Bujrum i dobrosao.

Bujrum i dobrosao.
Odlična ideja.milanribar je napisao/la: ↑pet jan 20, 2023 10:45 amJoš jedan veliki problem a to bi riješilo puno stvari vezano za komunikaciju s navijačima, je taj što nemamo zvanični kanal/forum kluba. Forum na kojem bi pristup imali svi članovi kluba gdje bi pisali pod imenom i prezimenom. Facebook stranica nije rješenje, gdje imaju pristup navijači protivničkih klubova i razni lažni profili. tm.Org je nekada bio jak forum međutim mislim da isti treba prepustit Manijacima a klub i njegovi članovi moraju imati svoj zvanični forum.
Ovdje piše dosta željovaca ali nit se zna ko su ni da li su članovi, da li su dobronamjerni, na kraju krajeva da li uopšte idu na utakmice. Upravo zato nam treba mjesto gdje će članovi moći postaviti pitanja i dobiti informacije iz kluba.
Uh... kada sam im to predlagao, prije nego smo presli ovdje. Evo mogu ti obecati da desi li se to, ovdje cemo maksimalno izreklamirati taj kanal/forum.milanribar je napisao/la: ↑pet jan 20, 2023 10:45 amJoš jedan veliki problem a to bi riješilo puno stvari vezano za komunikaciju s navijačima, je taj što nemamo zvanični kanal/forum kluba. Forum na kojem bi pristup imali svi članovi kluba gdje bi pisali pod imenom i prezimenom. Facebook stranica nije rješenje, gdje imaju pristup navijači protivničkih klubova i razni lažni profili. tm.Org je nekada bio jak forum međutim mislim da isti treba prepustit Manijacima a klub i njegovi članovi moraju imati svoj zvanični forum.
Ovdje piše dosta željovaca ali nit se zna ko su ni da li su članovi, da li su dobronamjerni, na kraju krajeva da li uopšte idu na utakmice. Upravo zato nam treba mjesto gdje će članovi moći postaviti pitanja i dobiti informacije iz kluba.
Iskreno da ti kažem ni sam ne znam šta bi napisao da sam u klubu, jer ni oni do zadnjeg dana nisu znali na čemu su a ni sad ne znaju definitivno.
Pa vecini je jasno gdje smo i sta smo......
Bravo, ebo im on mater , kad počnem citati o upravi ljudi se bore , rade , Bgm po ovim slikama sa skupštine svi su smrkniti, ovaj drug sa foruma pogotovo , smrko se ko aksam...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jan 20, 2023 12:08 pmKad oni nisu u stanju da naprave marketing vezano za clanske, shop itd. Sta ocekivati za krupnije stvari. Bitno je da su bili kod Ceferina i dres poklonili.
Ne kazem ja da ne trebamo imati clanske svi mi koji se smatramo “navijacima” Zelje, ja sam se iskreno medju prvima uclanio. Nego me nervira to sto ce opet biti da navijaci ubacuju pare u klub kad bude 5 do 12 jer su nesposobni da naprave neki novi izvor novca. Da zavrse te poslovne objekte od kojih bi do sada imali finu cifru za rentanje i tako za milion stvari…Charlie Sheen je napisao/la: ↑pet jan 20, 2023 12:48 pmClanska karta bi trebala biti obavezna za sve koji se smatraju navijacima kluba a ne da to neko gledao kao da se prosi od navijaca.
Ovu upravu ne branim ali zaboravljamo da niko ziv od toliko Zeljovaca prije dvije godine nije htio u klub,ljudi su preuzeli funkcije kada niko drugi nije htio i ne razumijem gdje su tad Zeljovci bili sa svojim idejama i parama.
Ne kazem da sve rade kako treba ima stvari koje i meni smetaju ali ne razumijem cemu ovakve kritike, pa imali ste izvjestaj nedavno da je ova godina finansijski izmirena bez dugova, znaci da se moze i bez prodavanja guzice, jebu nas repovi od ranije a koliko me sjecanje sluzi tada nije bilo ovoliko zabrinutih Zeljovaca i nije se trazila dlaka u jajetu a bogme itekako je trebalo.
Trazite krivce u pogresnim ljudima, momci rade koliko je u njihovoj moci sigurno ako neko misli da moze pomoci sa idejom ili finansijama zna adresu kluba,sigurno ga nece niko vratiti sa vrata.
Nikako da naucimo iz gresaka iz proslosti.