza, nego
jedan od onih rovovskih ratova gdje se ide djonom u zglob i laktom u rebra i u zube...
Mi imamo cetvoricu fajtera za takve situacije - Hajdarevic, Beganovic, Krpic i Haracic.
Mislim da ce Santosa polomiti, neka mu je dragi Bog na pomoci...
Sad vec 1.90 i pada
Moze li i špic ovaj Bassit
U slucaju nase pobjede sigurno ce biti provokacija. Samo zadrzati hladnu glavu.ono.na je napisao/la: ↑ned maj 28, 2023 8:04 amJedna poruka za bracu Manijake s kojima ne mogu biti danas, a bio sam u najbitnijem momentu ove sezone.
Bez obzira na rezultat danas, a pogotovo u slucaju da domacin bude pred ispadanjem (kad je moguce da domaci navijaci podivljaju radi isfrustriranosti), ne smijemo nasjesti na provokacije ili bilo kakav konflikt i nerede. Bez obzira na rezultat, vodili ili gubili, moguce je da se ceka mali kiks s tribine ili klupe i da nam se uzmu 3 boda i dodijele domacinu.
Hajmo zavrsiti sezonu kako smo je odradili cijele godine!
Forza!
Kakve crne provokacije, da bogdom ostane na provokacijama. Prvo te gađaju topovskim dok izlazis, jednom je do mene puko topovski u onoj masi, do olova nista nisam cuo. Drugo gađaju te kamenjem govna dok prolazis pored njihove tribine do naseg sektora.storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 28, 2023 11:01 amU slucaju nase pobjede sigurno ce biti provokacija. Samo zadrzati hladnu glavu.ono.na je napisao/la: ↑ned maj 28, 2023 8:04 amJedna poruka za bracu Manijake s kojima ne mogu biti danas, a bio sam u najbitnijem momentu ove sezone.
Bez obzira na rezultat danas, a pogotovo u slucaju da domacin bude pred ispadanjem (kad je moguce da domaci navijaci podivljaju radi isfrustriranosti), ne smijemo nasjesti na provokacije ili bilo kakav konflikt i nerede. Bez obzira na rezultat, vodili ili gubili, moguce je da se ceka mali kiks s tribine ili klupe i da nam se uzmu 3 boda i dodijele domacinu.
Forza!
MANIJACI koji dolazite danas na zapadnu tribinu Tušnja, navijajte, nemojte molim Vas pristati na njihove provokacije. Molim Vas, ne treba nam zabrana i kazna zbog teoretičara zavjera a zadnjih 5 godina su na ivici ispadanja.Diverzant je napisao/la:Kakve crne provokacije, da bogdom ostane na provokacijama. Prvo te gađaju topovskim dok izlazis, jednom je do mene puko topovski u onoj masi, do olova nista nisam cuo. Drugo gađaju te kamenjem govna dok prolazis pored njegove tribine do naseg sektora.storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 28, 2023 11:01 amU slucaju nase pobjede sigurno ce biti provokacija. Samo zadrzati hladnu glavu.ono.na je napisao/la: ↑ned maj 28, 2023 8:04 amJedna poruka za bracu Manijake s kojima ne mogu biti danas, a bio sam u najbitnijem momentu ove sezone.
Forza!
Najjace mi je bilo kad su se jednom digli gore na zadnji red tribine i gadjaju, psuju odozgo dok mi idemo prema nasem sektoru. Neki naš brat, uze dva onako veća kamena s poda, i baci oba i dvojicu njihovih govana ukide ko da ih Bog nije dao.
Tako je, dogovoreno je sve sa komesarom za bezbjednost i policijom, aBd ulazak će biti obezbijeđen i siguran.Eisenbahner1921 je napisao/la:Obzirom da će danas sektor za goste biti na početku tribine (gledajući od ceste prema stadionu), nadam se da će toga biti manje danas, jer nećemo prolaziti ispod njih kad se bude ulazilo na stadion. Kako neko reče prije, doći ćemo prije početka utakmice tako da ni njihovi ne bi trebali svi biti skoncentrisani na glavnoj tribini.
Mislim da je to generalno pogoršano u zadnje vrijeme. Zadnjih 10ak godina.