Ako dodje Amerikanac, neka mu administracija dodijeli titulu neku

Ako dodje Amerikanac, neka mu administracija dodijeli titulu neku
Blagdani su vrijeme oprosta.Samo nemoj da ti predje u naviku da se kum ne naljuti
Povratkom Mulalića očigledno je da su se otvorile i još neke mogućnosti, pa i povratak nekih bivših fudbalera koji su nosili dres kluba sa Grbavice.
Bivši fudbaleri Edin Cocalić, Semir Štilić, ali i Boubacar Dialiba već su razgovarali sa Orom Ibrišimovićem i Edisom Mulalićem, te je izvjestan njihov povratak u Željezničar.
Navodno im nisu važne finansije, žele igrati. Edin Cocalić i Boubacar Dialiba se vraćaju u svoj bivši klub, dok se Štilić nakon pola godine neigranja zbog nesporazuma sa Upravom i bivšim trenerom Ivkovićem ponovo vraća u tim.
Na prvu izgleda nerealno ali u milimetar se poklapa sa pričom koju sam čuo.Manipulator je napisao/la: ↑sub jan 08, 2022 10:18 pmOvo ko da je neka zajebancija
Jos Vladavic i Pelak moje zelje.
A meni ne vjerujes, dobro, dobro...fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub jan 08, 2022 9:05 pmRaja svasta naglaba, pise, ja jedino vjerujem sta minjore napise, nisam dugo pisao, ajd minjore baci bratu kakvu info u pp, obraduj me u ovim teskim vremenima..
Hahahhash brata minjorea sam upoznao licno pa mi je pouzdanijistorm_raider je napisao/la: ↑sub jan 08, 2022 10:30 pmA meni ne vjerujes, dobro, dobro...fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub jan 08, 2022 9:05 pmRaja svasta naglaba, pise, ja jedino vjerujem sta minjore napise, nisam dugo pisao, ajd minjore baci bratu kakvu info u pp, obraduj me u ovim teskim vremenima..
To ti je zivotna greskafanaticZeljin je napisao/la:Hahahhash brata minjorea sam upoznao licno pa mi je pouzdanijistorm_raider je napisao/la: ↑sub jan 08, 2022 10:30 pmA meni ne vjerujes, dobro, dobro...fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub jan 08, 2022 9:05 pmRaja svasta naglaba, pise, ja jedino vjerujem sta minjore napise, nisam dugo pisao, ajd minjore baci bratu kakvu info u pp, obraduj me u ovim teskim vremenima..