Zainteresovanih koji bi usli u UO ima po meni su kvalitetni ljudi ali nece se niko po svaku cijenu birati dok se ne cuje plan i vizija, bar je tako vidjenje ove grupe ljudi sa kojima sam ja u kontaktu.Mirek11 je napisao/la: ↑čet avg 12, 2021 2:44 pmReci mi imali se neki plan vec ili ce to biti nakon izbora i kakva je situacija po pitanju predsjedika i UO, ima li tu "jakih" ljudi?milanribar je napisao/la: ↑čet avg 12, 2021 10:34 amIma nas dosta i nismo ničiji a dosta nas se zna izmedju sebe, što sa gostovanja, što privatno i svima nam je cilj stabilizovat klub i pokušat dati doprinos, koliko ko može u onome što zna.storm_raider je napisao/la: ↑čet avg 12, 2021 12:06 amTakodjer, sretno svim izabranim Skupstinarima, dosta vas je i sa ovog foruma. Sretno i da nam Zeljo bude dobro!
Prošli saziv skupštine je imao dosta "jakih" ljudi finansijski, navodno a vidjeli smo kako je to prošlo. Ovaj saziv po meni ima balans između pravih hardcore željovaca i uspješnih poslovnih ljudi koji su takođe željiovci, pa ćemo vidjet kako će to da ispadne. Situacija je teška ali s pravim planom i realnim ambicijama mislim da se može izvući iz ovog...
Ne trebaju imena, samo tvoje misljenje, hvala.
Problemi koji koce sve su dugovanja i to bi se trebalo prvo rijesit pogotovo ovih koji prijete tuzbama.