Stae rec haha, više je nema, došla mlađa, ženu srce udaralo konstantno, cugne i dodje na casKapiten je napisao/la:jestLARS1921 je napisao/la:Cuj sve elektrotehnicari a niko veze nema
nego jel kome zlata engleski predavala![]()
Stae rec haha, više je nema, došla mlađa, ženu srce udaralo konstantno, cugne i dodje na casKapiten je napisao/la:jestLARS1921 je napisao/la:Cuj sve elektrotehnicari a niko veze nema
nego jel kome zlata engleski predavala![]()
Odvaljivanje prozora, pa kad krene pričat o ratu i nekakvu člansku sta li je imalaKapiten je napisao/la:Ma kod nje cas lici na sve osim na cassta se kod nje radilo...
Eh, cuj mlađa dosla sadMeni je prva 2 razreda Sabina predavala
A Zlata je morala i dobit otkaz nakon svega sto se desavalo na nasim casovima kod nje ...
Nije, nije.cala je napisao/la:Kod Zlate ja za 5 ljudi odgovarao citavu godinu.
Kapiten, garant ti je Marina ba razredna
Kako je necu znati majku joj, zbog nje sam Auguste u skoli provodio..Kapiten je napisao/la:Nije, nije.cala je napisao/la:Kod Zlate ja za 5 ljudi odgovarao citavu godinu.
Kapiten, garant ti je Marina ba razredna![]()
zadnje 2 godine mi bila ona debela (ogromna zena, nesto je bolesna mislim...). Mozda je vi i ne znate posto mi se cini da ste malo stariji. Ja sam bio marketing i telekomunikacije... ona predavala biznis i marketing. Zena pegla po 2 casa oko tih neopravdanih, nasih sranja ... A i jest mi bio razred katastrofa fakat, svakakvih je bilo i razumijem je donekleDirektor nas jednom htio sve izbacit pred kraj cetvrtog razreda...
A u prvom razredu mi je Nusreta bila razredna. Nju sigurno znate
hahahaha ista nam je tugaMinjore je napisao/la:Kako je necu znati majku joj, zbog nje sam Auguste u skoli provodio..Kapiten je napisao/la:Nije, nije.cala je napisao/la:Kod Zlate ja za 5 ljudi odgovarao citavu godinu.
zadnje 2 godine mi bila ona debela (ogromna zena, nesto je bolesna mislim...). Mozda je vi i ne znate posto mi se cini da ste malo stariji. Ja sam bio marketing i telekomunikacije... ona predavala biznis i marketing. Zena pegla po 2 casa oko tih neopravdanih, nasih sranja ... A i jest mi bio razred katastrofa fakat, svakakvih je bilo i razumijem je donekleDirektor nas jednom htio sve izbacit pred kraj cetvrtog razreda...
moze li 89 ....i cuveni odlazak u Italiju ?swra je napisao/la:Ima li slucajno raje na forumu generacija 88 koja je trenirala u zelji ?
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Delinjo i ja sam 89,samo sam ja stalno odlazio i dolazio,imao neke pauze !!delinjo je napisao/la:moze li 89 ....i cuveni odlazak u Italiju ?swra je napisao/la:Ima li slucajno raje na forumu generacija 88 koja je trenirala u zelji ?
Ooooooooo Minjore lafcinoo jugaaaaaMinjore je napisao/la:Kako je necu znati majku joj, zbog nje sam Auguste u skoli provodio..Kapiten je napisao/la:Nije, nije.cala je napisao/la:Kod Zlate ja za 5 ljudi odgovarao citavu godinu.
u juniorima sam braco presao u Olimpik haha ...a ti ?diego1921 je napisao/la:Delinjo i ja sam 89,samo sam ja stalno odlazio i dolazio,imao neke pauze !!delinjo je napisao/la:moze li 89 ....i cuveni odlazak u Italiju ?swra je napisao/la:Ima li slucajno raje na forumu generacija 88 koja je trenirala u zelji ?
Ko te je trenirao u juniorima,jel Stila ?
Men je stari sehaa bio trener , pa onda sarajevska bosna celavi magarac hamzic pa vratnik onda sam brate nogu rasjeko sili me ko jeleni karleusi silikonedelinjo je napisao/la:u juniorima sam braco presao u Olimpik haha ...a ti ?diego1921 je napisao/la:Delinjo i ja sam 89,samo sam ja stalno odlazio i dolazio,imao neke pauze !!delinjo je napisao/la:
moze li 89 ....i cuveni odlazak u Italiju ?
Ko te je trenirao u juniorima,jel Stila ?
ti si mucki provokatorsofronije je napisao/la:Mirso, koja je tvoja zelja, mislim koji nick