Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Charlie Sheen
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub okt 15, 2022 9:38 pm

Kosoric na beku???????

ubaceni element
Kontakt:

sub okt 15, 2022 9:56 pm

Za sve koji bi Stilica na klupu, ko zasluzuje da igra umjesto njega? Molim vas recite mi ko je taj koji grize, trci, dobija duele, zabija i asistira? Ima li ime taj virtouz u nasem rosteru koji bi bio ucinkovitiji na terenu?

NEZALAGANJE
Kontakt:

sub okt 15, 2022 10:00 pm

ubaceni element je napisao/la:
Za sve koji bi Stilica na klupu, ko zasluzuje da igra umjesto njega? Molim vas recite mi ko je taj koji grize, trci, dobija duele, zabija i asistira? Ima li ime taj virtouz u nasem rosteru koji bi bio ucinkovitiji na terenu?
Nema niko bolji od njega, sto ne znaci da sve receno o njemu ne stoji.Ne moze da trci, spor je, carini loptu, ne moze pritiskati protivnika defanzivno i sve se svodi na to da cekamo njegovu loptu koje cesto i ne bude.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

plavi9
Kontakt:

sub okt 15, 2022 10:01 pm

Da li ovaj klub ima upravu koja se moze nesto pitati o prvom timu kluba ili ovaj prevarant i jalijas moze raditi sta hoce.
Mulalic je jedna neotesana samozaljubljiva kretencina koja nema pojma sa ovim poslom.
Koga ba zajebavas vise.Nosi se u pm i ti i kosoric i stilic i ostala bagra.
Nosi te se u pm i vi sto kao ypravljate klubom.Yebo vam Diglisic mame .

ubaceni element
Kontakt:

sub okt 15, 2022 10:07 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
Nema niko bolji od njega, sto ne znaci da sve receno o njemu ne stoji.Ne moze da trci, spor je, carini loptu, ne moze pritiskati protivnika defanzivno i sve se svodi na to da cekamo njegovu loptu koje cesto i ne bude.
Pa mora je cariniti kad je nema kome dati, i ono sto podvali debili uglavnom promase. Nije trcao i bio je spor i sa 25, da nije ne bi mu Poljska bila vrhunac karijere, ali je za nasu ligu i dalje igracina.

Mogu samo zamisliti kakav bi bio u veznom redu Zrinjskog sa njihovim ofanzivnim igracima, a mozda nam i treba jedna njegova sezona tamo da nas popisa ko Bekric kojeg smo pljuvali i tjerali prije 10 godina pa ga vratili sad sa 4 banke da nam pomogne.

NEZALAGANJE
Kontakt:

sub okt 15, 2022 10:13 pm

sub okt 15, 2022 10:07 pm
Pa mora je cariniti kad je nema kome dati, i ono sto podvali debili uglavnom promase. Nije trcao i bio je spor i sa 25, da nije ne bi mu Poljska bila vrhunac karijere, ali je za nasu ligu i dalje igracina.

Mogu samo zamisliti kakav bi bio u veznom redu Zrinjskog sa njihovim ofanzivnim igracima, a mozda nam i treba jedna njegova sezona tamo da nas popisa ko Bekric kojeg smo pljuvali i tjerali prije 10 godina pa ga vratili sad sa 4 banke da nam pomogne.
Molim?? Imas 2 od 5 najbrzih igraca u ligi na krilima.Ako nisu i najbrzi. Nesto ne vidjam te lopte njegove u prostor njima.Ako ih i bude, premalo je.Svaki kontakt s loptom mu je najmanje 3 dodira.

Nadalje, ne slazem se da je i za nasu ligu vise igracina.Bio 1.sezone povratka.Poslije pauze koju je sam uzeo, to vise nije isti igrac.Nikakva prevaga.Samo od pocetka sezone, ako si je pazljivo pratio, ON je promasio barem 5 zicera.

U Zrinji ne bi mogao igrati, jer su ljudi ozbiljna ekipa, traze trku i moderan fudbal.Za igrace tipa Bekrica, imas moj potpis koji dovoljno govori o takvima.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

ubaceni element
Kontakt:

sub okt 15, 2022 10:18 pm

Toj dvojici je udjelio po asistenciju, a ruku na srce ni njih dvojica se nisu proslavila pred golom.

Suma sumarum, i sam si rekao da nemamo boljeg, i sve dok je tako suludo je pricati kako njega treba na klupu, jer to automatski znaci da treba goreg na teren.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub okt 15, 2022 10:28 pm

Imali smo sve uslove da odigramo dobru utakmicu, hvala Sirokom na korektnoj igri i navijanju jbg nismo imali muda za pobjedu.

Ali drago mi je da nije bilo nacionalistickog sranja...idemo dalje.

Kosoric nije vise za prvog tim, nije za Zelje. Nazalost protiv Veleza ga opet moramo trpiti i cekati kiks protiv zvalje.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub okt 15, 2022 10:38 pm

sub okt 15, 2022 9:36 pm
Ujko je napisao/la:
sub okt 15, 2022 9:19 pm
Hajde malo, da spustimo loptu i smanjimo dozivljaj...Bilo je lose, ne kazem, ali ni Siroki nije
izdominirao, bas kao sto nije ni Zrinjski na Grbavici. Imamo 13 igraca u rosteru, pitanje je
bilo vremena kada cemo poceti placati cijenu za to, sto zbog povreda, sto zbog kartona. U
situaciji smo da nam i direktor mora igrati, jos samo da Pekic danas- sutra zaigra stopera i
to bi bilo realno stanje. Vidjelo se koliko je Hodzic danas nedostajao i koliko smo nemocni da
zamijenimo bilo kojeg igraca koji ne moze igrati. Eto, Siroki preuzima vrh tabele, Zrinjski opet
dolazi na stare grane prekucavanja lige, ali, barem, po meni nisu bas kvalitetom previse odmakli,
barem sto se tice onoga sto su pokazali protiv nas. Isto vazi i za ostale konkurente - Borac, Sarajevo,
Tuzla...Ima jos puno da se igra, bice jos pobjeda i poraza, gore glavu.
Ti druze racunas igru Zrinjskog protiv nas i to samo 2 dana nakon sto su razmontirali Sirokog, pa dosli na Grbavicu.Nemoj efekta ruzicastih naocala, molim te.Da smo mi bili u njihovoj situaciji i dosli u onakav ambijent, poslije jos jednog derbija, primili bi tricu za poluvrijeme.Dakle, Zrinja je stepenicu iznad ove lige.

Druga stvar, ovo veceras je bilo katastrofa.I to sto nam je roster kratak je opet do trenera koji je imao 6-7 kola prosle sezone da nam "napravi" makar 2 igraca za rotacije da imamo.Naravno, to nije uradio jer je GLUP i jer niko nema nikakvog plana, pa nam je Beganovic i dalje opcija, a momak koji nije dobio ni minute, nekim cudom potpise za Besiktas. (Jaganjac). Pa ti spustaj loptu...
Apsolutno se slazem da ima mnogo boljih trenera od Mulalica, bas kao sto ima i mnogo boljih napadaca
nego sto su Beganovic ili Haracic. Nije to nikakvo mudro slovo, niti covjek mora biti fudbalski strucnjak da
bi to uvidio. Medjutim, postoji jedan vrlo mali tehnicki problemcic - kako ih premuntati da dodju u Zelju ?
Za Dudica su govorili da je dobar, pa izgubi od Sloge, za Jovica su govorili da je dobar, pa izgubi od Igmana.
Ruku na srce, ni Sarajevo, ni Tuzla se nisu bas naigrali, niti proslavili do sada, vodjeni ovim strucnjacima.

Slazem se i sa ovom opaskom o posljednjih nekoliko kola proslog prvenstva, kada smo imali luksuz za sve
moguce eksperimente. Da li je bilo do nesposobnosti krojaca ili nedostatka kvalitetnog stofa, ne znam...

Bilo kako bilo, nakon poraza i dok smo svi isfrustrirani, najbolje je ohladiti glavu, spustiti loptu i kranuti dalje
u novu utakmicu, napuniti Grbavicu i bodriti Zelju do pobjede. Protiv Veleza i njegovog trenera imamo i dodatne
motive...Btw...Svaka cast Manijacima za ovo danas u Sirokom...Duboko postovanje.
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

MiroslavKruzik

sub okt 15, 2022 11:16 pm

Žao mi je što imamo Upravu u tehničkom mandatu koja nijedan jedini potez nije povukla sa kredibilitetom i autoritetom da pokažu ko vodi Klub i u kojem pravcu. Tišina i muk, to mi je žao.

Manijacima svaka čast za prekucavanje na Pecari!

Edis i igrači, bez komentara, imam osjećaj da su igrači bili zbunjeni taktikom i zamišljanjima Simeonea na klupi.

fcz
Kontakt:

ned okt 16, 2022 12:08 am

Cimpanza otjera Kocevica. Mi sutimo. Cimpanza dovede Vucenovica. Mi sutimo. Cimpanza otjera Jaganjca. Mi sutimo. Cimpanza dovede Dzenisa. Mi sutimo.

Ma mi smo ba picke.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

505 VITEŠKA
Kontakt:

ned okt 16, 2022 12:12 am

Presmijesno je citat gg forum

Tamo je prije 2 sedmice pljustilo od pohvala ne zna se ko je bolji,a sad se kritikuje i vrijedja ko stigne....

Kakvi bolidi tamo pisu

Leon_Professional
Kontakt:

ned okt 16, 2022 12:20 am

Edis nije inteligentan očito. Slabo ko jeste od ovih trenera. Zato mi treba čim prije uspostaviti neki sistem u sportskom segmentu (jbg pricamo sada o tome).
Sportski direktor, stil igre, fo.kus na tome i tome. Takve igrače i trenere dovoditi. A ne da svaki trener ima svoje izričite želje i krampe od igrača. Baš zato jer su neinteligentni i zaostali.

Ali dobro. Možda nije vakat o tome misliti. Vjerovatno je fo.kus na nečem drugom.

Sheldon
Kontakt:

ned okt 16, 2022 12:56 am

Smijesno je prigovarati Edisu ista. Danas Aco na beku lik mu 5 puta utrcava od auta i skida loptu s glave i gura napadaca u gol sansu. 5 jebenih puta u 20 minuta. Zamijeni ga sa Drinom jer nema sta drugo da uradi, Drina se oduzi sa par penala (sreca nije sve svirao) i amaterskom reakcijom kod gola. Amoah je pokazao apsolutno nista dosad i Gasal se treba vratiti u ekipu. To ce povuci jos jedan sjajan potez, a to je izbacivanje bece iz ekipe. Kako si ti momce uzasan igrac to je stravicno. Obratite paznju na jedan detalj, svaki put oko 30. minute on odglumi neku povredu. Znaci svaki put po defaultu se to desi. I lezi na travi par minuta, dakle svaku utakmicu koju pocne on je na travi negdje izmedju 28. i 32. minute. Toliko je spreman momak sa 20 godina. Beganovic, njegovo trcanje i igra se mogu izucavati. Ono je nesto necuveno, ostarim 5 godina kad vidim onaj njegov “zalet” na loptu/protivnika. Stila je majstor ali ima dosta losih poteza. Bender danas odbranio vjerovatno najlosije izveden penal u historiji lige, svaka mu cast na pracenju igre ali on je i dalje ispodprosjecan golman. Nemojte da vas ovo danas zavara, onaj penal nije mjerilo nicega. Malic je opet mogao zavrsiti na mojim screenshotima pocetkom utakmice kad mu lik pobjeze, ali nije bilo nista. Ostatak utakmice standardno njegovo. Coca doktor, Santos odmah iza njega. Ostalo je bolesno tuzno i jadno. Imamo konstantna 2.5 igraca - Hodza, Coca i Santos i to je nasa realnost. Hajdar nista danas od onog sto inace zna, znamo da ne zna lopte, ali nigdje ga u defanzivi, slabo trka, agresiva nula. Protiv Zrinjskog nam ulazi Bekric u vezu, a kako nemamo napadaca saljemo veznjaka na spic, a novog veznjaka u ekipu. Danas osvjezenje sedad, Bekrija i Haracic… Dakle mi smo preslaba ekipa i miks Pepa, Klopa i Murinja ovo ne bi vodio znacajno bolje nego sto radi Edis. Kad mu se obezbijedi postena ekipa sa korektnim izmjenama onda ga mozemo komentarisati. Dok nama ulaze Began/Haracic i Bekrija dok jurimo rezultat mi ne mozemo Edisu a reci. A inace od Plavog salona do Makijata je red novih, boljih, sposobnijih od njega, samo ne znamo koga odabrati da nas povede u duple krune sa Haracicem na spicu, Acom na beku i Bekrijom u 38. godini kao zlatnom izmjenom.
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

Ovisnici1921
Kontakt:

ned okt 16, 2022 1:24 am

Ovi forumi su najveca glupost koja je ikad izmisljena, skup fudbalskih znalaca, trenera i psihologa na jednom mjestu. Ne do Bog da smo pobijedili ne biste ispisali ni 2 stranice, a ovako sad u ovom slucaju samo perete, da li imate neku skriptu za pljuvanje unaprijed spremnu ili kako to vec ide? Gospodo ako mislite da mozete bolje ponudite se molim vas volio bih vas vidjeti na djelu..

fcz
Kontakt:

ned okt 16, 2022 2:42 am

Ovisnici1921 je napisao/la:
ned okt 16, 2022 1:24 am
Ovi forumi su najveca glupost koja je ikad izmisljena, skup fudbalskih znalaca, trenera i psihologa na jednom mjestu. Ne do Bog da smo pobijedili ne biste ispisali ni 2 stranice, a ovako sad u ovom slucaju samo perete, da li imate neku skriptu za pljuvanje unaprijed spremnu ili kako to vec ide? Gospodo ako mislite da mozete bolje ponudite se molim vas volio bih vas vidjeti na djelu..
Najveca glupost je ipak postavljanje Edisa Mulalica na mjesto sefa strucnog staba FK Zeljeznicar. Naspram te gluposti sve ostale su limunada.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Diverzant
Kontakt:

ned okt 16, 2022 5:40 am

Meni je najjace od svega kad helanka nafura zalizanog brezanskog papka da trci sa "HHaaJjDdEeee HhhAjjjDDEEEE", a ovaj napravi facu ko da ide u belaj, prvo malo zaslajdra, u glavi se pretvori u bika a od protivnika vidi matadora i onda se zaleti i... ne uradi nista.
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

blueboy
Kontakt:

ned okt 16, 2022 7:10 am

Sheldon je napisao/la:
Smijesno je prigovarati Edisu ista. Danas Aco na beku lik mu 5 puta utrcava od auta i skida loptu s glave i gura napadaca u gol sansu. 5 jebenih puta u 20 minuta. Zamijeni ga sa Drinom jer nema sta drugo da uradi, Drina se oduzi sa par penala (sreca nije sve svirao) i amaterskom reakcijom kod gola. Amoah je pokazao apsolutno nista dosad i Gasal se treba vratiti u ekipu. To ce povuci jos jedan sjajan potez, a to je izbacivanje bece iz ekipe. Kako si ti momce uzasan igrac to je stravicno. Obratite paznju na jedan detalj, svaki put oko 30. minute on odglumi neku povredu. Znaci svaki put po defaultu se to desi. I lezi na travi par minuta, dakle svaku utakmicu koju pocne on je na travi negdje izmedju 28. i 32. minute. Toliko je spreman momak sa 20 godina. Beganovic, njegovo trcanje i igra se mogu izucavati. Ono je nesto necuveno, ostarim 5 godina kad vidim onaj njegov “zalet” na loptu/protivnika. Stila je majstor ali ima dosta losih poteza. Bender danas odbranio vjerovatno najlosije izveden penal u historiji lige, svaka mu cast na pracenju igre ali on je i dalje ispodprosjecan golman. Nemojte da vas ovo danas zavara, onaj penal nije mjerilo nicega. Malic je opet mogao zavrsiti na mojim screenshotima pocetkom utakmice kad mu lik pobjeze, ali nije bilo nista. Ostatak utakmice standardno njegovo. Coca doktor, Santos odmah iza njega. Ostalo je bolesno tuzno i jadno. Imamo konstantna 2.5 igraca - Hodza, Coca i Santos i to je nasa realnost. Hajdar nista danas od onog sto inace zna, znamo da ne zna lopte, ali nigdje ga u defanzivi, slabo trka, agresiva nula. Protiv Zrinjskog nam ulazi Bekric u vezu, a kako nemamo napadaca saljemo veznjaka na spic, a novog veznjaka u ekipu. Danas osvjezenje sedad, Bekrija i Haracic… Dakle mi smo preslaba ekipa i miks Pepa, Klopa i Murinja ovo ne bi vodio znacajno bolje nego sto radi Edis. Kad mu se obezbijedi postena ekipa sa korektnim izmjenama onda ga mozemo komentarisati. Dok nama ulaze Began/Haracic i Bekrija dok jurimo rezultat mi ne mozemo Edisu a reci. A inace od Plavog salona do Makijata je red novih, boljih, sposobnijih od njega, samo ne znamo koga odabrati da nas povede u duple krune sa Haracicem na spicu, Acom na beku i Bekrijom u 38. godini kao zlatnom izmjenom.
Za igrače ću se ovaj put složiti, osim za Bendera kojeg konstantno poništavaš s nulom, i kad nas izvadi i kad kiksa. A Mulaliću se ima zamjeriti sve, koliko god ga ti ili još poneko branio. Kažeš nema napadača? Ko mu dovodi igrače? Je li on aminovao tog Beganovića, Vučenovića itd. Ako on nema utjecaj, onda je do sportskog direktora Bekrića vjerovatno. Krila su nam iskorištena najviše 30%, forma Amoaha i Santosa je kriminalna, stoje preširoko zakucati za aut liniju, a to i je neko rekao da tako rade. Eksperimenti sa igračima u zadnjoj liniji su da mu se odmah oduzme licenca. Doduše, nevjerovatno je i da mu je neko uopće i dao.

ubaceni element
Kontakt:

ned okt 16, 2022 7:32 am

Sheldon je napisao/la:
Smijesno je prigovarati Edisu ista. Danas Aco na beku
Kako demantovati samoga sebe u cetiri rijeci naredne recenice.

Dzezvar
Kontakt:

ned okt 16, 2022 7:39 am

Mozda ima samo nismo nikada probali,da znamo...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 20 gostiju.

Prijava