Basic za razliku od Mulalica ima viziju sta ne valja i sta treba korigovati.
Bio je onaj trener Krupe u podcastu Meridian.
E ako je tebi prvo poluvrijeme bilo solidno, izvinit ćeš me al' se u fudbal razumiješ k'o Mara u kriv k***c.Zvaka72 je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 9:55 pmAl fakat si uporan u pm. Ja ne kontam a ti kontaš.blueboy je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 9:48 pmOpet ne kontaš. Ne tri najgora poluvremena, nego jedno od tri najgora poluvremena u zadnjih pet godina i to odgovorno tvrdim.Zvaka72 je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 9:43 pm
Sabrao sam se ja i oduzeo jarane. Mi za cijelo proljeće sa Mulalićem nismo napravili šansi kao u 5 tekmi sa Bašićem. A to što si ti napisao u postu je klasično pljuvanje i laganje. Možda ti i podržavaš Bašića ali si jedva dočekao da pljuješ. Kritika je u redu ali reći najgora 3 poluvremena u zadnjih 5 godina je pljuvanje.
Poz.
Eh sad, ti meni reci koje su to silne šanse bile u prvom poluvremenu, pa da vidimo jesam li ja u pravu ili ti?
Kontam ja da si pljuvač i pljujući ne želiš dobro Želji jer si isti kao i oni što su počeli zviždati u 25 minuti utakmice.
Željo je danas solidno odigrao prvo pouvrijeme imali smo pad od nekih 10 minuta.
A za šanse pogledaj ponovno prvo poluvrijeme molim te.
S istoka je danas naša lijeva strana u prvom poluvremenu izgledala kao da su im oni ludi Brazilci uključili skrivenu kameru i pravili smicalice. Ako neko bude imao snage da pogleda ponovo, po danu samo gledati, po noći je to gore od najstrašnijih horora.
Vidim i po tvojim komentarima da si Alex Ferguson. Pamćenje ti je ko kod zlatne ribice ja sam gori što se s tobom o raspravljam nisam odmah skontao da si ti napisao da nas je mnogo ekipa nadigralo ove sezone i to više puta. Ti jarane ili ne gledaš utakmice ili ne vidiš dobro jer to može napisati čovjek koji je slijep ili ,ograničen, .blueboy je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 10:10 pmE ako je tebi prvo poluvrijeme bilo solidno, izvinit ćeš me al' se u fudbal razumiješ k'o Mara u kriv k***c.Zvaka72 je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 9:55 pmAl fakat si uporan u pm. Ja ne kontam a ti kontaš.
Kontam ja da si pljuvač i pljujući ne želiš dobro Želji jer si isti kao i oni što su počeli zviždati u 25 minuti utakmice.
Željo je danas solidno odigrao prvo pouvrijeme imali smo pad od nekih 10 minuta.
Opet si fulioZvaka72 je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 10:29 pmVidim i po tvojim komentarima da si Alex Ferguson. Pamćenje ti je ko kod zlatne ribice ja sam gori što se s tobom o raspravljam nisam odmah skontao da si ti napisao da nas je mnogo ekipa nadigralo ove sezone i to više puta. Ti jarane ili ne gledaš utakmice ili ne vidiš dobro jer to može napisati čovjek koji je slijep ili ,ograničen, .blueboy je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 10:10 pmE ako je tebi prvo poluvrijeme bilo solidno, izvinit ćeš me al' se u fudbal razumiješ k'o Mara u kriv k***c.Zvaka72 je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 9:55 pm
Al fakat si uporan u pm. Ja ne kontam a ti kontaš.
Molim te ne repliciraj mi jer nemam namjeru se sa tobom cijeli noć raspravljati.
Uz takve navijače nama neprijatelji ne trebaju.
Poz i doviđenja.
Meni se čini ,kao da sam nekad pročitao da je međusobni omjer ukinut za treći dio prvenstva kad je uveden trokružni sistem, za prva dva dijela važi. Možda griješim, komentarišem na osnovu onog što sam pročitao.
Kako je mangupski ukazao na sve krađe i lopovluke a bez da je rekao da je neko lopov.Jacksparrow je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 10:46 pmNikada nam vise nisu treneri i navijaci drugih klubova pa i pojedini igraci pljuvali trenera kao sto pljuju Basica... sto li je to tako, nije valjda da im je toliko zaparala usi izjava o busenju lopti ili to nije jedini razlog.