ovo treba dijeliti.... još malo i 10.000
https://www.youtube.com/watch?v=nIvtuLKtoGI
Definitivno, skoro ja otišao da kupim koju majicu, dres, narukvicu. Majice su baš odron ono, em ih je malo, em 90% preružno dizajnirano, kvalitet solidan, al brate mogu se ljepše stvari napravit sigurno, imali bi koristi od toga. Puno ljepšu odjeću UNFKŽ prodaje. Čak mislim da UNFKŽ više prihoda ima na prodaju odjeće od fan shopa, što je suludo. Baš ima raje koja poludi za lijepim stvarima, znam par momaka koji su prošle godine u dva mjeseca 600-700 KM dali na odjeću iz udruženja.Majkel je napisao/la: ↑uto feb 08, 2022 2:13 pmJa ne kontam online fan shop, može se naći majica/duks samo kad dođe nova u prvih par dana. Nakon toga, nemoguća misija.
Veličina nikad nema, ako i ima obično piše "jedna na stanju", a iako svako malo izlaze novi artikli, ovi stari više ne postoje.
Trenutno imamo devet majica u ponudi, od čega samo tri imaju više veličina.
Totalno neiskorišten potencijal, sestra mi je prije par mjeseci o tome pričala, i nedopustivo je da neko otvori fan shop stranice sa namjerom da potroši pare, i odustane nakon par minuta zbog slabe ponude. Online fan shop kona je pravi primjer kako to treba izgledati, fin broj artikala i sve veličine dostupne.
Igrao je prijateljske.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto feb 08, 2022 3:01 pmSta je sa Hodzicem. Je li bilo negdje zvanicno da je potpisao za nas? Je li igrao ove prijateljske?
Vidim ss.ba ga pominje kao da je dosao.
Nisi čuo Edisa kako se dere "Hodžaaaaaaaaaaa"Leon_Professional je napisao/la: ↑uto feb 08, 2022 3:01 pmSta je sa Hodzicem. Je li bilo negdje zvanicno da je potpisao za nas? Je li igrao ove prijateljske?
Vidim ss.ba ga pominje kao da je dosao.
Pogrešno brojanje.