Hajdemo se mi sebi okrenuti...yebo ostale...bit ce sta ce biti...
Momcima koji sutra idu dole,neka je sretno...
Nisam ni rekao da je gotovo, ima jos dosta do kraja, problem je sto mi nemamo kontinuitet dobrih rezultata. Sutra bar nesto izvuci da se lakse dise.exbabilon je napisao/la: ↑sri apr 26, 2023 6:58 pmPa sta i da uzmu, iduce kolo cekaju Borca, pa dolaze nama. Dok mi docekujemo Igman i njih. Pa jel nesto gotovo ako uzmu danas? Nije. Sve je ovo otvoreno i nas se pita dosta, mozda i najvise.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑sri apr 26, 2023 6:52 pmJos da velez uzme ove na pecari i nek sudija svira kraj..
Aiii kad se sjetim onih poslijeratnih izvještaja.storm_raider je napisao/la: ↑sri apr 26, 2023 10:49 amMedina? Nekada je redovna bila na tekmama.milanribar je napisao/la: ↑sri apr 26, 2023 10:43 amDa a i šefica mu je željovac pravi tako da, lijepo bi bilo da Moja TV uzme premijer ligu opet, pa da gledamo utakmice na državnoj televiziji i sa poštenom emisijom o suđenju.storm_raider je napisao/la: ↑sri apr 26, 2023 10:14 amBas tako. Nevezano za ovo... da samo znate koja je ljudina Spaho, rijetko simpatican covjek.
Ovo sad što imamo je privatna mtel liga jednog čovjeka i jednog naroda...
Uze sirokiSulevelicanstveni je napisao/la: ↑sri apr 26, 2023 7:57 pmAko uzme siroki to je bolje nego velez da uzme. Sve je u nasim rukama na Grbavici, 3 od 3 ako bude evropa nece doci u pitanje.
Ma oni će poginut za kup, pogotovo ako ne budu među prve 4 ekipe. Al će i Zrinjski, jer im je ovo prilika da po prvi put osvoje duplu krunu. Otrest će ih svinjski, naše je da se borimo za četvrto mjesto, ako bude treće, još bolje.
Ma kakvi kupljeno, poklopilo se tako danas, šta će biti dalje vidjet ćemo. Široki ovom pobjedom prekinuo crni niz, ne bih ih otpisao protiv Sarajeva, čini mi se da naredno kolo igraju na lavoru.
Kupljeno je ovo danas 100%. Prošlo kolo ih sve vrijeme vile nosale protiv TC, očistiše kartone im glavni igrači, logično znali su da danas imaju sigurna tri boda. Zrinjskom niko boda ne može da uzme, a raspalo Sarajevo im uzme sva tri, ma daj, gasi ligu, gasi svi hebo ovo.kvalitet je napisao/la: ↑sri apr 26, 2023 11:26 pmMa kakvi kupljeno, poklopilo se tako danas, šta će biti dalje vidjet ćemo. Široki ovom pobjedom prekinuo crni niz, ne bih ih otpisao protiv Sarajeva, čini mi se da naredno kolo igraju na lavoru.
Sarajevo ima bolestan pritisak, čim su rasterećeni odigraju dobro kao danas. Već na Koševu će pritisak biti, vidjet ćemo kako će reagovati.
Sve se slažem.Bilo mi je šuhveli čim su počeli čistiti kartone protiv TC.Sky1 je napisao/la: ↑čet apr 27, 2023 12:13 amKupljeno je ovo danas 100%. Prošlo kolo ih sve vrijeme vile nosale protiv TC, očistiše kartone im glavni igrači, logično znali su da danas imaju sigurna tri boda. Zrinjskom niko boda ne može da uzme, a raspalo Sarajevo im uzme sva tri, ma daj, gasi ligu, gasi svi hebo ovo.kvalitet je napisao/la: ↑sri apr 26, 2023 11:26 pmMa kakvi kupljeno, poklopilo se tako danas, šta će biti dalje vidjet ćemo. Široki ovom pobjedom prekinuo crni niz, ne bih ih otpisao protiv Sarajeva, čini mi se da naredno kolo igraju na lavoru.
Sarajevo ima bolestan pritisak, čim su rasterećeni odigraju dobro kao danas. Već na Koševu će pritisak biti, vidjet ćemo kako će reagovati.