Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Diverzant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 25, 2022 12:20 pm

Nije do momka, do stručnjaka sa klupe je. Gura se šele, vucenovic, djedovi pa nije lud da ostane. Da gleda nesposbnog gasala kako guzelja po terenu, a on da grije klupu. Ja momku želim sve najbolje i da dogura do liga petice
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Majkel
Kontakt:

sub jun 25, 2022 12:34 pm

Hoće biti stream utakmice?

Grbavica
Kontakt:

sub jun 25, 2022 12:38 pm

ubaceni element je napisao/la:Da je Gasal slucajno negdje otisao nakon one jedne utakmice u Bijeljini mi bismo se kolektivno samoubili koliko smo ga uzdizali i prizivali nakon toga. Rezultat svega danas znamo. Ne kazem da je Kocevic los ko Gasal, samo kazem da niko nema pojma kakav bi bio, a placemo kao da je Mesi otisao. Svako ko sa 17-18 pocne pametovati i postavljati uslove neka ide, samo nek mi ne prica o Zelji i ljubavi. Zivis od toga, dobio si vise nego sto bi u Zelji mogao sanjati, sretno. Daj Boze da zavrsis u Interu iz Milana, ali vece su sanse da ce to biti onaj iz Zapresica (ako i taj mogne).
Stavi se u njegovu poziciju. Nebitno koja sfera zivota. Evo poso, posto je i njemu to poso. Mlad si, tek si poceo u firmi, ali imas potencijal, bistar si momak sto bi rekli, dobre ocjene imo, ali tvoj sef te ne cijeni i jos te y3be ko sansku kozu, a neki bilmezi ne pridonose nista i nikakav rezultat ne daju, ali imaju vece plate i bolje pozicije.
Da li bi ti sutio i trpio debile, ili bi otiso u drugu, bolju firmu, gdje imas dosta vece sanse da realizujes sav svoj potencijal?

Ko sto neko gore napisa, jarane nekakvi vucenovici, resici, te penzioneri poput zeca igraju a ti na jugu. Svaka cast strucnjacima na klupi. Aplauz za "Zeljovce".
Ko nas je kleo, nije dangubio.

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

sub jun 25, 2022 12:46 pm

Sky1 je napisao/la:
sub jun 25, 2022 12:08 pm
Opet će nam Skupština otkriti mnoge stvari ali neće donijeti ništa konkretno. Ja kad se sjetim Nazifa, Nurke, onoga sijedog zaboravim mu ime, nije mi dobro nikako, jer oni su bili ta ekipa koja je trebala da zakuca pisljedni ekser u kovčeg. Oni su trebali da proglase stečaj i prodaju imovinu. Zato nemojmo nijednu lošu riječ na trenutno Organe kluba. I opet Nurko kao veliki "navijač" ordinira po zapadu i kao "navija", pa dođe mi da ga za one nožice uhvatim i izbacim naglavačke, koji će ono klinac na tribinama. Dugačak je spisak dušmana, ako ikad stanemo na noge, napraviti zid srama i sve ih popisati, da se nikad ne ponovi i ne desi zločin prema FK Željezničar kao sto je bio 'dan pobjede'
Pa što ga ne izbacis

Tryg
Kontakt:

sub jun 25, 2022 12:48 pm

Al mi je muka doslo kad sam procitao ovo za Kocevica.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Hare79
Kontakt:

sub jun 25, 2022 12:50 pm

Je l tekma u 6 ili pola 7?

MiroslavKruzik

sub jun 25, 2022 1:02 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sub jun 25, 2022 11:03 am
SIMA_SIMAU je napisao/la:
sub jun 25, 2022 9:17 am
cvrle_jedanesterac je napisao/la:
sub jun 25, 2022 8:40 am
Od našeg simeona na klupi gora mi je samo uprava koja ga trpi
Ma do investitora :)

https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... car-770834

Jos dva dana i da vidimo
Već je šteta napravljena.

Daj Diglišiću ako ćeš nas preuzeti stopiraj to.
Možeš li napisati o čemu se radi, ili misliš na Kočevića?

Sky1
Kontakt:

sub jun 25, 2022 1:46 pm

Sky1 je napisao/la:
Opet će nam Skupština otkriti mnoge stvari ali neće donijeti ništa konkretno. Ja kad se sjetim Nazifa, Nurke, onoga sijedog zaboravim mu ime, nije mi dobro nikako, jer oni su bili ta ekipa koja je trebala da zakuca pisljedni ekser u kovčeg. Oni su trebali da proglase stečaj i prodaju imovinu. Zato nemojmo nijednu lošu riječ na trenutno Organe kluba. I opet Nurko kao veliki "navijač" ordinira po zapadu i kao "navija", pa dođe mi da ga za one nožice uhvatim i izbacim naglavačke, koji će ono klinac na tribinama. Dugačak je spisak dušmana, ako ikad stanemo na noge, napraviti zid srama i sve ih popisati, da se nikad ne ponovi i ne desi zločin prema FK Željezničar kao sto je bio 'dan pobjede'
Pa što ga ne izbacis
A ti ga opravdavas jel'.

plavi kanarinac
Kontakt:

sub jun 25, 2022 1:51 pm

HOOOOONAAAAJ PA VIDI NE ZNAM JA TO VAKO NAKO TAKO ...BJEZI UBLEHO SA KLUPE
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

thierryhenry21
Kontakt:

sub jun 25, 2022 1:56 pm

Evo drugu godinu zaredom nam odlazi najperspektivniji junior iz OP, a u posljednje 3 godine je otišlo bar 20 perspektivnih omladinaca koji sada igraju standardno u klubovima koji su jači od nas i onda se nađi neko i pljuje po tim momcima. Pa čime Kočević može doprinijeti Želji ako ga niko ne pušta da igra?

Trebamo svi već jednom svarit da ne može 50 dobrih igrača otić iz OP u 5 godina i da je do njih, a nije do nas. Nema više ljubavi u fudbalu i ako hoćemo opstat moramo počet razmišljat o tim stvarima.

Edise seljačino, odlazi iz kluba, jer si toliki glupan i seljak da nisi dostojan Željezničara.
Ti si sav moj bol, ma ti si život moj!

fcz
Kontakt:

sub jun 25, 2022 2:18 pm

EDISE ODLAZI
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

sub jun 25, 2022 2:19 pm

Sky1 je napisao/la:
Sky1 je napisao/la:
Pa što ga ne izbacis
A ti ga opravdavas jel'.
Ne, nego se junacis preko tastature. Odeš lijepo i izbacis ga ili još bolje stani na kapiju pa određuj ko može a ko ne uči na stadion. Tako ćemo uštedeti i na obezbjeđenju

gavran
Kontakt:

sub jun 25, 2022 2:35 pm

ANamelessGhoul je napisao/la:
sub jun 25, 2022 12:19 pm
Ne ocekujte od skupstine nista specijalno da se ne razocarate ako budete ocekivali bumove i slicno
Ja taman konto F5 napisat,al nista onda....
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Zarez

sub jun 25, 2022 2:53 pm

Raspad u op je poceo kad smo otjerali Dogana. Dok su se jos osjecali rezultati njegovog rada, bilo je kakvih takvih rezultata. Nakon njega vidimo agoniju koja nastupa u op i koja ce jos neko vrijeme potrajati.
Oro i ekipa!

MiroslavKruzik

sub jun 25, 2022 3:19 pm

Kad je Kočević i bilo koji talentovani mladi fudbaler iz naše škole u pitanju, propusta je iz više pravaca. Po meni krivica je na Upravi Kluba, politici i viziciji skupa sa trenerom, posebno jer u Klubu nemamo STRUKU koja bi bila sposobna na vrijeme ispitati situaciju oko juniora, ukazati, usmjeriti, prepoznati, odbiti menadzerski lobi i osigurati Klub. Talentovan igrač koji daje dobre signale za zalog budućnosti Kluba je morao po mišljenju struke ili biti sklonjen onog momenta kad se negdje moglo vidjeti da neće potpisati ugovor ili da dogovara sa nekim van organa Kluba, ili mu na vrijeme ponuditi adekvatne uslove za minutažu i razvijanje. A ne vodati ga po Zlatiboru i pustati da trenira sa prvim timom a da nemaš zapravo jasnu sliku i viziju šta želiš od tog mladog fudbalera.
Ali, mislim da je zadnjih par izlaznih transfera najbolje reklo da mi zapravo nemamo viziju niti sistem u Klubu. Posebno iritira stav nekolicine koji osuđuju momka jer je napravio transfer, a ne osuđuju organe Kluba koji su trebali na vrijeme reagovati. I neka idu svi legitimno je, ukoliko to i naprave, Klub mora zaštiti sebe i ugraditi jer kasnije nema uticaj na njegovu karijeru. Da li će on upropastiti karijeru, donijeti pogrešan potez, to tada postaje njegov problem a ne našeg Kluba, ali mi moramo gledati da od svakog igrača profitiramo jer mu Klub daje početnu osnovu i priliku. Baš kao što smo imali sistem pa zaradili na Šabanadzovicu (a znamo da nakon tog transfera i nema nekog hajra, ali nije više naša briga), tako smo morali imati sistem pa naci nacin da zaradimo na svakom potencijalnom junioru koji su otisli iz Kluba a da nismo marku zaradili. Previse brinemo šta će biti sa njegovom karijerom, a ne o tome da naša škola daje profit ukoliko već ne možemo zadržati te igrače dugoročno u Klubu.

I stvarno ne mogu ovu šuplju po Instagram storijima, izjavama u medijima, izlive ljubavi i od pojedinih iz Kluba. Muka mi je i kad vidim da jedan Gasal idalje ostaje preživljavati ko ameba u prvom timu...

zeka_tm87
Kontakt:

sub jun 25, 2022 3:21 pm

gavran je napisao/la:
Ne ocekujte od skupstine nista specijalno da se ne razocarate ako budete ocekivali bumove i slicno
Budimo spremni na najgore a ocekujmo najbolje.

Sky1
Kontakt:

sub jun 25, 2022 3:22 pm

sub jun 25, 2022 2:19 pm
Sky1 je napisao/la:

Pa što ga ne izbacis
A ti ga opravdavas jel'.
Ne, nego se junacis preko tastature. Odeš lijepo i izbacis ga ili još bolje stani na kapiju pa određuj ko može a ko ne uči na stadion. Tako ćemo uštedeti i na obezbjeđenju
Ja sam tebe nešto pitao? Za takve kao ti ostavljam broj telefona javno na forumu 😁hoces li ti da ga izbacimo zajedno, mogu i sam ali volio bih s tobom.

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 25, 2022 3:55 pm

Bosanac1993 je napisao/la:
SIMA_SIMAU je napisao/la:
sub jun 25, 2022 9:17 am

Ma do investitora :)

https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... car-770834

Jos dva dana i da vidimo

Ma ne znam ništa specijalno, nego ovo sa Kočevićem a i nekako generalno. Isto kao da se ponašamo, ono ovaj će vjerovatno doći i boli nas kc za sve, samo čekamo to.
Nit ima neke normalne komunikacije otkako je završeno prvenstvo, kako su pripreme počele. Nit je Edis dao izjavu, nit je neko iz kluba neko saopštenje dao. Apsolutno nekako loš odnos prema navijačima. A kad zafali para, daj donaciju, daj animiraj navijače.

Diverzant
Kontakt:

sub jun 25, 2022 4:00 pm

sub jun 25, 2022 3:55 pm
Bosanac1993 je napisao/la:

Ma ne znam ništa specijalno, nego ovo sa Kočevićem a i nekako generalno. Isto kao da se ponašamo, ono ovaj će vjerovatno doći i boli nas kc za sve, samo čekamo to.
Nit ima neke normalne komunikacije otkako je završeno prvenstvo, kako su pripreme počele. Nit je Edis dao izjavu, nit je neko iz kluba neko saopštenje dao. Apsolutno nekako loš odnos prema navijačima. A kad zafali para, daj donaciju, daj animiraj navijače.
To je plus što nema njegovih izjava
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Maestro_1921
Kontakt:

sub jun 25, 2022 4:20 pm

gavran je napisao/la:
Ma napisi gavro, kad je bal nek je maskenbal. :D

Trenutno korisnika/ca: abuzenze i 45 gostiju.

Prijava