Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

JocoStokić
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 10, 2023 1:01 am

Čuo sam i ja ali ne vjerujem da je to istina čovjek je milione napravio. Sigurno nije glup. Ovi statusi su mi šok ali iskreno zaslužio je više minuta.
Ne daj ispred nikome!

Diverzant
Kontakt:
Status: Online

pet mar 10, 2023 1:10 am

Ma nadam se da ce ga klub za njegovo dobro udaljiti od ekipe i da ce mu naći nekog dobrog psihologa/psihijatra. Žao mi momka, znam ko je i sta je bio, ovo sto radi nije on jednostavno
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

MiroslavKruzik

pet mar 10, 2023 2:28 am

Diverzant je napisao/la:
Ma nadam se da ce ga klub za njegovo dobro udaljiti od ekipe i da ce mu naći nekog dobrog psihologa/psihijatra. Žao mi momka, znam ko je i sta je bio, ovo sto radi nije on jednostavno
Najjače što će na kraju non šarlantno reći da to nije on pisao ili da je hackovan, jednostavno dijagnoza mu je takva.

Sulevelicanstveni
Kontakt:

pet mar 10, 2023 4:14 am

MiroslavKruzik je napisao/la:
pet mar 10, 2023 12:45 am
phpBB [video]

28:40 posebno je zanimljiv ovaj dio gdje govori o imovini Kluba i dugovima prema njemu

37:20 priča o uređenosti Kluba Veleža i funkcionisanju sistema unutar Kluba što se tiče organizacije i plata, stabilnosti Kluba, a kada mu je to nuđeno u Želji, srušio je takav održiv sistem u Klubu i ljude koji su to izgradili a Velež prepisao od njih.

54:57 priča o potencijalnom povratku u Želju. Zanimljiva je izjava da se nisu poklopile neke stvari i ne može se vratiti prije nego neke stvari ne raščisti sa Željom,aludirajući i na međuljudske odnose, te da mora biti čista situacija kada su u pitanju dugovanja Kluba ka njemu.

56:48 ponovna priča o imovini Kluba, potencijalnom investitoru i rješenje za izlazak iz dubioze
Nikad se rijesiti brkate spodobe.

ubaceni element
Kontakt:

pet mar 10, 2023 5:42 am

Sta je napisao Ara, ako moze neko pojasniti za nas koji ne visimo na njegovim profilima po socijalnim mrezama? :D

Dzezvar
Kontakt:

pet mar 10, 2023 5:45 am

pet mar 10, 2023 12:58 am
Diverzant je napisao/la:
pet mar 10, 2023 12:51 am
JocoStokić je napisao/la:
pet mar 10, 2023 12:45 am
Raja jel moguce sta Ara pise haahahahha
Ma čuo sam neke stvari koje ne bih da iznosim javno, dosta je škakljivo. Uglavnom treba mu se zahvaliti na suradnji i tjt. Vjerujem da je ara dobar momak i da ovo što mu se dešava nije njegovom voljom
Nije fino od nas koji ga poštujemo, ali njegova dijagnoza počinje štetiti ugledu Kluba.
Sto se cudite ovo oko Are...
A fino vam se obkasnjavalo sta nas ocekuje sa njim,al jok iznapadani smo i proglaseni ostrastenim mrziteljima kluba.
Ja se samo nadam da niti jedna uprava u buducnosti se nece rukovoditi zeljama i misljenjima navijaca.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

blueboy
Kontakt:

pet mar 10, 2023 6:01 am

slika
😂😂😂

Leon_Professional
Kontakt:

pet mar 10, 2023 7:03 am

pet mar 10, 2023 2:28 am
Diverzant je napisao/la:
Najjače što će na kraju non šarlantno reći da to nije on pisao ili da je hackovan, jednostavno dijagnoza mu je takva.
Zar ima dijagnozu?

Pa govorilo se o Ari, ali jok, s jednom nogom on može, on je klasa.
Čovjek ne može duel da iznese sa Velićem, a kamoli šta drugo.
Opet sve to je razumljivo, nema lik pripreme. Ostavio bih čovjek nadu i drugu priliku na ljeto, ali vidiš njegovo ponašanje i vidiš da on misli da je ovo dobro, da je on klasa, ne vidiš na njemu da se on nešto ima namjeru truditi.

Dzezvar
Kontakt:

pet mar 10, 2023 7:39 am

blueboy je napisao/la:
pet mar 10, 2023 6:01 am
slika
😂😂😂
Ma ja ba......m🤣🤣🤣🤣🤣
Sto bi gavran rekao logicno.....

milanribar
Kontakt:

pet mar 10, 2023 8:09 am

Pokušali su uticati na Aru da ne radi ovo po društvenim mrežama, kao što vidite ne ide baš.

BC1921
Kontakt:

pet mar 10, 2023 8:16 am

Tacno je ovo sto kaze @Milan, Ara pravi i probleme u svlacionici. Ali realno, reko je treneru ono sto svi misle a sute...
Krivina Jug

milanribar
Kontakt:

pet mar 10, 2023 8:31 am

Ne znam kakvu hoće minutažu, došao je zadnji na pripreme, ulazi svaku utakmicu. Istina je da je na derbiju kasno ubačen ali opet. Nema elemenata da radi ovo što radi, ima još dovoljno utakmica pred nama.
Strah me bilo da će unijet nemir u ekipi svojim dolaskom i nije dugo trebalo.

Leon_Professional
Kontakt:

pet mar 10, 2023 8:34 am

Sljedeca tekma sa Slogom.
Gledam evo kod kuce igraju skroz solidno. Izgubili su 2 tekme samo, od Posusja i Tuzle. Imaju 1 bod manje kuci od nas, ali i utakmicu manje. :D

Nisam ih gledao u ovoj polusezoni, samo sam upratio da se Sloboda zalila na sudjenje u toj tekmi. Ne znam da li imaju smisla te osnove da se gura Sloboda i Igman u nizi rang. Nadam se da nije tako, jer mi smo idealni da ih "poguraju" protiv nas.

Po meni, nekako je ovdje X najblizi. Ocekujem opet neko mrljanje sa nase strane, Acu sa Cocom, a Drina desno (Seha bi trebao, ali Edis ...) Teren ce biti los, jer se u kupu igralo po kaljuzi.

Dobra stvar kod nas je sto Jasarevic nadolazi. Prije svega psihicki. Kad on bude na dobrom nivou, imat ce i vise samopouzdanja i nadam se da ce vratiti one svoje navike iz Krupe kad je probijao s loptom unutra.
Drljo je fin igrac, ali imam dojam da smo dosta opasniji sa Amoahom na terenu.

plavi kanarinac
Kontakt:

pet mar 10, 2023 8:36 am

Senad1921 je napisao/la:
pet mar 10, 2023 8:16 am
Tacno je ovo sto kaze @Milan, Ara pravi i probleme u svlacionici. Ali realno, reko je treneru ono sto svi misle a sute...
Sta je rekao ?
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Grbavica
Kontakt:

pet mar 10, 2023 8:40 am

Diverzant je napisao/la:
E cuj non sarlantno
Ko nas je kleo, nije dangubio.

BC1921
Kontakt:

Ma ne moze Bekric sve sam, das mu vruc krompir u ruke i kazes snadji se. Kako se zavrsio razgovor sa Arom, tako je i sa Mulalicem. Obojica imaju svoju neku viziju, misle da su najpametniji. Malo veci problem je sto ce Aru pratiti par fudbalera, onda imas problem koji je vec pokucao na vrata. Nekoliko fudbalera je vec nezadovoljno, nestrucni stab nema rijesenja, ljudi u upravi trpaju probleme pod tepih... Sacekati ovu pauzu, rijesiti se i Hodzica i SŠ, pokazati da je klub iznad svega.

@plavi kanarinac
Edis ga isprozivo za fizicku spremu i ponasanje, ovaj njemu u svlacionici da nema pojma sa taktikom i da svako nazaduje s njim...
Krivina Jug

milanribar
Kontakt:

pet mar 10, 2023 8:46 am

Imamo dva ega u svlačionici trenutno kako stvari stoje. Prošle polusezone smo bili igrački slabiji al smo bili kompaktniji i ekipa smo bili. Sad već možda imamo problem.

Dzezvar
Kontakt:

pet mar 10, 2023 8:50 am

Pisalo se o tome pisalo.....

blueboy
Kontakt:

pet mar 10, 2023 8:51 am

Senad1921 je napisao/la:
Ma ne moze Bekric sve sam, das mu vruc krompir u ruke i kazes snadji se. Kako se zavrsio razgovor sa Arom, tako je i sa Mulalicem. Obojica imaju svoju neku viziju, misle da su najpametniji. Malo veci problem je sto ce Aru pratiti par fudbalera, onda imas problem koji je vec pokucao na vrata. Nekoliko fudbalera je vec nezadovoljno, nestrucni stab nema rijesenja, ljudi u upravi trpaju probleme pod tepih... Sacekati ovu pauzu, rijesiti se i Hodzica i SŠ, pokazati da je klub iznad svega.

@plavi kanarinac
Edis ga isprozivo za fizicku spremu i ponasanje, ovaj njemu u svlacionici da nema pojma sa taktikom i da svako nazaduje s njim...
A realno, i jedan i drugi su u pravu za ovo što su rekli jedan drugom.

blueboy
Kontakt:

pet mar 10, 2023 8:54 am

Edis je dobio dosta dobrih igrača u prvom mandatu kod nas. Nakon toga, u svim ekipama u kojim je radio on je radio s polovnjacima. On ne voli dobiti dobrog, ambicioznog igrača, jer on ne zna šta će s njim.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Diverzant, Google [Bot], Okolele, Ujko i 24 gosta.

Prijava