Stavi se u njegovu poziciju. Nebitno koja sfera zivota. Evo poso, posto je i njemu to poso. Mlad si, tek si poceo u firmi, ali imas potencijal, bistar si momak sto bi rekli, dobre ocjene imo, ali tvoj sef te ne cijeni i jos te y3be ko sansku kozu, a neki bilmezi ne pridonose nista i nikakav rezultat ne daju, ali imaju vece plate i bolje pozicije.ubaceni element je napisao/la:Da je Gasal slucajno negdje otisao nakon one jedne utakmice u Bijeljini mi bismo se kolektivno samoubili koliko smo ga uzdizali i prizivali nakon toga. Rezultat svega danas znamo. Ne kazem da je Kocevic los ko Gasal, samo kazem da niko nema pojma kakav bi bio, a placemo kao da je Mesi otisao. Svako ko sa 17-18 pocne pametovati i postavljati uslove neka ide, samo nek mi ne prica o Zelji i ljubavi. Zivis od toga, dobio si vise nego sto bi u Zelji mogao sanjati, sretno. Daj Boze da zavrsis u Interu iz Milana, ali vece su sanse da ce to biti onaj iz Zapresica (ako i taj mogne).
Pa što ga ne izbacisSky1 je napisao/la: ↑sub jun 25, 2022 12:08 pmOpet će nam Skupština otkriti mnoge stvari ali neće donijeti ništa konkretno. Ja kad se sjetim Nazifa, Nurke, onoga sijedog zaboravim mu ime, nije mi dobro nikako, jer oni su bili ta ekipa koja je trebala da zakuca pisljedni ekser u kovčeg. Oni su trebali da proglase stečaj i prodaju imovinu. Zato nemojmo nijednu lošu riječ na trenutno Organe kluba. I opet Nurko kao veliki "navijač" ordinira po zapadu i kao "navija", pa dođe mi da ga za one nožice uhvatim i izbacim naglavačke, koji će ono klinac na tribinama. Dugačak je spisak dušmana, ako ikad stanemo na noge, napraviti zid srama i sve ih popisati, da se nikad ne ponovi i ne desi zločin prema FK Željezničar kao sto je bio 'dan pobjede'
Možeš li napisati o čemu se radi, ili misliš na Kočevića?Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jun 25, 2022 11:03 amVeć je šteta napravljena.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub jun 25, 2022 9:17 amMa do investitoracvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑sub jun 25, 2022 8:40 amOd našeg simeona na klupi gora mi je samo uprava koja ga trpi
https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... car-770834
Jos dva dana i da vidimo
Daj Diglišiću ako ćeš nas preuzeti stopiraj to.
A ti ga opravdavas jel'.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑sub jun 25, 2022 12:46 pmPa što ga ne izbacisSky1 je napisao/la: ↑sub jun 25, 2022 12:08 pmOpet će nam Skupština otkriti mnoge stvari ali neće donijeti ništa konkretno. Ja kad se sjetim Nazifa, Nurke, onoga sijedog zaboravim mu ime, nije mi dobro nikako, jer oni su bili ta ekipa koja je trebala da zakuca pisljedni ekser u kovčeg. Oni su trebali da proglase stečaj i prodaju imovinu. Zato nemojmo nijednu lošu riječ na trenutno Organe kluba. I opet Nurko kao veliki "navijač" ordinira po zapadu i kao "navija", pa dođe mi da ga za one nožice uhvatim i izbacim naglavačke, koji će ono klinac na tribinama. Dugačak je spisak dušmana, ako ikad stanemo na noge, napraviti zid srama i sve ih popisati, da se nikad ne ponovi i ne desi zločin prema FK Željezničar kao sto je bio 'dan pobjede'
Ne, nego se junacis preko tastature. Odeš lijepo i izbacis ga ili još bolje stani na kapiju pa određuj ko može a ko ne uči na stadion. Tako ćemo uštedeti i na obezbjeđenjuSky1 je napisao/la: ↑sub jun 25, 2022 1:46 pmA ti ga opravdavas jel'.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑sub jun 25, 2022 12:46 pmPa što ga ne izbacisSky1 je napisao/la: ↑sub jun 25, 2022 12:08 pmOpet će nam Skupština otkriti mnoge stvari ali neće donijeti ništa konkretno. Ja kad se sjetim Nazifa, Nurke, onoga sijedog zaboravim mu ime, nije mi dobro nikako, jer oni su bili ta ekipa koja je trebala da zakuca pisljedni ekser u kovčeg. Oni su trebali da proglase stečaj i prodaju imovinu. Zato nemojmo nijednu lošu riječ na trenutno Organe kluba. I opet Nurko kao veliki "navijač" ordinira po zapadu i kao "navija", pa dođe mi da ga za one nožice uhvatim i izbacim naglavačke, koji će ono klinac na tribinama. Dugačak je spisak dušmana, ako ikad stanemo na noge, napraviti zid srama i sve ih popisati, da se nikad ne ponovi i ne desi zločin prema FK Željezničar kao sto je bio 'dan pobjede'
Ja taman konto F5 napisat,al nista onda....ANamelessGhoul je napisao/la: ↑sub jun 25, 2022 12:19 pmNe ocekujte od skupstine nista specijalno da se ne razocarate ako budete ocekivali bumove i slicno
Budimo spremni na najgore a ocekujmo najbolje.gavran je napisao/la: ↑sub jun 25, 2022 2:35 pmJa taman konto F5 napisat,al nista onda....ANamelessGhoul je napisao/la: ↑sub jun 25, 2022 12:19 pmNe ocekujte od skupstine nista specijalno da se ne razocarate ako budete ocekivali bumove i slicno
Ja sam tebe nešto pitao? Za takve kao ti ostavljam broj telefona javno na forumucvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑sub jun 25, 2022 2:19 pmNe, nego se junacis preko tastature. Odeš lijepo i izbacis ga ili još bolje stani na kapiju pa određuj ko može a ko ne uči na stadion. Tako ćemo uštedeti i na obezbjeđenju
Ma ne znam ništa specijalno, nego ovo sa Kočevićem a i nekako generalno. Isto kao da se ponašamo, ono ovaj će vjerovatno doći i boli nas kc za sve, samo čekamo to.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub jun 25, 2022 1:02 pmMožeš li napisati o čemu se radi, ili misliš na Kočevića?Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jun 25, 2022 11:03 amVeć je šteta napravljena.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub jun 25, 2022 9:17 am
Ma do investitora
https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... car-770834
Jos dva dana i da vidimo
To je plus što nema njegovih izjavaLeon_Professional je napisao/la: ↑sub jun 25, 2022 3:55 pmMa ne znam ništa specijalno, nego ovo sa Kočevićem a i nekako generalno. Isto kao da se ponašamo, ono ovaj će vjerovatno doći i boli nas kc za sve, samo čekamo to.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub jun 25, 2022 1:02 pmMožeš li napisati o čemu se radi, ili misliš na Kočevića?Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jun 25, 2022 11:03 am
Već je šteta napravljena.
Nit ima neke normalne komunikacije otkako je završeno prvenstvo, kako su pripreme počele. Nit je Edis dao izjavu, nit je neko iz kluba neko saopštenje dao. Apsolutno nekako loš odnos prema navijačima. A kad zafali para, daj donaciju, daj animiraj navijače.
Ma napisi gavro, kad je bal nek je maskenbal.gavran je napisao/la: ↑sub jun 25, 2022 2:35 pmJa taman konto F5 napisat,al nista onda....ANamelessGhoul je napisao/la: ↑sub jun 25, 2022 12:19 pmNe ocekujte od skupstine nista specijalno da se ne razocarate ako budete ocekivali bumove i slicno