uto nov 01, 2022 3:34 am
Prvi cilj sadasnje, nove, buduce, Diglisiceve, Titove, svemirske.... bilo koje uprave - MORAJU biti: Hodzic, Santos, Amoah, Drina, Beca. Pa i neki ostali (Gasal, eventualno i Coca, iako mislim da Chiellini vise ne razmislja o odlasku). Ali ovih pet - pronto, urgente! Imamo jebene bombe u ekipi.
Zadnjih pet jakih, ludih spremnih i potkovanih kojih se sjecam (a da su u isto vrijeme bili tu) su bili Murat, Beso, Buki, Dzelo i Hare. Ne uporedjujem kvalitete ove "stare" petorice s novim jer je to nemoguce ali uporedjujem situaciju. Imamo pet ponajboljih igraca u ligi.
Uz njih imamo bar tri radnika.
Imamo i tim, mada je to nebitno za moju poentu:
Gledajuci gore navedene kao eksponate, kao potencijalne dodatke nekom novom timu - moraju biti placeni dovoljno tako da kad potpisu za neki tim u Evropi mi trljamo ruke k'o da smo dogurali do play-offa... Necega...
Kako da ih platimo da nam "rentaju dusu" na toliko vremena? Ne znam. Ali znam da ce se "izmisljanje" para za njihovu vjernost na papiru morati isplatiti.
P.S. Amurov vlasnice, obalis nam faluse!
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.