Sasvim korektno
Pa i da ode u Igman opet će biti na Grbavici, bar ovaj period što će kod nas igrati dok oni ne srede svoj stadion..SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jun 30, 2022 8:53 pmBog te cuo brate, neka ide u Igman samo sto dalje od Grbavice.Dzezvar je napisao/la: ↑čet jun 30, 2022 8:46 pmNema od Kjosevskog nista....SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jun 30, 2022 7:22 pmMa djaba nama ako je Edis zacrtao da vrati Vecu u zivot...njemu one golove nikad halaliti necu i njegove pobune protiv trenera i ismijavanje istih.
Ovo je samo jos jedan dokaz mahale u ekipi.
Mi sa Edisom nikoga necemo dobiti lagano. Brzo se zaboravlja kako smo lose izgledali proslu polusezonu. Iako je prvo kolo tek, mi Leotar moramo dobiti na Grbavici. Uz Edisov pristup na gostovanjima i jake protivnike ove sezone, bit ce to borba.blueboy je napisao/la:Ljudi dragi nije pred nama utakmica koja odlučuje titulu pa se toliko bojimo ko će braniti. Prvo kolo, Leotar neće imati vjerovatno više od 4-5 udaraca prema golu, sa mnom na golukladio bih se da ćemo dobiti lagano, a kamoli sa golmanima koji čitav život treniraju i čekaju ovakvu priliku.
Al' zato Eldinu još glasa nismo čuli, čak mi se to i sviđa.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pet jul 01, 2022 12:30 amhttps://reprezentacija.ba/364001-dolazi ... ne-kasnije
Ne daju Meši dušom dahnut.![]()
Samo JUG. Ostale simpatizerske tribine me ne interesuju