Tvoj problem (i još vas nekoliko) je što ne čitaš postove. Niko nikada na ovom forumu nije želio da Amar bude i čistačica i direktor i predsjednik i trener. Svi smo govorili da treba da bude isključivo ŠEF STRUČNOG ŠTABA!neroazzuro je napisao/la: ↑pon mar 08, 2021 4:45 pmGledaj kako su se nekad najglasniji ušutili. Meni naumpadaju prvi Plava porodica, CURVA, NAVIJAČ, kvalitet i co., red je da nam daju svoju opservaciju rezultata babukinog djelovanja uz eventualne prijedloge za prevazilaženje ovog stanja.
Kažu da nas je zavalio preko 10 miliona za ove 2 godine uz dva druga mjesta i trenutno četvrto.
No amar no party!!!
Vaš drugi problem je što ne vidite dalje od Misimovića. Ja sam govorio da Misimović treba da ide jer se pogubio bio totalno. Sve odluke nelogične, loše pred kraj mandata. Uvijek sam mu skidao kapu za sve urađeno, provjeri ako ne vjeruješ. Mislim da je svako na ovom forumu uvijek to i pisao.
Odmah nakon odlaska sam govorio da bih volio da Vedran sjedne i implementira svoje ideje. Ovo što sad pokušava Cerić, još prije nekoliko godina je zagovarao Vedran. Zašto on nije tu, i zna se i ne zna se.
Čim je sjeo Selimović, pretpostavljali smo na šta ide. Samo smo svi pokušavali biti pozitivni. Ovo kasnije ne bih ni komentirao... rezultate vidimo sad.
Jesam li razočaran Amarom? Jesam, kao i svi. Ali, da se ne ponavljam, pročitaj prvi pasus.
Rješenje za mene je uvijek bila privatizacija. I u vrijeme Senada, pa i sada.