13.6 ili 15.6Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jun 06, 2022 8:29 pmKad su pripreme? Ovi ništa iz kluba se ne oglašavaju
13.6 ili 15.6Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jun 06, 2022 8:29 pmKad su pripreme? Ovi ništa iz kluba se ne oglašavaju
Velez bi mogao europske utakmice na Grbavici igrati.
Fićo je napisao/la: ↑pon jun 06, 2022 8:33 pm13.6 ili 15.6Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jun 06, 2022 8:29 pmKad su pripreme? Ovi ništa iz kluba se ne oglašavaju
Meni se i privatno javljao, zbog slike armije na coveru optužio me da sam nacionalistaMaestro_1921 je napisao/la: ↑pon jun 06, 2022 9:28 pmMa gdje je to sto se Vucenovicev stari svadjao s ljudima na oficijelnoj na fb ?Sad usao reko da se malo ismijem, nema, izbrisao mozda..
Saša je skontao koliko je sati, znao je da Amar pokušava preoteti klub, mislim da mu se čak i prijetilo. Momak digao sidro i otišao.
Bože dragi kakvi se čovjek gluposti nasluša ovdje. Kakav kredit i kakva banka? Na osnovu kojeg boniteta? Banke ne mogu dati novac samo na osnovu kolaterala, a to je nažalost jedino što klub ima. Pa prije 3-4 mjeseca klub se je obratio zvaničnim dopisom svim bankama za finansiranje, ponudio kolateral i niti jedna banka ovaj zahtjev nije uzela u ozbiljno razmatranje.Qooler je napisao/la: ↑pon jun 06, 2022 1:59 pmIskreno se nadam da od toga neće biti ništa. Možemo mi svog Želju i bez njega izvaditi i izvesti na pravi put. Zar treba biti neki manager da od ovakvog potencijala napravi uspješan biznis? Ja mislim da ne mora.zeka_tm87 je napisao/la: ↑pon jun 06, 2022 1:41 pmHalo ba ljudi gospodin Diglisic ne kupuje vagon krompira nego fudbalski klub.strpljenja malo.Sky1 je napisao/la: ↑pon jun 06, 2022 1:35 pmOčekivao sam da će ovi ljudi trenutno u klubu uložiti malo više truda, a to su i obećali da će se ponašati kao da investitor neće doći, međutim vidi se da nije tako. Oni prekrstili ruke i čekaju da se ovaj iz USA smiluje hoće li ili neće. Nema od nas ništa. Svaka čast za transparentnost i licencu, ostalo ništa.
1. Rješiti plato iza istoka (napraviti moderan trg, aktivirati poslovne prostore...)
2. Napraviti projekat tržnog centra za pomoćni stadion, obići banke i ići u kredit za izgradnju tržnog centra sa par hiljada m2 poslovnih prostora za rentanje
Od ove dvije stvari FK Željezničar može da živi. Prije toga treba pokušati rješiti upravljačku strukturu. Kako može neki amerikanac dobiti po ovim zakonima upravljačka prava, tako može i 100 ili 200 ...1000 bolje fin. stojećih zaljubljenika Želje.
Ne možeš kad si nesposoban i ograničen. Šta misliš kako se pravi sada par zgrada na Grbavici? Neko iskeširao? Ne, nije. Par ih ima kolateral kod BBI. Kod privatnika očito sve može, kod nesposobnih ništa ne može. Onda nesposobni reže na one koji imaju milione. Kapitalizam je blago jer razdvaja sposobne od nesposobnih. Svako dobije sta zasluzi.nemojbabopujdu je napisao/la: ↑pon jun 06, 2022 11:47 pmBože dragi kakvi se čovjek gluposti nasluša ovdje. Kakav kredit i kakva banka? Na osnovu kojeg boniteta? Banke ne mogu dati novac samo na osnovu kolaterala, a to je nažalost jedino što klub ima. Pa prije 3-4 mjeseca klub se je obratio zvaničnim dopisom svim bankama za finansiranje, ponudio kolateral i niti jedna banka ovaj zahtjev nije uzela u ozbiljno razmatranje.Qooler je napisao/la: ↑pon jun 06, 2022 1:59 pmIskreno se nadam da od toga neće biti ništa. Možemo mi svog Želju i bez njega izvaditi i izvesti na pravi put. Zar treba biti neki manager da od ovakvog potencijala napravi uspješan biznis? Ja mislim da ne mora.
1. Rješiti plato iza istoka (napraviti moderan trg, aktivirati poslovne prostore...)
2. Napraviti projekat tržnog centra za pomoćni stadion, obići banke i ići u kredit za izgradnju tržnog centra sa par hiljada m2 poslovnih prostora za rentanje
Od ove dvije stvari FK Željezničar može da živi. Prije toga treba pokušati rješiti upravljačku strukturu. Kako može neki amerikanac dobiti po ovim zakonima upravljačka prava, tako može i 100 ili 200 ...1000 bolje fin. stojećih zaljubljenika Želje.
A nije ti simptomaticno sto je u tim "svijetlim" primjerima koje navodis bas u pitanju BBI banka? Ne mozes, sta ja znam, povezati neke stvari?Qooler je napisao/la: ↑uto jun 07, 2022 12:35 amNe možeš kad si nesposoban i ograničen. Šta misliš kako se pravi sada par zgrada na Grbavici? Neko iskeširao? Ne, nije. Par ih ima kolateral kod BBI. Kod privatnika očito sve može, kod nesposobnih ništa ne može. Onda nesposobni reže na one koji imaju milione. Kapitalizam je blago jer razdvaja sposobne od nesposobnih. Svako dobije sta zasluzi.nemojbabopujdu je napisao/la: ↑pon jun 06, 2022 11:47 pmBože dragi kakvi se čovjek gluposti nasluša ovdje. Kakav kredit i kakva banka? Na osnovu kojeg boniteta? Banke ne mogu dati novac samo na osnovu kolaterala, a to je nažalost jedino što klub ima. Pa prije 3-4 mjeseca klub se je obratio zvaničnim dopisom svim bankama za finansiranje, ponudio kolateral i niti jedna banka ovaj zahtjev nije uzela u ozbiljno razmatranje.Qooler je napisao/la: ↑pon jun 06, 2022 1:59 pm
Iskreno se nadam da od toga neće biti ništa. Možemo mi svog Želju i bez njega izvaditi i izvesti na pravi put. Zar treba biti neki manager da od ovakvog potencijala napravi uspješan biznis? Ja mislim da ne mora.
valjda nije,ne valja utorkom
Babine gatke , danas ili nikad
ako su gatke nek roknefanaticZeljin je napisao/la: ↑uto jun 07, 2022 12:49 pmBabine gatke , danas ili nikad