Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jan 20, 2023 10:55 am

campo87 je napisao/la:
pet jan 20, 2023 10:14 am
pozdrav braco manijaci, godinama citam forum i evo odlucio se tek sad registrovati i javiti

btw utakmica protiv famosa otkazana
Bujrum i dobrosao. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Norsborg
Kontakt:

pet jan 20, 2023 10:57 am

milanribar je napisao/la:
pet jan 20, 2023 10:45 am
Još jedan veliki problem a to bi riješilo puno stvari vezano za komunikaciju s navijačima, je taj što nemamo zvanični kanal/forum kluba. Forum na kojem bi pristup imali svi članovi kluba gdje bi pisali pod imenom i prezimenom. Facebook stranica nije rješenje, gdje imaju pristup navijači protivničkih klubova i razni lažni profili. tm.Org je nekada bio jak forum međutim mislim da isti treba prepustit Manijacima a klub i njegovi članovi moraju imati svoj zvanični forum.
Ovdje piše dosta željovaca ali nit se zna ko su ni da li su članovi, da li su dobronamjerni, na kraju krajeva da li uopšte idu na utakmice. Upravo zato nam treba mjesto gdje će članovi moći postaviti pitanja i dobiti informacije iz kluba.
Odlična ideja.

storm_raider
Kontakt:

pet jan 20, 2023 10:58 am

milanribar je napisao/la:
pet jan 20, 2023 10:45 am
Još jedan veliki problem a to bi riješilo puno stvari vezano za komunikaciju s navijačima, je taj što nemamo zvanični kanal/forum kluba. Forum na kojem bi pristup imali svi članovi kluba gdje bi pisali pod imenom i prezimenom. Facebook stranica nije rješenje, gdje imaju pristup navijači protivničkih klubova i razni lažni profili. tm.Org je nekada bio jak forum međutim mislim da isti treba prepustit Manijacima a klub i njegovi članovi moraju imati svoj zvanični forum.
Ovdje piše dosta željovaca ali nit se zna ko su ni da li su članovi, da li su dobronamjerni, na kraju krajeva da li uopšte idu na utakmice. Upravo zato nam treba mjesto gdje će članovi moći postaviti pitanja i dobiti informacije iz kluba.
Uh... kada sam im to predlagao, prije nego smo presli ovdje. Evo mogu ti obecati da desi li se to, ovdje cemo maksimalno izreklamirati taj kanal/forum.

Dzezvar
Kontakt:

pet jan 20, 2023 11:01 am

Jedna pozitivna stvar je ta sto se skupstina odrzala bez imalo pompe i glamouroznih najava,bez novinarskih govana....
Tako treba da ostane i ubuduce.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet jan 20, 2023 11:02 am

Iskreno kao navijac i clan kluba ja sam razocaran izvjestajem sa Skupstine.

Kako da ocekujete veci angazman navijaca kada mi navijaci i clanovi nemamo pojma ni gdje je ni sta je nas klub
Alea iacta est!

Leon_Professional
Kontakt:

pet jan 20, 2023 11:22 am

phpBB [video]

1:12:12

Sami ste rekli, a i logično je da obavijestite navijače.
Još niste. Glupo je, ispadate lažovi, niko vas nije vukao za jezik, ali ako kažeš onda i uradi.

Sky1
Kontakt:

pet jan 20, 2023 11:34 am

Ovakav pristup rješavanju problema može biti jako opasan po naš klub. Međutim cekamo do saopštenje, možda tu budu jasniji i precizniji.
Zadnja izmjena: Sky1, dana/u pet jan 20, 2023 11:34 am, ukupno mijenjano 1 put.

kvalitet
Kontakt:

pet jan 20, 2023 11:34 am

Ljudi moji, ovo je cirkus, ali vi kako hoćete...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

milanribar
Kontakt:

pet jan 20, 2023 11:36 am

cipiripi je napisao/la:

Kako da ocekujete veci angazman navijaca kada mi navijaci i clanovi nemamo pojma ni gdje je ni sta je nas klub
Iskreno da ti kažem ni sam ne znam šta bi napisao da sam u klubu, jer ni oni do zadnjeg dana nisu znali na čemu su a ni sad ne znaju definitivno.
Sada ispada da je ovo naš izlazak iz pregovora sa Diglisićem jer se on nije očitovao niti je zvanično odustao od nas. Ne bi bio u koži predsjedniku iskreno eto...

Dzezvar
Kontakt:

pet jan 20, 2023 11:43 am

cipiripi je napisao/la:

Pa vecini je jasno gdje smo i sta smo......
Ova i svaka naredna skupstina kluba nece donijeti nista spektakularno sve dok ne dodje gazda odnosno strateski partner....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

storm_raider
Kontakt:

pet jan 20, 2023 11:44 am

Pa nema sta, trazimo novog strateskog partnera i to je tu u globalu... Nadamo se Amirovom transferu sto prije i tim parama. Bez toga ce bas biti guravo.

Leon_Professional
Kontakt:

pet jan 20, 2023 11:48 am

Nek provjere spam, možda je mejl tamo završio.

Čovjek nas vuca godinu i po, glupo je očekivati da će prihvatiti baš sad.
Nažalost, imamo još 5 mjeseci, a navijači su se izmuzli.

Na hajr. Jer plan očito nemamo.

ANamelessGhoul
Kontakt:

pet jan 20, 2023 11:51 am

Hajmo opet americkim zastavama mahat
Kakva bruka

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jan 20, 2023 12:08 pm

Kad oni nisu u stanju da naprave marketing vezano za clanske, shop itd. Sta ocekivati za krupnije stvari. Bitno je da su bili kod Ceferina i dres poklonili.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

fanaticZeljin
Kontakt:

pet jan 20, 2023 12:20 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
pet jan 20, 2023 12:08 pm
Kad oni nisu u stanju da naprave marketing vezano za clanske, shop itd. Sta ocekivati za krupnije stvari. Bitno je da su bili kod Ceferina i dres poklonili.
Bravo, ebo im on mater , kad počnem citati o upravi ljudi se bore , rade , Bgm po ovim slikama sa skupštine svi su smrkniti, ovaj drug sa foruma pogotovo , smrko se ko aksam...
Srcu draga, boja PLAVA !

igla
Kontakt:

pet jan 20, 2023 12:22 pm

Ja vjerujem da ljudi imaju toliko "dnevnih" problema da im se teško posvetiti nekoj akciji, marketingu i sl.
Ali ono što mogu je biti još transparentniji, jer su mi ova saopštenja i izjave ispred kruga u stilu zabrinutosti međunarodne zajednice za stanje u BiH. Ako već "pecaš" navijače i njihove pare konstantno, onda moraš biti otvoreniji još.

campo87
Kontakt:

pet jan 20, 2023 12:30 pm

Ja ne kontam šta ovi iz uprave kontaju, kako i šta dalje?
Puno akcija od samih navijača je završeno, taj novac je vjerovatno utrošen do sada, evo sada ponovo članske na redu. Prošle godine za broj učlanjenih je najviše privuklo pažnje rad i trud Manijaka kako bi spasili klub. Ove godine to dosta sporije ide. Nema hajca od navijača, pa nema ni tog broja članskih. I da se pokrene ponovo akcija učlanjivanja, okej opet ćemo podržati, ali i to će proći, poslije toga šta dalje?

Charlie Sheen
Kontakt:

pet jan 20, 2023 12:48 pm

Clanska karta bi trebala biti obavezna za sve koji se smatraju navijacima kluba a ne da to neko gledao kao da se prosi od navijaca.
Ovu upravu ne branim ali zaboravljamo da niko ziv od toliko Zeljovaca prije dvije godine nije htio u klub,ljudi su preuzeli funkcije kada niko drugi nije htio i ne razumijem gdje su tad Zeljovci bili sa svojim idejama i parama.
Ne kazem da sve rade kako treba ima stvari koje i meni smetaju ali ne razumijem cemu ovakve kritike, pa imali ste izvjestaj nedavno da je ova godina finansijski izmirena bez dugova, znaci da se moze i bez prodavanja guzice, jebu nas repovi od ranije a koliko me sjecanje sluzi tada nije bilo ovoliko zabrinutih Zeljovaca i nije se trazila dlaka u jajetu a bogme itekako je trebalo.
Trazite krivce u pogresnim ljudima, momci rade koliko je u njihovoj moci sigurno ako neko misli da moze pomoci sa idejom ili finansijama zna adresu kluba,sigurno ga nece niko vratiti sa vrata.
Nikako da naucimo iz gresaka iz proslosti.

campo87
Kontakt:

pet jan 20, 2023 1:10 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
pet jan 20, 2023 12:48 pm
Clanska karta bi trebala biti obavezna za sve koji se smatraju navijacima kluba a ne da to neko gledao kao da se prosi od navijaca.
Ovu upravu ne branim ali zaboravljamo da niko ziv od toliko Zeljovaca prije dvije godine nije htio u klub,ljudi su preuzeli funkcije kada niko drugi nije htio i ne razumijem gdje su tad Zeljovci bili sa svojim idejama i parama.
Ne kazem da sve rade kako treba ima stvari koje i meni smetaju ali ne razumijem cemu ovakve kritike, pa imali ste izvjestaj nedavno da je ova godina finansijski izmirena bez dugova, znaci da se moze i bez prodavanja guzice, jebu nas repovi od ranije a koliko me sjecanje sluzi tada nije bilo ovoliko zabrinutih Zeljovaca i nije se trazila dlaka u jajetu a bogme itekako je trebalo.
Trazite krivce u pogresnim ljudima, momci rade koliko je u njihovoj moci sigurno ako neko misli da moze pomoci sa idejom ili finansijama zna adresu kluba,sigurno ga nece niko vratiti sa vrata.
Nikako da naucimo iz gresaka iz proslosti.
Ne kazem ja da ne trebamo imati clanske svi mi koji se smatramo “navijacima” Zelje, ja sam se iskreno medju prvima uclanio. Nego me nervira to sto ce opet biti da navijaci ubacuju pare u klub kad bude 5 do 12 jer su nesposobni da naprave neki novi izvor novca. Da zavrse te poslovne objekte od kojih bi do sada imali finu cifru za rentanje i tako za milion stvari…

505 VITEŠKA
Kontakt:

pet jan 20, 2023 1:28 pm

Iskreno,GDJE VI I U KAKVOM STANJU VIDITE KLUB ZA 4 GODINE?

Ja licno u istoj situaciji,za 2,4,6,8 godina,ni bolje ni losije,iz kluba informacije takve kao da je 15. vijek,nabijaci nista ne znaju,uprava nista ne zna,nikakvih naznaka da ce se sutra nesto desit sto ce Zelju izvuc iz dubioze,svaki dan apsolutno isti

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 47 gostiju.

Prijava