pon apr 19, 2021 12:40 pm
Očekivao sam da će rastaviti Radnika, ali to se nije desilo.
Pogrešan odabir igrača nas je vratio unatrag.
Prvi je golman, koji nas uništava bez ikakve potrebe i vrijeme da se stavi junior na gol.
Juričić je trebao početi da se gomba sa onom dvojicom jablana i da ostavlja lopte, a ne Zec koji je totalno beskoristan bio.
Ramović, čovjek ne da nije u formi, već ne zna gdje se nalazi na terenu (trebao je malog Gasala od prve minute).
Subašić, još uvijek mi nije jasno šta je neko vidio u njemu, dečko je k'o muha bez glave, ali možda se i potrefi neko mjesto za njega. Trebao je Bekrić igrati.
Miletić, on više izgleda kao neko ko je spreman za UFC meč i da se udara 90 minuta, nego za football-a, gdje se ne zna ni postaviti. Umjesto njega bih stavio Čelikovića na štopera.
Blažević, mati mila.
Malo ohanite sa Veselim. Ok, lošiji je nego ranije, ali i takav je započeo akciju kod gola i učestvovao kod svake ozbiljnije naše akcije, dok npr., Ramović kako sam već iznad naveo, veze nema što je došao u Bijeljinu. Ima Veseli bubice, ali najviše prekršaja i penala je na njemu.
I da, da ne zaboravim, naserem se usta Kosoriću zato što je jedna obična seljačina koja kurčevito fol odbija da stavi akreditaciju i tersa onom momku na tribini i nabijem na ku.rac Zeca koji na terenu komentariše svaki potez drugih suigrača i fol se nešto dere. Niste trebali šamarati Velelog, već ove mangupe na baterije.