Želim da napišem nešto o eventualnom izboru šefa i kada sam pročitao šta je napisao uvaženi gospodin Leon, ostalo mi je samo da se složim sa svim što je napisao.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto apr 11, 2023 8:18 amBrate, vjeruj tesko mi je palo. Povukao sam se u svoje odaje.![]()
Sto bi Mirva rekao, "Moram vam priznati da mi je danas malo teško."
Jos kad sam citao da su se razgovori vodili sa Zizovicem.![]()
Ako je vec ovaj covjek, onda podrska. Nadam se da ce ostati trener i sljedece sezone, bez obzira na ishod ove tekuce. Realno, nije se ni Jakir odmah proslavio.
Drago mi je sto je relativno novo ime kod nas. Ono sto je u Tuzli vodio, to je bila kao neka ispomoc, sta vec. Po meni nije ozbiljan i pravi angazman. A i Tuzla sama po sebi je "sumnjiv" klub. Tj. nije to istroseno ime u PL.
Ovo bi mu trebao biti pravi ispit. Taman da i on pokaze je li to sto ga mnogi ovdje smatraju i sto ga cesto povezuju s drugim klubovima i nerijetko je zelja pojedinih navijaca u PL.
Ne znam kako bih podnio da je Dudic. Covjek koji je ziheras u rangu Slavka Petrovica. Vec smo i pricali o tome i o uslovima i sta vec. Nije ni dosao, sprema alibi. Usput, one price iz Veleza da se ugradjivao u ugovore. Pa i onaj odlazak kad ih je ispalio i ispao neposten maksimalno. Nema neku prepoznatljivu igru i uz to je pitar.![]()
Meni to ne bi bio dobar izbor za nas.
O Slavenu Musi ne treba mnogo trositi rijeci.![]()
Nek je ovom covjeku sretno. Mlad je, nadam se da mu to nece praviti problem kod "starjesina" ekipe.
Treba mu dati najmanje 2 prelazna i 2 pripreme. Nadam se da ce tako i biti.
Pa da Bog dadne da i mi gledamo bar malo gledljivog i finog fudbala.![]()
Bez dodatnog filozofiranja...