amar92 je napisao/la:Grbavica je napisao/la:thierryhenry21 je napisao/la:
Znači tebi je uredu da ti trener sutra dijete vrijeđa, da ga ponižava? Niko ne traži od njega da bude književnik, nego da se dozove tobe i da ne bude obični kočijaš, on je trener najvećeg kluba u državi a ne Vrbanjuše. Otjera najvećeg talenta u posljednjih par godina, okosnica ekipe mu igrači 35+, a na sve to kao najobični klošar kalja ugled kluba
Pa nek mijenja poso to dijete onda. Ako si fudbaler vazda ce biti takvih stvari.
Nemojte ba da se zajebavamo, ja prvi nisam za Edisa, ali sad se hvatati za neke gluposti i razvlaciti pricu o nekim bespotrebnim stvarima tipa jel galamio na igraca, sta mu je reko, jel se poceso po bradi, sta je obuko itd. Bezveze okrecemo pricu i pogresnom smijeru i pravimo negativu od toga. Evo i sad smo ispisali koliko postova o ovome totalno bespotrebno.
Hajmo malo pozitive ljudi moji, pa uzeli smo tu tekmu, a ljudima je generalka bila.
Teren je jedino mjerilo, mislim da bi bilo najpostenije da Edisu tu sudimo. Ostalo nije nasa briga.
Sunce ti ljubim poceli smo se sekirati za mentalno zdravlje nasih igraca.
Nesto se ne sjecam da je ikome smetalo kad je Amar handrio igrace, a sad odjednom duse drage vrijedja ih sef

Pa realno rezultat i jest problem. Iako se ne borimo za nista i nemamo neka velika ocekivanja, samim time ni pritisak na igrace i sš, opet bi bio red da rezultati budu bolji. Da se uzme neko u gostima. Edis zbog tog svog seljackog pristupa ce opet izgubiti svlacionicu nakon par kola i nece se vise svi bacati na glavu za njega, jer sto bi realno.
Covjek je ostvario prosle sezone losije rezultate od Ivkovica koji je los trener, i to sa jacom ekipom. Brzo i olako se to zaboravilo i prihvatilo. Opet ponavljam, nema pritiska za rezultate ali nas pravi budalama i jos sramoti klub na to sve. Na kraju ce mu se i suditi po rezultatima naravno. On max moze dogurati do zime, i to ako nova uprava bude imala jaaaaako puno strpljenja.
Sve se to slazem sa tobom i potpisujem od a do ž.
Ali evo iskreno, jel mislis da ovo sto se ovdje na forumu ispise 937573628 postova o tome sta se culo u toku utakmice i sta je edis govorio igracima, za 7 ipo postova o igri i to vecinom se hvalio brazilac i kudio golman, pomaze Zelji na bilo koji nacin ili mu na jedan nacin odmaze?
Hajmo ba napisati 200 postova o godisnjim kartama, o kupljenim dresovima, o kupljenim artiklima iz fan shopa, manijaci shopa (ponuda je brutalna, kapa do poda momci)
Hajmo nesto korisno odraditi, akciju neku zaganjati, pocastiti nekoga ko nije u mogucnosti da kupi godisnju kartu, dres ili nesto tako.
Mi kontamo, evo partnera, ne moramo vise nista, hajmo sad igrati footbal managera.
Malo radimo a puno ocekujemo. Ja prvi a i vecina nas.
Ko nas je kleo, nije dangubio.