Durgo je napisao/la: ↑uto dec 27, 2022 8:20 pmM ti ne bi mog'o ni kada bi ti dalagavran je napisao/la: ↑uto dec 27, 2022 8:04 pmJa sam skonto da si ti papucar, a ni meni zena ne bi dala.....Durgo je napisao/la: ↑uto dec 27, 2022 6:12 pmVi ste ludi ba...
Da imam njegove pare:
1. Zena mi ne bi dala da dam 2.5 miliona Zelji. To je prvo.
2. Pomogao bih sa nekim iznosom, ali da dam 2.5 miliona, A DA SE NE PITAM NIZASTA? LoL... Ni u ludilu...
Pa za 2.5 miliona kupis pola zgrade sto je napravio dzekos pored markala... sigurna investicija...
3. Taj covjek je prosao sve u fudbalu, i sada da mi njemu da prodamo "ideali" "stvar filozofije", dok ti jad i cemer sa tribine je.be majku... nistr vi dobri ba...
4. I ono sto je najcudnije, 90% ljudi koji tako pricaju o milionima, i stotinama hiljada nisu 100 000 KM za citav zivot zaradili... sta vam je ba...
I sada glavno...
STA JE TO ZELJO DAO DZEKI? Ako cemo posteno? Nasa skola jeste. Ok. Hiljade djece su prosle kroz nju DOK SU PLACALI CLANARINU, OPREMU, PRIPREME I SVE OSTALO.
Njegova sreca je sto otisao na vrijeme iz BiH i sto je vanserijski talenat... to veze nema sa Zeljom...
Ako cemo posteno.... ako necemo, onda jeste, cigan je sto neda 2.5 miliona, a Zeljo ga stvorio...![]()
![]()
![]()
![]()
Zuka, Hajradinovic, ima ih dosta.CrazySouth1987 je napisao/la: ↑sri dec 28, 2022 6:11 pmCoca, Šeha, Amir
Ima li još neko da mi fali od bivših igrača za sad?
R.BajicCrazySouth1987 je napisao/la: ↑sri dec 28, 2022 6:11 pmCoca, Šeha, Amir
Ove dvije polovnjace su kod Senada i njegovih sa ovim zavrsili za sva vremena. Kada u postenom covjeku ubijes volju mozes se nadati da ces uspjeti u svojim marifetlucima.
VišćaCrazySouth1987 je napisao/la: ↑sri dec 28, 2022 6:11 pmCoca, Šeha, Amir
Gdje je to objavljeno brateLeon_Professional je napisao/la: ↑sri dec 28, 2022 7:13 pmVišćaCrazySouth1987 je napisao/la: ↑sri dec 28, 2022 6:11 pmCoca, Šeha, Amir
Cekamo GojakaMulalic Edis je napisao/la: ↑sri dec 28, 2022 7:38 pmMiroslav Stevanovic 250 eura
Salalalala Zeljeznicar
17045